Logo
julkaistu 12 maaliskuun, 2021 hiustrendit,leikkaukset,Trendit

Kevään ja kesän 2021 hiustrendit tuovat mukanaan lyhyitä malleja, siistejä niskanutturoita ja rikottuja otsahiuksia. Edellisessä trendipostauksessa käytiin läpi tulevan kauden trendivärejä, ja nyt perehdytään erilaisiin malleihin ja stailauksiin.

Keskijakaus

Keskijakaukset ovat heittämällä kevään 2021 näkyvin yksittäinen hiustrendi. Symmetrinen jakaus luo illuusion pidemmistä kasvoista, ja useat hiusstylistit palaavat keskijakaukseen aina uudestaan ja uudestaan. Epäilemättä keskijakaus on kenelle tahansa meistä varma valinta johon päädymme aina vaan.

Salvatore Ferragamon näytöksessä oli erityisen ihastuttavan luonnollisesti soljuvia keskijakauksia. Osalla malleista jakaus oli sileä ja tarkka, mutta monilla jakauksessa oli myös hieman kurvia, joka teki lookista pehmeämmän.

Raf Simonsin näytöksessä keskeltä jaetut vapaana valuvat hiukset oli stailattu erikoiseen 70-luvun tyyliin tavalla, joka saavutetaan harjaamalla auki laineikkaat hiukset.

Joissain näytöksissä oli vain keskijakauksia, ja toisissa mallien jakauslookkeja oli elävöitetty sivujakauksilla sekä jakauksettomilla jakauksilla Tällaisia jakauksia nähtiin ainakin Louis Vuittonin, Maison Margielan ja Dolce & Gabbanan malleilla.

Q-hair

Sivujakaus

Keskijakaukset vangitsivat kyllä katseita, mutta joissain lookeissa myös sivujakaukset kiinnittivät huomion.

Esimeriksi Balmainilla hyvin monella mallilla oli keskijakaus, mutta monilla oli myös hyvin pitkälle sivuun vedetty ja hieman jopa erikoisempi sivujakaus johon yhdistyi hieman pörröinen look. Erikoisia näistä lookeista teki pitkälle vedetyn jakauksen lisäksi se, että hiukset oli osittain vedetty kasvojen eteen. Guido Palau oli stailannut mallien hiukset muistuttamaan sivuotsatukkaa Ports 1961:n näytöksessä niin, että ne peittivät otsan.

Matalalle sidottujen löysien ponnareiden, raikkaan sivujakauksen ja muutaman vapaana roikkuvan korkkiruuvikiehkuran yhdistelmät hurmasivat Chanelilla. Hugo Bossilla oli nähtävillä sileämpiä versioita sivujakauksesta. Hugo Boss onkin tunnettu siisteistä ja terävistä lookeistaan.

Q-hair

Luonnolliset kiharat

Nyt saa suoristusraudan jättää vaihteeksi rauhaan ja antaa luonnostaan kihartuvien hiusten olla omia itsejään.

Jason Wun näytöksissä Indya Mooren ja Shelby Hayesin luonnolliset kiharat ottivat lavan haltuunsa. Heidän muhkeat kiharansa sopivat hyvin yhteen Jason Wun kokoelman soljuvien kukkayksityiskohtien kanssa. Kukat ja kiharat olivat ihastuttava yhdistelmä myös Rodartella jossa aitoja kukkia oli sujautettu malli Fernanda Oliveiran täyteläisten kiharoiden joukkoon.

Jacquemuksen näytöksissä luonnonkiharat hiukset olivat stailattu hieman pörröisiksi, mutta poikkeuksena esiin nousi punapäinen Sabina Karlsson, jonka kiharat pysyivät siististi paikoillaan.

Myös Chloella, Dolce & Gabbanalla ja A.P.C.:lla nähtiin paljon luonnonkiharaisia malleja.

Q-hair

Kevyesti pörröinen

Vaikka hiuksesi eivät olisi luonnostaan erityisen kiharat, hiusten pitäminen pörröisessä luonnontilassa toimii! Hieman sotkuinen tukka toimi hyvin Preen by Thornton Bregazzin näytöksessä, jossa se sopi hauskasti yhteen heidän tilkkutäkkivaatteidensa kanssa. Nähtävillä oli myös useita muita luonnollisen pörröisiä ja vain hillitysti stailattuja hiuksia Anna Suin, Jason Wun ja Paco Rabannen näytöksissä.

