Logo
publish March 6, 2020 varit,Pidennykset

Hiustenpidennyksillä ja taidokkaalla vaalennuksella upeat, pitkät hiukset

 

Isabel oli viettänyt pitkän ajan ulkomailla ja hänen hiuksensa olivat vaurioituneet auringosta ja merivedestä. Hiukset olivat myös käsitellyt ja vaalennetut entuudestaan. Niissä oli vaalean eri tummuusasteita, värisävyjä, lämpöistä ja viileää sekaisin, sekä muutaman sentin pituinen juurikasvu. Latvoissa oli voimakasta kulumaa. Lähtötilanne oli siis varsin haastava.

Alla näet mistä lähdettiin liikkeelle.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

Isabel toivoi vaaleita, pitkiä ja paksuja hiuksia. Hän tulikin ensin konsultaatioon Jasminille, missä hiusten kunto kartoitettiin ja valittiin oikea sävy, laatu ja pituus pidennyshiuksiin. Konsultaatio on välttämätön aina kun halutaan hiustenpidennykset tai jos kyseessä on vaativa vaalennustyö. Konsultaatio on Q Hairissa maksuton.

Q-hair

Jasmin aloittaa vaalentamalla asiakkaan tyven ja lämpöisiä alueita hiuksista. Latvaa pitää taas varoa, sillä se oli aika kulunut. Nyt on tärkeää olla erityisen hellävarainen. Vaalennuksen yhteydessä käytettiin Olaplex-hoitoa. Olaplex on salongissa tarjottava innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta. Sen avulla voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista. Lopuksi vielä sävytetään hiukset kirkkaan viileäksi.

Q-hair
Q-hair

Hiusten pesun ja kuivaamisen jälkeen on aika kiinnittää hiustenpidennykset. Jasmin valitsi Isabelille BPhairin Premium Slavic -pidennyshiukset. Ne ovat tarkkaan valikoitua slaavilaista hiusta, joka sulautuu täydellisesti suomalaiseen hentoon hiuslaatuun. Sen etuja on keveys, luonnollisuus, huomaamattomat kiinnityskohdat sekä helppohoitoisuus. Isabelin uuteen tukkaan tarvittiin kolme pakettia teippipidennyshiusta ja niiden pituus oli 60cm. Pidennyksessä on tärkeää, että teipit jakautuvat tasaisesti, ja että ne leikataan muotoon. Ilman leikkausta hiustenpidennykset eivät asetu eivätkä sulaudu omien hiusten mukaan luonnollisesti.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Jasmin viimeistelee Isabelin uudet superpitkät hiukset pehmeille laineille. Nyt on hiuksissa pituutta ja upeutta kerrakseen. Jos sinä haaveilet tällaisesta suuresta muutoksesta, niin varaa aika konsultaatioon ja haaveesi toteutuu.

Isabelin hiukset ennen ja jälkeen.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Isabelin hiukset: Jasmin / Q Hair Runeberginkatu

Hiustenpidennykset: BPhair / Slavic Premium -teippipidennykset

Kuvat: Liina Caselius

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish March 6, 2015 varit,Blogi,Pidennykset,Hiustenhoito

OLAPLEX – EI ENÄÄ KOSKAAN VAURIOITUNEITA HIUKSIA

publish July 2, 2014 Blogi,Pidennykset

Pidennykset kampanjahintaan

  • 0
  • 9
  • Share

publish December 18, 2016 varit,leikkaukset,Blogi

Jessicasta tuli upea blondi

  • 0
  • 0
  • Share

publish September 25, 2019 varit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Siskosten hiustyylin päivitys

  • 0
  • 0
  • Share