fbpx
Logo
Egor uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Egor

Stylist (english or russian only)

Kuka olet? Kerro meille vähän itsestäsi.
Nimeni on Egor. Olen onnellisesti naimisissa oleva mies, jolla on kaksi uskomatonta koiraa nimeltä Lady Gagan mukaan – Stefani ja Joanne. Urallani olen toiminut eri tehtävissä, kuten top-stylistina, kouluttajana ja kampaamon omistajana.

Miten ajauduit alalle?
Kampaajaksi tuleminen ei ollut lapsuuden unelmani. Ensimmäinen koulutukseni oli alakoulun opettaja. Oli hauskaa opiskella, mutta se ei tuntunut lopulliselta uraltani. Päätin katsoa uravaihtoehtojani toisesta näkökulmasta. Kysyin itseltäni – mikä minua oikeasti kiinnostaa? Sitten ystäväni pyysi minua leikkaamaan hiuksiaan. Hetki oli täynnä innostusta. Pian päätös oli tehty – minusta tulisi ammatiltani kampaaja.

Mistä haet inspiraatiota?
Kampaamotyössäni olen aina inspiroitunut asiakkaiden onnellisista tunteista nähdessään lopputuloksen. Heidän kasvoillaan on erityinen ilme, kun he todella rakastavat uutta ulkonäköään.

Mistä pidät eniten työssäsi ja mitkä ovat vahvuutesi?
Vahvuuteni työssäni ovat kommunikaatio, hiusten leikkaukset ja värjäykset, föönaaminen sekä tiimityö.

Kauanko olet ollut alalla?
Olen työskennellyt kampaajana lähes 15 vuotta. Lopetin laskemisen 10 vuoden jälkeen 🙂

Egor palvelee asiakkaitaan englanniksi ja venäjäksi.

Olga uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Olga

Stylist

Kuka olet? Kerro vähän itsestäsi.

Olen Olga ja rakastan työskentelyä käsilläni. Aikaisemmalta ammatiltani olen kultaseppä ja tämä tarkkuutta vaativa, luova ja mielenkiintoinen ammatti on auttanut minua myös kampaajan työssäni.

Miten ajauduit alalle?

Lapsesta asti olen halunnut parturi-kampaajaksi, mutta peruskoulun jälkeen lähdin opiskelemaan kultasepäksi. Siellä opin kärsivällisyyttä ja minusta tuli perfektionisti. Vasta ajan myötä minusta tuli kampaaja, kun tajusin, että tämä oli kutsumukseni. Keräsin rohkeutta ja vuonna 2018 lähdin opiskelemaan kampaajaksi.

Mistä haet inspiraatiota?

Etsin inspiraatiota kuuluisien kampaajien töistä, hiusten värjäys- ja leikkauskursseista, Internetistä ja kunkin vuodenajan muotitrendeistä.

Mistä pidän eniten työssäni ja mitkä ovat vahvuutesi?

Tällä hetkellä olen työskennellyt kampaajana 4 vuotta. Pidän todella paljon asiakkaideni hiusten värjäyksestä, erityisesti rakastan tehdä balayagea se on minun vahvuuteni. Haluan olla mukana muuttamassa asiakkaan imagoa, haluan nähdä heidän hymynsä ja ilon heidän silmissään – nämä asiat motivoivat minua oppimaan ja kehittymään tässä ammatissa.

Olga palvelee asiakkaitaan suomeksi.

Laura Herttua uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Laura Herttua

Stylist – Make Up Artist

Miten ajauduit alalle?
Päädyin alalle rakkaudesta kauneutta ja hiusmuotia  kohtaan, sekä omien hiustensa haastavien ominaisuuksien, luonnonkiharan ja punertavan värin, kautta.  

 

Mistä haet inspiraatiota? 

Alalla olen ollut yli vuosikymmenen ja lisäksi olen kouluttautunut teatterimaskeerauksen parissa saadakseni lisäosaamista ja mahdollisuuksia tehdä alalla töitä vielä laajemmin. Teen siis myös meikkejä. 

 

Mistä pidät eniten työssäsi?
Työssäni rakastan tehdä monipuolisesti erilaisia töitä; kampauksista, leikkauksiin ja meikkeihin, sekä isoista muutos- ja vaalennustöista hiustenpidennyksiin. Olen myös erittäin lapsirakas suurperheen äiti, ja rakkaita asiakkaita minulla on laajasti vauvasta vaariin. 

Laura palvelee asiakkaita suomeksi sekä englanniksi. 

Ksenia uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Ksenia

Senior Stylist

Miten ajauduit alalle?

Tiesin jo hyvin nuorena, että kauneusala ja erityisesti hiukset ovat minun juttuni ja intohimoni. Oli siis hyvin selvää, että kampaaja on kutsumusammattini. 

