Logo
publish January 22, 2020 Blogi,Tiimi

I love me -messujen osastomme on ehdolla Vuoden messusosastoksi Mesoaja 2020 -kilpailussa!

Q Hair on yksi vuoden 2020 messuosastoehdokkaista. Ehdokkaat valittiin kaikkien Helsingin Messukeskuksessa vuonna 2019 olleiden messujen osastoista.

Meille Q:laisille on tärkeää tehdä asioita yhdessä ja kokea elämyksiä, salonkityöskentelyn ohella. Saumaton yhteistyö ja innostuneisuus tiimin kesken on meille supertärkeä asia. Ilman sitä ei oikein mikään toimi, puhumattakaan fiiliksestä, joka välittyy kaikille, myös ulkopuolisille.

Halusimme myös antaa tätä eliksiiriä kaikille messukävijöille. Siksi osallistuimme I Love Me -messuille, jotka järjestettiin Helsingissä 18.-20.10.2019 Messukeskuksessa.  Q Hairilla oli oma osasto ja lisäksi vastasimme myös muotinäytösten hiusten toteutuksista.

Kunnolla tehdyt esivalmistelut ovat avainasemassa ja aloimme suunnittelemaan messuja hyvissä ajoin. Toimiva ammattilaisten tiimi oman porukan lisäksi on arvokas asia.

Haluamme kiittää seuraavia tahoja:

Liisa Tarvaista Standi People Oy:sta tiimeineen, he suunnittelivat ja toteuttivat meidän hulluimmatkin ideat ja toiveet osastosta.

Osastomme juontajaa Kristoffer Ignatiusta, joka on loistava esiintyjä. Häneltä löytyy ammattitaitoa puhua mistä vaan mikä tuli yllättäenkin eteen.

Four Reasonsia, joka antoi meille parhaat työkalut eli toimivat hiustuotteet, jotka olivat käytössä näytöksissä sekä osastomme lavalla ja messukävijät pystyivät myös ostamaan niitä kotiin.

Videokuvaaja Vili Perttiä, joka vangitsi tunnelman osastoltamme sekä näytösmallien valmistelusta näyttävästi. Video messuilta on katsottavissa tässä postauksessa.

Osastomme ohjelman tauoilla musiikkia soittanutta DJ Lara Silvaa.

Osastollamme oli lava, jossa tapahtui koko ajan jotain. Siellä tehtiin muun muassa hääkampauksia, keratiinisuoristuksia ja leikkauksia. Mallit haimme mallihaun kautta, joka oli käynnissä meidän omilla sosiaalisen median kanavilla. Saimme satoja hakemuksia, joista olemme kiitollisen nöyriä, kun niin moni uskaltaa antaa meille vapaat kädet, kun on kyse hiuksista, KIITOS.

Uskomatonta, kuinka loistavasti meidän tiimiläisemme pärjäsivät lavalla vaikka osalla olikin aluksi perhosia vatsassa. Heistä paljastui varsinaisia esiintyjäkonkareita kun he pääsivät tositoimiin. Osastolla sai käydä konsultaatiossa, jossa sai vinkkejä siihen mikä olisi juuri sinulle sopiva hiustyyli tai -väri. Muotinäytöksiä oli monta kertaa päivässä, joka päivä. Näytösmallien hiusten laittamisessa on omat jujunsa, että ne kestävät ja näyttävät joka hetki virheettömiltä. Tämä vaatii ihan oman taitonsa tekijältä, onneksi näitä osaajia löytyy Q Hairista.

Tuomaristo kokoontuu 28.1. päättämään ketkä kolme ehdokasta kustakin kategoriasta valitaan finaaliin. Voittajat julkaistaan 3.3.2020. Jännää, saa nähdä miten meille käy. Joka tapauksessa kiitos kaikille teille, jotka kävitte meitä moikkaamassa ja katsomassa näytöksiä sekä erityiskiitos kaikille meidän tiimimme jäsenille, olette rakkaita ja tärkeitä joka ikinen.

Valoisaa tammikuuta kaikille ja pidetään sormet ristissä!

 

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Kuvat: Liina Caselius

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish December 8, 2015 varit,leikkaukset,Blogi,Hiustenhoito

Uusi vuosi – uusi lookki

 • 0
 • 0
 • Share

publish October 29, 2018 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Meikki

Aina ajankohtainen polkkatukka

 • +3
 • 0
 • Share

publish August 20, 2019 leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Kolme leikkausta – kuusi hiustyyliä – yksi muuttuja

 • 0
 • 0
 • Share

publish April 9, 2018 varit,hiustrendit,Blogi,Trendit

Vuoden 2018 hiusväritrendit

 • 0
 • 0
 • Share