Logo
publish July 23, 2018 Blogi,Tiimi

Neljäs salonki on ihan kohta totta. Avaamme uuden liikkeen Helsingin Kamppiin ensimmäinen elokuuta osoitteeseen Malminrinne 2-4. Koko perheelle tarkoitettu salonki on kahdessa tasossa. Ateljee -tyylisen liiketilan yläkerrassa on muun muassa rauhallinen pesupaikka, jossa on helppo rentoutua hierovassa tuolissa hiustenpesun ajan.

Malminrinteellä on vahva tekijätiimi, joka on täynnä monipuolista ammatillista osaamista ja sitoutumista työhönsä. Meillä saat varmasti rennon, iloisen ja ammattitaitoisen kokemuksen oli kyseessä sitten, vaikka kampaus, leikkaus, värjäys tai meikki.

Salonki sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

qhair-erja

Erja

Salon Manager – Style Director 

Olen kotoisin Suonenjoelta mansikkapitäjästä. Haave kampaajan ammatista tuli jo pienenä, saadessani auttaa äitini ystävää hänen kampaamossaan. Olen ollut monessa mukana muun muassa Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa, teatteri esityksissä ja hiuskuvauksissa. Olen harrastanut myös hiuskilpailuja monta vuotta. Se on ollut hyvä mahdollisuus kehittyä, oppia ja saada inspiraatiota.  Olen ollut onnekas, että olen päässyt edustamaan Suomea ympäri maailmaa. Seuraava haaste on edustaa Suomea Torontossa Color Zoom hiuskilpailussa. Viihdyn hyvin työssä missä saa olla ihmisten kanssa ja saa toteuttaa omaa luovuutta. Mikä ihaninta on nähdä tyytyväinen asiakas hymy huulilla.

leena-qhair

Leena

Senior Stylist

Olen kotoisin Oulusta ja kiinnostuin alasta seuratessani parhaan lapsuudenystäväni äidin työtä kampaajana. Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2003, jota ennen kävin meikkikoulun muutamia vuosia aikaisemmin.Inspiraatiota haen työhöni koko ajan muun muassa sosiaalisesta mediasta ja koulutuksista. Urheilu, terveys ja kauneus on lähellä sydäntäni ja sivutoimena teenkin Personal Trainerin työtä. Tämä auttaa minua luomaan ja inspiroitumaan kokonaisvaltaisesti. Työssäni pidän eniten auttamisesta hius- ja meikkipulmissa sekä kauniiden asioiden luomisesta. Kampaus-ja meikkisetit ovat vahvuuksiani vaaleiden pitkien hiusten rinnalla. Osaamisalaani kuuluvat myös hiustenpidennykset.

mikaela-qhair

Mikaela

 Stylist

Olen kotoisin Tampereelta ja olen aina ollut kiinnostunut hiuksista ja hiustenlaitosta, joten tuntui luonnolliselta suuntautua kyseiselle alalle. Tällä hetkellä inspiroidun eniten sosiaalisesta mediasta, jossa on mahdollisuus seurata alan isoja nimiä ympäri maailmaa. Myös luonto ja sieltä löytyvät värit antavat minulle virikkeitä. Työssäni pidän eniten värjäyksistä. Rakastan tehdä niitä laidasta laitaan, pehmeistä sävyistä kivoilla twisteillä aina räiskyviin väreihin. Jatkuva itsensä kehittäminen ja haastaminen ovat minulle tärkeitä asioita, toteutan niitä osallistumalla muun muassa erilaisiin hiusalan kilpailuin.

steven-qhair

Steven

Junior Stylist

Asun Helsingissä ja olen jo todella nuorena tiennyt haluavani hiusstylistiksi. Kiinnostuin alasta, kun katsoin erilaisia videoita, joissa leikattiin upeita hiuksia. Tavoitteenani on tulla parhaaksi mahdolliseksi kaikilla osa-alueilla. Vidal Sassoon työt ovat intohimoni ja inspiraationi. Niissä tehdään laadukasta, pikkutarkkaa työtä. Lisäksi seuraan alan vaikuttajia. Mottoni on:” Practice until you’re the best, practice to remain the best”. Intohimoni alaa kohtaan, näkyy lopputuloksena asiakkaiden hiuksissa.

