Logo
publish October 17, 2018 varit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Enni-Steven-ennen_yhdessä

Opiskelevat siskokset Eveliina & Julia tulivat Q Hairiin tyylimuutokseen. Eveliina halusi yllättää pikkusiskonsa tällä yhteisellä muutospäivällä.

Enni-Steven-qhair 16 Enni-Steven-qhair 17

Eveliina on jo teologian kandi mutta on juuri aloittanut graafisen suunnittelijan sekä valokuvaajan opinnot. Veri vetää luovalle alalle ja nyt onkin oiva hetki saada uudet hiukset & meikkivinkkejä tulevaan.

Enni-Steven-qhair 21 Enni-Steven-qhair 23 Enni-Steven-qhair 29

Lukiolainen Julia ei ole koskaan värjännyt hiuksiaan. Hänellä on todella huonoja kokemuksia kampaamokäynneistä. Asuessaan Espanjassa kolmetoistavuotiaana häneltä leikattiin hiukset ihan hirveiksi ja hän itkikin lopputulosta seuraavat kolme päivää. Joten kynnys tulla salonkiin oli todella korkea.

Enni-Steven-qhair 25 Enni-Steven-qhair 26 Enni-Steven-qhair 24

Isosisko Eveliina on käynyt Q Hairissa aikaisemminkin, niin hän halusi Julialle iloisen ja rennon kokemuksen upealla lopputuloksella. Julialla oli vielä koulukuvaus seuraavana päivänä, joten tämä muutospäivä osui hänelläkin loistavaan saumaan.

Enni-Steven-qhair 37 Enni-Steven-qhair 38

Q Hair Malminrinteen Enni pääsi harvinaisen tehtävän eteen, sillä Julialla oli värjäämättömät hiukset. Nuoren naisen hiuksiin ei ole tarkoitus tehdä mitään radikaalia silloin balayage -tekniikka on tällaiseen projektiin täydellinen. Se on yksi tämän hetken suosituimmista värjäystrendeistä koska se on hienostunut ja luonnollisesti hiuksia korostava värjäystekniikka.

Enni-Steven-qhair 30 Enni-Steven-qhair 32 Enni-Steven-qhair 33

Balayagella et joudu värjäyskierteeseen koska juurikasvua ei varsinaisesti synny. Julian hiuksiin saatiin hunajainen väri upealla kiillolla. Enni ei leikannut paljoa pituudesta pois mutta hän kevensi etuosaa, näin hiukset näyttävät paksummilta & hyvinvoivilta.

Enni-Steven-qhair 36 Enni-Steven-qhair 5

Eveliinan tukan otti tehtäväkseen Malminrinteen Q Hairin Steven. Eveliinan hiukset olivat voimakkaasti raidoitetut ja auringosta kärsineet. Erityisesti latvat olivat huonossa kunnossa. Väri oli juuri se kellertävä, joka kesän jälkeen tulee usealle vaalealle väistämättä eteen. Steven teki hänelle tummemman tyven ja muualle hiuksiin vaalean ruskeaa Chai Lattea. Leikkauksessa Steven luotti pitkään polkkaan, jossa edessä kerrostusta tuomaan tuuheutta ja korostamaan kasvoja.

Enni-Steven-qhair 9 Enni-Steven-qhair 10

Suloiset siskokset olivat onnellisia päivän jälkeen. Tärkeää oli myös yhteinen aika, jonka he saivat viettää yhdessä.

Enni-Steven-qhair-final 2

Julian kommentoi uutta tyyliään näin:

Entinen päätä pitkin menevät hiukset ovat kadonneet ja tilalle tulleet upeat, kiiltävät.  Olen innokas hiusten laittaja kotonakin, en jaksa odottaa, että saan kihartaa ja tehdä kampauksia itselleni.

Enni-Steven-qhair-final

Eveliinan kommentit:

En olisi itse edes ajatellut tummempia hiuksia itselleni mutta nämä ovat ihanan skarpit & elinvoimaiset nyt. Tummempi on myös mahtava syksyä ajatellen. Nyt on ihana aloittaa uusi elämä.

Tekijät:

Eveliinan hiukset:  Junior Stylist Steven Q Hair Malminrinne

Julian hiukset: Junior Stylist Enni Q Hair Malminrinne

Meikit: Piritta Q Hair Kortteli

Kuvaus & video:  Sedin

Vaatteet: Zara

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish August 21, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Yleinen,Kampaukset,Trendit

Hiustrendit syksy / talvi 2017 – 2018

 • 0
 • 0
 • Share

publish June 30, 2020 Blogi,Hiustenhoito,Tuotteet

Protein Spray label.m kuukauden tuote!

 • 0
 • 0
 • Share

publish December 4, 2018 varit,hiustrendit,Blogi

Puhki vaalennutuista hiuksista luonnollisen sävyiseksi

 • 0
 • 0
 • Share

publish March 6, 2020 varit,Pidennykset

Hiustenpidennyksillä upeat pitkät hiukset

 • 1
 • 0
 • Share