Logo
julkaistu 26 helmikuun, 2021 varit,hiustrendit,Trendit

Hiusväritrendit kevät ja kesä 2021

Kevään ja kesän 2021 hiustrendit ovat sanalla tai kahdella sanoen helppoja ja mukavuudenhaluisia. Kevään näytöksissä ja lookbookeissa hiukset saivat laskeutua ja soljua vapaammin, ja luonnonkihara sai näkyä. Jopa wet lookeissa ja ylös sidotuilla nutturoilla oli hieman viimeistelemätön vivahde edellisen sesongin dramaattisen siisteyden sijaan.

Mitä tulee leikkauksiin, monien mallien hiuksia oli pätkäisty lyhyemmäksi. Oli otsatukkaa, pixie-mallia sekä polkkatukkaa, mutta silti luonnollisen pitkä tukka hallitsi näytöslavoja.

Kevään ja kesän 2021 hiusväritrendeissä nähtiin paljon hyvin luonnollisia värejä, mutta joukossa oli myös mielenkiintoisia värivaihtoehtoja valkaistuista hiuksista aina hieman epätavallisempiin väreihin. Tässä postauksessa pureudutaan alkavan kauden hiusväritrendeihin, ja seuraavaksi tarkastelussa on kevään ja kesän 2021 trendikkäimpiä hiusmalleja.

Mutta nyt niihin trendiväreihin! Tästä postauksesta löydät inspiraatiota uuden värin valintaan, piditpä sitten enemmän luonnollisista sävyistä tai villimmistä väriratkaisuista.

Punapäät

Punaiset hiukset ovat aina kääntäneet katseita, joten luonnollisesti katseet suunnattiin nytkin kaikkiin punapäihin, jotka saattelivat punaisen värin tämän kevään merkityksellisimpiin väritrendeihin.

Ruotsalainen malli Sabina Karlsson ihastutti punaisilla kutreillaan esimerkiksi Christian Sirianon, Jacquemusin ja Michael Korsin näytöksissä. Supermalli Sara Grace Wallerstedt on tehnyt punaisista hiuksista elegantteja sesonki toisensa jälkeen, ja tällä kertaa hänen kirkkaan punertavat kutrinsa nähtiin Celinen, Chanelin ja Christian Diorin lavoilla.

Q-hair

Mansikkablondit

Mansikkablondi on kuin punaisten ja vaaleiden hiusten avioliitto. Se on upea hiusväri joka on hieman epätavallinen ja taianomainen mutta silti luonnollinen. Joukosta erottuivat erityisesti Eliza Kallmannin mansikkablondit suortuvat. Tämän sesongin näytöksissä hän käveli Balmainin ja Hermèsin lavoilla. Myös Levi Achthoven esitteli omia mansikkaisen vaaleita hiuksiaan niin Hermèsin kuin Miu Miunkin näytöksissä.

Q-hair

Valkaistu blondi

Valkaistu blondi on jollain tapaa hyvin dramaattinen, sekä grunge-henkinen. Se tuo mieleen 90-luvun Courtney Loven ja nuoren Drew Barrymoren. Näytöslavoille se toi ripauksen särmää ja hauskuutta.

Soo Joo Parksin valkaistu look Anna Suin näytöksessä oli erityisen ihastuttava. Maike Ingan valkaistu pixie mm. Etron, Isabel Marantin ja Hugo Bossin näytöksissä toi jatkumoa hiustyylille. Myös Vilma Sjöberg antoi Louis Vuittonin ja Max Maran lavoilla loistavan esimerkin erittäin vaaleiden blondien hiusten kauneudesta.

Q-hair

Suklaanruskeat

Tämä universaali väri ei koskaan menetä vetovoimaansa ja näytöslavoillakin nähtiin niin paljon herkullisen täyteläisiä suklaanruskeita hiuksia, että niitä kaikkia olisi mahdotonta käydä läpi.

Jokaisessa näytöksessä oli muutama kaunotar syvän ruskeilla hiuksilla, kuten Mika Schneider Louis Vuittonilla ja Chloélla, sekä lähes tusinassa muussa näytöksessä.

Q-hair

Erikoiset värit

Kevään 2021 kirkkailla ja erikoisilla hiusväreillä oli hieman kotikutoiset fiilikset, joihin kotikampaajien voi olla helppo samaistua.

Monet sävyt olivat pastellisia, kuten esimerkiksi Sophia Hyldtoftin ja Florence Hutchingsin vaaleansiniset hiukset Valentinon näytöksessä. Charlotte Knowlesin lookbookissa näkyi yhdellä mallilla jopa neonvihreäksi värjätyt hiukset sekä Christian Cowan x Little Nas X yhteistyömallistoa esitelleillä malleilla oli voimakkaan väriset piikeiksi muotoillut hiukset.

Q-hair

Alla voit etsiä itsellesi sopivaa aikaa tyylin päivitykseen. Q Hair palvelee myös tässä poikkeusajassa. Alla COVID-19 ohjemme.

COVID-19 ERITYISTOIMET
Noudatamme viranomaisten ohjeita ja olemme päivittäneet käytäntöjämme kaikkien turvallisuuden varmistamiseksi sekä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

  • Stylistimme käyttävät maskeja ja edellytämme maskin käyttöä jokaiselta asiakkaaltamme.
  • Asiakkaat ohjeistetaan pesemään kätensä saapuessaan asiakaspalvelutilaan.
  • Jos sinun ei ole terveydellisistä syistä mahdollista käyttää maskia, pyydämme olemaan yhteydessä puhelimitse, jotta voimme löytää sinulle ajan jolloin salongissa ei ole muita asiakkaita.
  • Olemme lisänneet pesupaikkojen väleihin suojapleksit.
  • Olemme poistaneet asiakaspaikkoja käytöstä ja turvavälit toteutuvat kaikissa salongeissamme.
  • Saavuthan salonkiimme yksin ja välttäen turhaan ennakkoon saapumista.
  • Jatkamme jo ennestään korkeaa ja tehostettua siivoamista ja pintojen desinfioimista.
  • Emme voi palvella kipeitä tai alle 14 vrk sitten ulkomailta palanneita henkilöitä.
  • Jos olet kipeä tai edes epäilet olevasi kipeä, olethan meihin yhteydessä niin etsitään sinulle korvaava aika.

Kuvat Vogue, Livingly

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 31 joulukuun, 2019 varit,leikkaukset,Blogi,Meikki,Muuttujat

Uusi vuosi, uusi tukka

julkaistu 20 elokuun, 2019 leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Kolme leikkausta – kuusi hiustyyliä – yksi muuttuja

julkaistu 19 helmikuun, 2015 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Hiustrendit kevät / kesä 2015

julkaistu 9 kesäkuun, 2021 varit,leikkaukset,Muuttujat,Tiimi

Metallin jäämät hiuksissa – näin pääset eroon niistä