Logo
publish December 31, 2019 varit,leikkaukset,Blogi,Meikki,Muuttujat

Espoolainen Aino bongasi muuttujahaun Instagramista, kun hän havahtui kesän lopulla tarvitsevansa päivitystä tukkaansa. Aino opiskelee Aalto-yliopistossa biomassan jalostusta eli selluteollisuutta. Ala on miesvaltainen ja kesätöissäkin hän oli raksamiesten kanssa tehtaalla, jossa ei tarvinnut kokea ulkonäköpaineita. Aino ei seuraa paljoa trendejä ja hiukset hän tykkää yleensä sitoa tiukasti ponnarille, ennen kuin lähtee päivän hommiin. Töissäkin hiukset ovat jääneet turvalippiksen alle piiloon. Aino toivookin, että tämän muutoksen myötä hän jaksaisi alkaa kiinnittää enemmän huomiota ulkonäköönsä.

Q-hair

Jäistä pinkkiä

Ainon hiuksille ei ole tehty mitään viimeiseen vuoteen ja Albertinkadun Inka haluaa lähteä hakemaan niihin hiukan särmää. Inka suunnittelee hiuksiin jääpinkkiä tuomaan persoonaa ja asennetta esiin. Luonnostaan blondin Ainon hiukset ovat aina olleet vaaleat ja hänen tukkahistoriansa pitää sisällään kaikki blondin sävyt, mutta tätä ei ole kokeiltu aiemmin. Hiusten pituus on vaihdellut pitkästä aivan lyhyeen tukkaan, joka leikattiin hetken mielijohteesta vanhojen tanssien jälkeen. Tyypillinen suomalainen tukka on helposti littana ja lisäksi Ainon hiukset ovat katkeilleet, mahdollisesti jatkuvan poninhännällä pitämisen takia. Nuori opiskelija siirtyy pian koulun penkiltä työelämään ja leikkauksella Inka luo aikuismaista uskottavuutta.

Q-hair

Inkan tavoitteena on, että pohja vaalenee luonnollisesti, joten hän tekee hiuksiin hienoisia superohuita raitoja, babylightseja. Tätä tekniikkaa käytettäessä hiusta tarvitsee värjätä seuraavan kerran vasta parin kuukauden kuluttua, sillä tyvi on häivytetty luonnollisesti. Kun pohja on tehty hyvin, seuraavalla kerralla raitoja ei tarvita yhtä paljon, joten työtä on vähemmän.

Aino kaipasi vinkkejä hiusten kotihoitoon ja Inka suosittelee häntä ylläpitämään väriä kotona esimerkiksi Color Maskilla, jotta väri ei alkaisi haalistua.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

Aino on nuori ja hänen lookkinsa on hyvin luonnollinen. Heleästä ihostaan hän kiittää hyviä geenejä. Inka suosittelee Ainon luonnollisen arkimeikin tueksi kulmien värjäystä. Siinä säästää myös aamuisin aikaa. Meikillä pyritään aina korostamaan kasvojen vahvuuksia, ja värjättyjen kulmien lisäksi Ainolle riittää kuulas pohjameikki, ripsiväri ja poskipuna.

Tänään kuitenkin Aino stailataan juhlavaksi ja Inka tekee meikin esimerkiksi pikkujouluihin tai uuden vuoden juhliin sopivaksi. Juhlava ja voimakas viimeistely korostaa kantajansa naisellisuutta.

Q-hair
Q-hair

Päivän päätteeksi Aino iloitsee olevansa aivan rakastunut uusiin hiuksiinsa! Meikki hieman hämmentää, sillä hän ei ole tottunut meikkaamaan näin voimakkaasti, mutta juhlia vartenhan voi aina hieman säväyttää.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Ennen / Jälkeen

 

Ainon hiukset ja meikki Inka Q Hair Albertinkatu

Kuvat Liina Caselius ja Sedin Klapuh

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish April 3, 2020 Blogi,Yleinen

Tervehdys rakkaat asiakkaamme!

 • 0
 • 0
 • Share

publish January 26, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Kevät / Kesä 2017 Hiustrendit

 • 0
 • 0
 • Share

publish May 24, 2013 Blogi

Katsaus tulevaan syksyyn

 • 0
 • 0
 • Share

publish August 20, 2019 leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Kolme leikkausta – kuusi hiustyyliä – yksi muuttuja

 • 0
 • 0
 • Share