Logo
publish November 25, 2019 varit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Kilpailun voittajien muutospäivä Malminrinteellä

Oli tiedossa upea päivä, sillä olimme järjestäneet kilpailun sekä Facebookissa, että Instagramissa. Kysymys kuului: mihin viimeisin Q Hair valmistui? Vastauksia tuli todella paljon ja arvonta suosi Hannaa. Hän sai valita muutospäivään mukaan yhden ystävän tai perheenjäsenen. Hanna valitsi parhaan ystävänsä Johannan.

Malminrinteen iloiset ja taitavat Erja ja Leena olivat jo etukäteen saaneet kuvia Hannasta ja Johannasta, joten he olivat jo päässeet hiukan suunnittelemaan mitä näille upeille naisille voisi tehdä. Leenalta hoituu myös meikit eli hän luonnollisesti meikkasi kummatkin muuttujat.

Q-hair

Pidennyksistä long bobiin

Hanna on Klaukkalasta, mutta käy Helsingissä töissä mainostoimiston kirjanpitäjänä. Hän on hoitovapaalla ja itsestään huolehtiminen on täten jäänyt vähemmälle. Aamuisin ei oikein ehdi kihartaa tukkaa, kun yksi tietty vaatii kaiken huomion.

Hannan aikaisempi tukkahistoria on ollut räikeän värikäs. Luonnostaan vaalean Hannan hiukset ovat olleet pinkit, siniset, mustat, lyhyet, pitkät ja kaikkea siltä väliltä, mutta viimeiset kymmenen vuotta hänellä on ollut aika sama tyyli. Hanna on myös turvautunut hiustenpidennyksiin ja -tuuhennuksiin, ja niitä hän on käyttänyt viimeisen vuosikymmenen. Hiusväri hänellä on ollut vaalea.

Q-hair
Q-hair

Hiekkaista ja ylellistä

Senior Stylist Leenan ideana on auttaa Hannaa pääsemään eroon pidennyskierteestä tai ainakin pitämään hiukan taukoa niistä. Kierteeseen saattaa joutua helposti kun laittaa pidennykset tai tuuhennukset, sillä omat hiukset tuntuvat niin ohuilta ilman niitä. Tähän auttaa hyvä leikkaus, jolla saadaan hapsottavat latvat pois, sekä hiusten huolellinen raidoitus. Leena tekee Hannalle täyteläisen hiekkaisen, ylellisen vaalean sävyn, mutta alle laitetaan hiukan tummempaa. Näin monivärisenä saadaan tukalle huomattavasti paksumpi ilme. Pituutta haluttiin jättää, joten long bob olisi naisellinen, mutta skarppi. Leena leikkasi kuivat latvat pois ja Hannan hiukset olivatkin niitä lukuunottamatta hyvässä kunnossa. Viimeisenä helmenä Leena leikkasi Hannalle verho-otsatukan. Se tuo uutta ilmettä ja on helppo kasvattaa pois, jos siihen kyllästyy.

Lopputuloksesta Hanna oli riemuissaan, hänellä oli omat hiukset ja ne näyttivät upeilta. Sävy on luonnollinen ja heleä. Hänellä on ollut otsatukka viimeksi toisella luokalla, joten tämä supertrendikäs verho-otsis toi toivottua muutosta.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Leenan vinkit Hannalle

Leena neuvoi, että rosalla luomivärillä Hannan laguuninsiniset silmät saavat ansaittua korostusta. Aikuiselle naiselle meikin hyvä pohjustus on tärkeä, sen pitää olla tiptop. Hannalle sopii lempeä meikki ja nudet huulet.

Leenan vinkit hiusten kotihoitotuotteiksi Hannalle:

Tuuheus muotoilutuotteilla ja kosteus shampoolla ja hoitoaineella.

label.m Volume Moussella saa tyven hyvin nousemaan hiuspohjasta.

label.m Protein Spray on Leenan ja monen muun Q Hairilaisen suosikkituote. Se on kevyt, suojaa kuumuudelta eli se sopii vaikka raudan alle ja samalla se vahvistaa hiuksen rakennetta ja suojaa väriä.

Olaplex NO.4 shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden ne uskomattoman kiiltäviksi ja helposti käsiteltäviksi.