Mistä haet inspiraatiota? 

Luovuuteni inspiraationa toimii suuressa osin sosiaalinen media, koulutukset ja toki kaikki ympärilläni olevat ihmiset.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Ihaninta työssäni on nähdä asiakkaan ilo, kun ollaan saatu loihdittua täydelliset hiukset ja asiakas voi lähteä itsevarmana ja hymy kasvoilla uuden lookinsa kanssa. Ja toki se, että pääsee höpöttelemään mukavia siinä samalla. Erityisen lähellä sydäntäni on pidennystyöt, sekä vaalennukset.

Ksenia palvelee asiakkaita suomeksi, venäjäksi sekä englanniksi.

Eveliina uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Eveliina

Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Kotoisin olen Rovaniemeltä! Kampaamoala on aina kiinnostanut mua, sanoisin olevani taiteellinen ihminen ja pidän kampaamoalaa yhtenä taiteenlajina, joka on tuntunut luontevalta alusta asti.

Mistä haet inspiraatiota? 

Inspiraation lähteenä toimii sosiaalinen media hyvin, saan inspiraatiota myös matkustelusta ja luonnosta.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Eniten työssäni pidän siitä, että saan asiakkaat onnelliseksi ja pääsen toteuttamaan itseäni siinä, missä olen hyvä! Lempparitöitä on erilaiset vaalennukset, sekä hiustenpidennykset. Isot muutostyöt ja haasteet on parasta!

Eveliina palvelee asiakkaita suomeksi sekä englanniksi.

Lisa uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Lisa

Stylist (suomeksi/in Italiano)

 

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Valmistuin kampaajaksi 2019 Milanossa, josta olen kotoisin.
Olen ollut pienestä pitäen kiinnostunut kauneudenhoidosta, joten oli luonnollista suuntautua tälle alalle, ja valinta on osoittautunut oikeaksi.

 

Mistä haet inspiraatiota?

Saan inspiraatiota ennenkaikkea katumuodista, mutta seuraan myös kansainvälisiä muotitapahtumia.
Innostun ajatuksesta voida luoda prèt-a-portèr -hiustyylejä, muotiviikon catwalkin jalanjälkiä seuraten.

 

Mistä pidät eniten työssäsi?

Parasta työssä on tyytyväiset asiakkaat, se mielihyvä pilke silmissä, onnistuneen tyylin löytyessä.

Lisa palvelee asiakkaita suomeksi, englanniksi sekä italiaksi.

 

Bettina uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Bettina

Junior Stylist (suomeksi/en Français)

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen syntynyt Suomessa mutta kotoisin Antibes-nimisestä kaupungista Etelä-Ranskasta jossa asuin 16 vuotta. Ajauduin alalle koska olen sosiaalinen ja halusin vaihtaa alaa ja työskennellä luovalla käsityöalalla. 

Mistä haet inspiraatiota? 

Haen inspiraatiota Instagramista ja Pinterestistä sekä kollegoiltani ja kaikesta ympärilläni.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Työssäni pidän eniten asiakaskontaktista, toimistotyö ei olisi minun juttuni. en vois istua toimistossa. Persoonalleni sopii paremmin tällainen luova työ, jossa pääsee kehittymään koko ajan. Eniten tykkään tehdä luonnollisia raidoitustöitä sekä erilaisia leikkauksia ja värejä.

Bettina palvelee asiakkaita suomeksi, englanniksi sekä ranskaksi.

Siiri uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Siiri

Junior Stylist

Kuka olet? Kerro vähän itsestäsi.
Olen muuttanut Joensuusta pääkaupunkiseudulle vuonna 2015. Aiemmalta ammatiltani olen merkonomi ja valmistuin pitkäaikaiseen haaveammattiini Unika kampaamokoulusta vuonna 2022. Olen ihmisläheinen ja rakastan tehdä työtä jossa näkee oman kädenjäljen.

Miten ajauduit alalle?
Olen yläkoulusta asti haaveillut parturi-kampaajan ammatista mutta vasta aikuisiällä uskaltauduin lähteä opiskelemaan alaa, ja en voisi olla tyytyväisempi päätökseeni!

Mistä haet inspiraatiota?
Haen inspiraatiota uusista trendeistä, sosiaalisesta mediasta ja kollegojen upeista töistä. Minua inspiroi myös erilaiset koulutukset, joissa voi oppia uusia tekniikoita ja tyylejä tehdä asioita.

Mistä pidän eniten työssäsi ja mitkä ovat vahvuutesi?
Pidän eniten olla ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa ja toteuttaa heidän toiveitaan hiuksiin. Vahvuutenani on erilaiset raidotus ja vaalennustyöt. Parasta on tyytyväinen ja iloinen asiakas!