Q-hair

Wet look

Märäksi stailatut hiukset eivät toimi kovin hyvin arkielämässä, mutta ne ovat ehdottomasti näytöslavojen kulmakivi. Hiukset pysyvät poissa silmiltä ja huomio kiinnittyy enemmän vaatteisiin. Voit kokeilla lookkia itse käyttämällä kiiltävää muotoilugeeliä, tai sitten vain arvostaa tätä stailausta katselemalla kuvista.

Tyylikäs ja rento Chloé esitteli näytöksessään märkiä ja sotkuisia hiuksia. Joillekin malleille suorat sivu- ja keskijakaukset lisäsivät lookkeihin kontrastia.

Acne Studion näytöksissä hiuksen luonnollinen tekstuuri sai näyttää hieman kostealta. Hiukset oli vedetty tiukasti taakse pois kasvoilta, mutta ne saivat kuitenkin soljua vapaasti kostean näköisinä laineina pitkin selkää. Hiusstylistit myös loivat kostean näköisiä lookkeja Sportmaxin, Givenchyn, Salvatore Ferragamon ja Versacen näytöksissä.

Q-hair
Q-hair

Vanhanajan vesilaineet

1920-luku vilahti kevään ja kesän 2021 hiustyyleissä kun mallit astelivat lavalle tiukasti geelattujen vesilaineiden kanssa, jotka olivat joko todella elegantin tyylikkäitä tai pienellä twistillä höystettyjä. Nykypäivänä tällainen stailaus on hieman työläs jokapäiväiseen elämään, muta se on täydellinen vaihtoehto kun haluat kokeilla jotain luovaa!

Moderni mutta hieman omalaatuinen versio näistä laineista nähtiin Dries Van Notenin näytöksessä. Tarkasti muotoillut laineet oli koristeltu hiuspinnirykelmillä, jotka toivat lookiin uniikkia tekstuuria ja värikontrastia.

Valentinon näytöksessä upean Zinzi Faucin hiukset oli stailattu tiukoille vesilaineille ja Alina Bolotinan samankaltaisessa retrossa lookissa oli hieman enemmän volyymia. Giorgio Armanin sekä Lanvinin lavoilla mallien hiukset oli kyllästetty tuotteilla, jotta ne näyttäisivät kosteilta läpi näytöksen. Mallien hiukset oli vedetty taakse, mutta etuosan suortuva sai kaartua laineille otsaa vasten.

Q-hair

Nutturoita ja solmuja

Kampauksilla ei ollut edellisten sesonkien maagista monimutkaisuutta, vaan sen sijaan ne olivat pehmeitä ja romanttisia, glamourilla tai pörröisyydellä höystettynä.

Jacquemuksen malleilla oli imartelevia pään päälle sidottuja nutturoita, jotka ovat täydellisiä pitämään hiukset poissa olkapäiltä kuumina kesäpäivinä.

Christian Diorilla lookit olivat hyvin yhtenäisiä, mutta niissä oli hieman viimeistelemätön tunnelma. Suurimmalla osalla malleista nutturat oli sidottu matalalle niskaan, keskijakausta ja muutamia vapaana roikkuvia kasvoja kehystäviä souortuvia unohtamatta. Look nivottiin yhteen värikkäillä huiveilla.

Fendillä nähtiin retrohenkisiä siistejä niskanutturoita. Myös Christian Sirianolla oli hyvin siistejä matalalle sidottuja nutturoita.

Q-hair

Raikkaat polkkatukat

Kevään ja kesän 2021 polkkatukissa oli jotain aivan erityisen raikasta. Niissä oli todella moderni tuulahdus, ja niistä löytyi särmää sekä tyylikyyttä.

Hugo Bossilla joillain malleilla polkkatukat oli vedetty todella sileästi korvan taakse terävän sivujakauksen kanssa.

Todsin näytöksessä Malaika Holmenin polkkatukka erottui joukosta kiharansa ansiosta. Samassa näytöksessä oli muutamia hauskasti stailattuja polkkatukkia, joillain oli keskijakaus ja toisilla otsatukka.