Olaplex NO.5 hoitoaine korjaa hiusvaurioita, silottaa ja vahvistaa hiuksia tehden niistä terveennäköiset ja kiiltävät, kuitenkaan latistamatta niitä.

Q-hair
Q-hair

Tummaa luumua

Johanna on hyvinkääläinen visualisti, jolla oli myös oma Second Hand -liike kotikaupungissaan.

Hänen tukkahistoriansa on myös hyvin kokeileva ja rohkea. Ammattikin on varmasti antanut Johannalle mahdollisuuden olla räväkkä. Vuosien varrella Johannan hiukset ovat olleet mustat, punaiset, pinkit, siniset ja blondit. Oma väri on maantienharmaa. Pituuksissa on ollut myös variaatioita superpitkästä ihan lyhyeen. Hän on käyttänyt aika paljon kotona käytettäviä suoravärejä.

Q-hair
Q-hair

Style Director Erja näki Johannan hiukset tummanviolettina. Ei mikään perustumma vaan hiukan eri luumun sävyjä tuomaan vivahteita tukkaan. Väriexpertti Erjan mielestä Johannalle ei voi tehdä mitään ihan tavallista, vaan siinä pitää olla jokin juju, mutta tyylillä.

Värin toteutus olikin haasteellinen, sillä Johanna oli kotona laittanut pinkkiä hoitoainetta koko päähän, ja se olikin jämähtänyt latvaan todella tiukasti. Hän oli luullut, että se lähtisi pesussa mutta toisin kävi. Muutenkin Johannan hiukset olivat aika kirjavat. Hyvillä tuotteilla ja taitavalla tekniikalla Erja onnistui loistavasti toteuttamaan lupauksensa. Leikkauksessa Erja teki voimakasta kerrostusta ja tukka myös lyheni huomattavasti. On tärkeää leikata kerroksia tällaiseen paksuun tukkaan, muuten siitä tulee helposti kypärämäinen.

Lopputulos on Johannalle mieleinen. Tunnen itseni niin kotoisaksi tässä, silti lookissa on ripaus karaktääriä ja iloa, Johanna sanoi.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Leenan ja Erjan vinkit Johannalle

Leena neuvoi Johannalle, että todella sinisten silmien luomeen voi laittaa kultaa, oranssia ja ruskeaa tuomaan kontrastia ja näin sininen näyttää sinisemmältä. Täpäkät oranssit huulet sopivat loistavasti tumman luumun värisiin hiuksiin.

Erjan kotihoitotuotteet Johannalle:

Johannalla on niin paksu tukka, että se vaatii todella hyvän shampoon ja hoitoaineen. Hän ei tarvitse niinkään volyymia hiuksiin.

label.m lakka on loistava tuote, sillä siinä on lämpösuoja eli sitä voi huoletta käyttää raudan ja kihartimien alla.

label.m Anti-Frizz shampoo on ravitseva ja rauhoittava shampoo, joka auttaa taltuttamaan lentäviä suortuvia. Se kostuttaa intensiivisesti, vahvistaa ja suojaa hiuksia mahdollistaen niiden helpon käsittelyn.

 label.m Anti-Frizz hoitoaine auttaa selvittämään ja silottamaan hiukset silkkisiksi. Se myös korjaa ja suojaa hiusta.

label.m Anti-Frizz Balmin lämpöaktivoituva koostumus silottaa karkeita, paksuja ja itsepäisiä hiuksia. Se ei silti latista hiusten omaa luonnollista rakennetta tai tuuheutta.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Hannan hiukset ja meikki Leena Q Hair Malminrinne

Johannan hiukset Erja Q Hair Malminrinne

Johannan meikki Leena Q Hair Malminrinne

Kuvat Sedin Klapuh

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish December 18, 2016 varit,leikkaukset,Blogi

Jessicasta tuli upea blondi

 • 0
 • 0
 • Share

publish November 21, 2016 Media,Blogi

Saammeko esitellä Q Hair Korttelin tiimin

 • 0
 • 0
 • Share

publish March 27, 2013 Blogi

Lettinuttura kampaus

 • 0
 • 1
 • Share

publish December 31, 2019 varit,leikkaukset,Blogi,Meikki,Muuttujat

Uusi vuosi, uusi tukka

 • 3
 • 0
 • Share