Logo
publish September 16, 2019 Blogi,Pidennykset

Teippipidennyksillä näyttävyyttä & pituutta Kertulle

Hiustenpidennyksistä kysellään meiltä aina todella paljon. Tässä postauksessa kerromme perusasiat, jotka on hyvä tietää ennen päätöstä ja ajanvarausta. Leena Malminrinteen Q Hairista teki Salattujen Elämien näyttelijälle Kertulle upeat hiustenpidennykset käyttäen BPhairin Premium Slavic -teippipidennykiä. Jutun lopussa on ennen ja jälkeen kuvat Kertusta, muista katsoa!

Q-hair

Hiustenpidennykset haaveena? – Varaa ensimmäiseksi konsultaatiokäynti

Kun haluat uudet hiustenpidennykset, tulee aina ensimmäiseksi varata aika konsultaatioon. Tämä on tärkeä ja välttämätön käynti upean, toimivan ja luonnollisen hiustenpidennyksen varmistamiseksi. Konsultaatio on maksuton ja se varataan aina soittamalla siihen Q Hair salonkiin, jossa haluat asioida. Q Hairissa teemme hiustenpidennyksiä ainoastaan meidän asiakkaalle hankkimilla pidennyshiuksilla varmistaaksemme hiusten sopivuuden ja korkean laadun ja näin pidennyksen mahdollisimman pitkäikäisen käytön sinulle.

Konsultaatiossa haluamme ensisijaisesti kuulla toiveesi, inspiraatiokuvat ovat oiva väline toiveen pukemisessa sanoiksi. Stylistimme kertoo kuinka toiveesi olisi toteutettavissa ja mitä se tulee vaatimaan. Kaikkiin hiuksiin ei ole mahdollista toteuttaa minkälaista hiustenpidennystä tahansa. Hiustenpidennysten sopivuuteen vaikuttaa:

 • Omien hiusten pituus
  • Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että omien hiusten pituus voidaan enintään kaksinkertaistaa pidennyshiuksilla.
 • Omat hiustenhoitorutiinit käydään läpi. Hiustenpidennykset vaativat päivittäistä hoitoa ja siihen tulee sitoutua.
 • Omien hiusten ja hiuspohjan kunto.
 • Omien hiusten mahdollinen värjäys- sekä leikkaustarve ennen itse pidennyksen tekoa.
 • Sopivimman pidennysmenetelmän valinta.
 • Minkälaatuinen pidennyshius on sinulle sopivin; suora, laine vai kihara.
 • Oikean sävyn / sävyjen valinta. Pidennyshiuksista käytetään usein useampaa kuin yhtä sävyä elävän ja luonnollisen lopputuloksen saamiseksi. Stylistimme kiinnittävät erisävyiset pidennyshiukset siten, että lopputuloksesta saadaan upea ja luonnollinen.

Q-hair
Q-hair

 • Hiusten leikkaus: omaa hiusta voidaan joutua leikkaamaan ennen toimenpidettä, mikäli omien hiustenlatvat ovat erittäin huonossa kunnossa. Pidennyshiukset leikataan muotoon kun pidennykset on kiinnitetty. Tämä on välttämätöntä, jotta hiukset saadaan asettumaan ja sulautumaan luonnollisesti omien hiusten lomaan.
 • Tarvittavien pidennyshiuten määrän määritys. Hiusten tuuhentamiseen tarvitaan luonnollisesti huomattavasti vähemmän pidennyshiusta kuin hiusten pidentämiseen ja paksuhiuksinen tarvitsee enemmän pidennyshiusta pidennykseen kuin ohuthiuksinen. Jos omat hiukset ovat paksut, tulee lisäpituuteen saada saman verran paksuutta pituuksiin luonnollisen lopputuloksen varmistamiseksi.

 

Kaikki edellä esitetyt asiat vaikuttavat pidennyksen hintaan. Sen vuoksi on mahdotonta antaa tarkkaa hintaa hiustenpidennyksille ennen konsultaatiokäyntiä.

Konsultaatiokäynnin yhteydessä varaamme myös toteutusajan, mikäli ratkaisusi on hankkia pidennykset. Aikaa pidennyksen tekemiseen kokonaisuudessaan menee 2-5 tuntia edellä mainituista asiasta riippuen.

Q-hair
Q-hair

Q Hairissa hiustenpidennys- ja tuuhennosvaihtoehdot ovat teippipidennys, sinettipidennys sekä Magopidennys.

Kaikkien tekniikkavaihtoehtojen huoltovälin tarve on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa paljon omien hiusten kasvuvauhti. Joillain hiukset kasvavat huikeaa vauhtia, kun toisilla taas hitaammin.