Kauan olet ollut alalla?
Vuodesta 2022.

Siiri palvelee asiakkaitaan suomeksi.

Sedin uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Sedin

Creative Director

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Monien mutkien kautta päädyin asumaan Helsinkiin. Pienenä poikana olin aina laittamassa kaikkien hiuksia ja siksi luonnollisesti lähdin jo 16-vuotiaana opiskelemaan alaa. Opiskelin myöhemmin myös valokuvaajaksi ja teenkin sitä salonkityöskentelyn ohella. Nämä kaksi työtä ovat loistava kombinaatio, ja kuvaankin paljon Q Hairille markkinointimateriaalia.

Mistä haet inspiraatiota? 

Haen sitä joka paikasta ympäriltäni. Seuraan tiiviisti mitä maailmalla tapahtuu ja rakastan kaikkia uusia innovaatioita mitä alalta löytyy ja mitä täällä tapahtuu.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Ei ole yhtä tiettyä suosikkia vaan rakastan tehdä kaikkea laajasti. Erityisesti pidän asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksesta ja tuottaa heille iloa ja uuden tyylin.

 

Kaisa uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Kaisa

Senior Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen asiakaslähtöinen ja rento nuori nainen, joka on Rovaniemeltä kotoisin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan mie vaan päätin lähteä alalle. Opiskelin ja löysinkin tavan, jolla tykkään ilmaista itseäni. Siitä hetkestä alkaen olenkin kouluttautunut ahkerasti ja löytänyt oman tavan tehdä ja toteuttaa asioita.

Mistä haet inspiraatiota? 

Inspiroidun kaikesta mitä näen ja koen, mutta eniten löydän inspiraatiota jokaisesta minun asiakkaastani.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Minua on aina kiehtonut, mitä asettelutapa ja pienet sävyerot voivat tehdä kokonaisuudelle sekä miten saada räätälöityä loistava lopputulos. Siinä tuleekin esille minun pikku perfektionismini. Tosi luonnolliset ja pehmeät värit tai todella vaaleat lopputulokset ovat minun juttuni. Erityisesti eri vaalennustekniikat ja niiden käyttäminen on vahvin osa-alueeni.

Kaisa palvelee asiakkaita suomeksi sekä englanniksi.

 

Petri uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Petri

Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen kotoisin Ylihärmästä, mutta Seinäjoen ja Tampereen kautta tullut Helsinkiin. Alalle päädyin suoraa yläasteen jälkeen koska mikään muu ala ei tuntunut näin oikealta.

Mistä haet inspiraatiota? 

Eniten inspiroidun tällä hetkellä katukuvassa näkemistäni hiuksista ja tyyleistä. Instagramia ja muutenkin somea tulee selailtua sillä silmällä.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Pidän siitä, että työni jälki tuo hymyn ja ilon asiakkaan huulille. Minua kiehtovat tällä hetkellä erilaiset raidoitustekniikat sekä klassiset parturityöt.

Maria uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Maria

Senior Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen kotoisin Loimaalta. Lukion jälkeen vietin muutaman välivuoden miettien mitä haluaisin tehdä. Olen pienestä asti haaveillut parturi-kampaajan ammatista, joten päädyin lopulta opiskelemaan alaa ammattikouluun. Harkinta kannatti, koska nyt olen unelma-ammatissani.

Mistä haet inspiraatiosi?

Sosiaalisesta mediasta, koulutuksista ja todella taitavien työkavereiden töistä. Keskustelut takahuoneessa värisekoituksista ja tekniikoista inspiroivat jokaista työpäivää.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Rakastan tehdä vaaleita hiuksia ja isoja värimuutoksia. Mitä vaikeampi projekti, sitä suurempaa onnistumisen iloa saan. On myös todella kiva tavata uusia ihmisiä ja päästä hiusten laiton lomassa tutustumaan mielenkiintoisiin asiakkaisiin.

Maria palvelee asiakkaita suomeksi sekä englanniksi.

Sepideh uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Sepideh

Style Director – Salon Manager

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen puoliksi iranilainen. Olen aina pitänyt hiuksista, kauneudenhoidosta, muodista ja erilaisista tyyleistä. Alaa lähdin kokeilemaan suoraan peruskoulusta ja onnekseni olen saanut tehdä tätä ilolla jo yli 20 vuotta!

Mistä haet inspiraatiota?

Inspiraatiota löytyy kaikkialta, kun vaan pitää silmät auki.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Työssä parasta on, kun jokainen päivä ja työ on erilainen, sen monipuolisuus, ihmiset!

Sepideh palvelee asiakkaita suomeksi sekä englanniksi.