Undercoverin malleilla oli polkkaperuukeissaan kulmikkuutta, veistoksellista volyymia ja diagonaalisia linjoja. Arkisen polkkatukan sijaan nämä olivat futuristisia lookkeja jotka tarjoilivat eskapismia huippumuodin parissa.

Q-hair
Q-hair

Dramaattiset ja rikotut otsatukka

Dramaattiset ajat vaativat dramaattisia otsahiuksia. Kevään ja kesän 2021 hiustrendit ovat selkeästi ottaneet vaikutteita ajan hengestä sillä näytöslavoilla nähtiin jotakuinkin kaikki maailman otsatukkavaihtoehdot.

Kun osalla malleista oli vesilaineet, suurimmalla osalla Valentinon malleista oli pätkäisty hiusten etuosat lyhyiksi otsahiuksiksi. Joillain oli hyvin siistit ja selkeälinjaiset otsahiukset kun taas osalla oli epäsymmetrisemmät leikkaukset.

Pradalla verho-otsatukat keräsivät paljon ihailua ja huomiota, erityisesti siksi koska ne sopivat upeasti sekä pitkiin että lyhyisiin hiusmalleihin. Ne kehystivät kasvoja niin silmiinpistävällä tavalla ja uskomme niiden näyttävän upeilta myös näytöslavojen ulkopuolella.

Q-hair

Pixie

Rikottu, lyhyt ja flirttaileva, pixie-mallissa on paljon hauskuutta! Tämän kauden pixie-malleissa oli paljon viimeistelemättömyyttä ja hieman kotikutoista fiilistä. Maike Ingan rikottu pixie oli tietysti näytöslavojen keskiössä. Tällä kaudella otsahiukset olivat erityisen rikottuja ja Maike Inga sai esitellä hiuksiaan Copernin, Ports 1961:n, Hugo Bossin ja monen muun näytöksissä.

Myös Copernin näytöksessä nyt brunettena viihtyvä Edie Campbell avasi näytöksen ja näytti aivan upealta pixie-hiuksissaan rikotulla otsatukalla varustettuna. Hauskoja pixie-leikkauksia nähtiin myös Pradalla, Proenza Schoulerilla ja monella muulla näytöslavalla.

Q-hair

Alla voit etsiä itsellesi sopivaa aikaa tyylin päivitykseen. Q Hair palvelee myös tässä poikkeusajassa. Alla COVID-19 ohjemme.

COVID-19 ERITYISTOIMET
Noudatamme viranomaisten ohjeita ja olemme päivittäneet käytäntöjämme kaikkien turvallisuuden varmistamiseksi sekä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

  • Stylistimme käyttävät maskeja ja edellytämme maskin käyttöä jokaiselta asiakkaaltamme.
  • Asiakkaat ohjeistetaan pesemään kätensä saapuessaan asiakaspalvelutilaan.
  • Jos sinun ei ole terveydellisistä syistä mahdollista käyttää maskia, pyydämme olemaan yhteydessä puhelimitse, jotta voimme löytää sinulle ajan jolloin salongissa ei ole muita asiakkaita.
  • Olemme lisänneet pesupaikkojen väleihin suojapleksit.
  • Olemme poistaneet asiakaspaikkoja käytöstä ja turvavälit toteutuvat kaikissa salongeissamme.
  • Saavuthan salonkiimme yksin ja välttäen turhaan ennakkoon saapumista.
  • Jatkamme jo ennestään korkeaa ja tehostettua siivoamista ja pintojen desinfioimista.
  • Emme voi palvella kipeitä tai alle 14 vrk sitten ulkomailta palanneita henkilöitä.
  • Jos olet kipeä tai edes epäilet olevasi kipeä, olethan meihin yhteydessä niin etsitään sinulle korvaava aika.

Kuvat Vogue ja Livingly

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 24 toukokuun, 2013 Blogi

Katsaus tulevaan syksyyn

julkaistu 20 elokuun, 2019 Blogi,Kampaukset,Meikki

Kampauksia, kakkua ja kukkia

julkaistu 23 huhtikuun, 2014 varit,hiustrendit,Blogi

Väisty Ombre täältä tulee Splash!

julkaistu 29 lokakuun, 2018 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Meikki

Aina ajankohtainen polkkatukka