Teippipidennyksissä pidennyshiukset ovat tehtaalla kiinnitetty erityiseen hiusteippiin. Tämä pidennyshiukset sisältävä teippi kiinnitetään omien hiusten tyveen ohueen osioon (joka sisältää suunnilleen saman lukumäärän omia hiuksia kuin pidennyshiuksia).  Teippipidennyksillä saa runsaat ja hyvinkin pitkät & tuuheat pidennykset. Teippipidennyshiuksia voidaan huoltaa, eli samaa pidennyshiusta käyttää uudestaan. Teippipidennykset tulee huoltaa 5-8 viikon välein. Mikäli teippipidennykjsiä ei huollata kampaamossa säännöllisesti alkavat hiukset takkuuntumaan ja kiinnityskohdat alkavat näkyä omien hiusten lomasta.

Samaa teippipidennyshiusta voidaan käyttää pääsääntöisesti 3-9 kuukautta. Tämän jälkeen pidennyshius on niin kulunut, ettei siitä saada enää luonnollisen kaunista. Kotihoito on merkittävin asia joka vaikuttaa siihen kuinka kauan pidennyshius säilyy hyväkuntoisena.

Q-hair
Q-hair

Sinettipidennys on pitkäkestoisin vaihtoehto ilman huoltoa. Se kestää keskimäärin 3 kuukautta upeana ja luonnollisena. Sinettipidennykset ovat pieniä noin 200 hiusta sisältäviä hiusnippuja, jotka on kiinnitetty yhteen keratiinimassalla. Nämä pienet hiusniput halkaistaan 2-3 osioon ja ne kiinnitetään omiin hiuksiin, siten että sama määrä omaa hiusta ja pidennyshiusta kolvataan yhteen sulattamalla keratiinimassa pitäväksi kiinnityskohdaksi.

Sinettipidennykset huolletaan laittamalla uudet sinettipidennykset. Vanhoja hiuksia ei ole syytä uudelleenkäyttää.

Mago-tekniikka on hyvin hellävarainen ja se muistuttaa hieman sinettipidennystä, mutta keratiinimassan sijaan siinä kiinnitetään hiustupsu omiin hiuksiin puuvillalangasta valmistetulla solmulla. Pysyvyysaika on noin 3-4 kuukautta. Mago-pidennykset huolletaan laittamalla uudet pidennykset vanhojen tilalle. Vanhoja hiuksia ei ole mahdollista käyttää uudelleen. Magopidennyksistä voit lukea lisää täältä.

Hiustenpidennykset ovat hellävaraisia omille hiuksille kun ne ovat tehty oikealla sinun hiuksillesi sopivimmalla tekniikalla ja kiinnitetty oikein sekä tärkeimpänä hoidettu kotona ohjeiden mukaan.

Q-hair
Q-hair

Kotihoito

-Hiuksia ei saa pestä 24 tuntiin kun tehdään teippipidennyksiä, sillä teipin pitää saada liimautua kunnolla.

-Oikeanlaiset hiustenpidennyksille sopivat kotihoitotuotteet. Pidennyshius ei saa ravintoa hiuspohjasta kuten oma hius, ja siksi se tarvitsee hiustenpidennyksille sopivat kotihoitotuotteet. Tuotteet antavat niille, kosteutta ja kiiltoa.

-Oikea harja ja harjaustekniikka. Hiuksia pitää harjata päivittäin.

-Voit pestä, föönata ja huoltaa pidennyksiä mutta kohtele niitä varoen. Kuivaa hiukset aina ennen nukkumaan menoa ja sido vaikka ponnarille tai löysälle letille.

-Pidä huolta myös hiuspohjastasi. Huuhtele shampoo ja hoitoaine huolellisesti pois.

Hiustenpidennykset on loistava tapa kasvattaa hiuksia. Niihin on helppo tehdä näyttäviä kampauksia, kun pidennykset on kiinnitetty oikein niin, että ne eivät näy omien hiusten alta. Pidennykset eivät saa erottua omista hiuksista liikkuessa. Muista tulla huoltoon tai poistamaan pidennykset asiantuntijalle tarpeeksi ajoissa. Upeat hiustenpidennykset nostavat itsetuntoa!

Lue myös edellinen postauksemme hiustenpidennyksistä.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

Hiukset Leena Q Hair Malminrinne

Hiustenpidennykset ja hiuskorut BPhair

Kuvat Liina Caselius

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish September 18, 2019 varit,hiustrendit,leikkaukset,Miesten hiustrendit,Kampaukset,Meikki,Muuttujat

Mallihaku – Casting call

publish October 29, 2018 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Meikki

Aina ajankohtainen polkkatukka

publish September 8, 2020 hiustrendit,Kampaukset

Hiustrendit syksy / talvi 2020 – 2021 osa 2

publish September 8, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Yrittäjän syksyinen muutos