Enni-Nokkonen-qhair

Enni 

Junior Stylist

Tampereen kautta Helsinkiin. Tämä ammatti on ollut haaveenani jo lapsesta asti. Sosiaalisesta mediasta, katukuvasta, koulutuksista ja näytöksistä haen inspiraatiota työhöni. Kollegat ovat vaikuttaneet minuun hyvin paljon ja se onkin parasta, kun voi jakaa vinkkejä ja ideoita heidän kesken. Myös alan kilpailuista saan ideoita työhöni. Pidän eniten vaaleiden ja luonnollisten hiusten tekemisestä. Myös erilaiset radoitustekniikat ovat mieluisia. Kampauksissa pidän rennoista ja boheemeista tyyleistä.

hanna-qhair

Hanna 

Senior Stylist

Asun Järvenpäässä ja ala tempaisi mukaansa jo kouluaikana. Olen päässyt tekemään liiketyön lisäksi muun muassa näytöksiä, kuvauksia, tv:tä ja olemaan mukana erilaisissa projekteissa. Myös kilpailumaailma on vienyt mukanaan. Kolme kansallista voittoa ovat tuoneet mukanaan myös kansainvälistä menestystä hiuskilpailuissa. Olen kisannut kansainvälisesti kahdesti Berliinissä ja viimeisimmäksi Lontoossa Wellan Trend Visionissa. Rakastan liiketyötä ja työskentelyä ihmisten parissa. Mikään ei ole sen parempaa, kun saa luoda asiakkaalle sopivan, upean väri- ja leikkauskokonaisuuden. Teen myös meikkejä ja kampauksia niin juhlaan kuin arkeen. Osaamisalaani kuuluvat myös hiustenpidennykset.

sara-qhair

Sara 

Stylist – Eko-kampaaja 

Sara siirtyy Korttelin Q Hairista Malminrinteelle elokuussa

Olen kotoisin Toijalasta ja ajauduin alalle sattumusten kautta. Usein kuulee tarinoita siitä, kuinka tiedät jo pienenä mitä haluat tehdä. Näin ei kuitenkaan ollut minun tapauksessani. Yläasteella kun kouluihin haettiin, mietin että mitä haluan tehdä. Tiesin, ettei lukio välttämättä olisi minulle se oikea ratkaisu, koska olen enemmän käsityöläinen ja opin parhaiten käytännön kautta. Päätin hakea parturikampaajaksi ja pääsin kouluun. Inspiraatiota saan melkein mistä vaan. Joskus innostun värjäämään hiuksia karkkiväreillä, joskus taas aamuaurinko antaa virikkeen. Muutenkin luonto ja luonnollisuus inspiroivat minua paljon. Toki myös seuraan somemaailman hiusguruja tiiviisti. Suomalainen design miellyttää silmääni, myös sieltä saattaa löytyä ideoita työhöni. Tällä hetkellä minusta tuntuu, että eniten työhöni vaikuttaa kollegat. Kaikki työkaverini tekevät aivan mielettömän hienoa duunia ja pyrkivät aina parantamaan ja haluan olla siinä prosessissa mukana!

qhair-pauliina

Pauliin

 Stylist 

Pauliina siirtyy Korttelin Q Hairista Malminrinteelle elokuussa

Olen kotoisin Savon sydämestä. Varkaudesta syntyperäisin mutta Kuopiossa työelämän puitteissa tuli vietettyä useampi vuosi.

Tämä on minun lapsuuteni haaveammatti. Visuaalisena ihmisenä jo pienenä lapsena kauniit asiat viehättivät ja kiinnostivat.
Inspiraatiota tulee selattua päivittäin Somesta, suurien muotitalojen kuvavirroista.
Työssä on parasta ihmiset. Asiakkaat, joiden päivästä voi tehdä hitusen paremman kauniilla hiuksilla. Nautin eniten värjäys- ja leikkauskokonaisuuksien tekemisestä. Minulle on tärkeää, että värit sointuvat harmoniassa sekä se että, tasapainoinen leikkaus tuo parhaat puolet esiin ja korostavat persoonaa. Yksinkertaisesti sanottuna ”modern but natural look”.

julius-qhir

Julius

 Senior Stylist

Juureni löytyvät Varsinais-Suomesta Saaristonmeren rannikoilta, mutta Porvoolaistunut sittemmin täysin. Tärkeintä minulle  työssä on hyvä fiilis, joka näkyy myös tyytyväisinä asiakkaina. Inspiraationi saankin siis teistä asiakkaista. Olen visualisti ja intohimoinen hiusstylisti, jota vahvasti ohjaa motto: ”Less is more”! Kauniit luonnolliset värjäykset sekä leikkausten eri muotokielet on työssäni ehdottomasti parasta!

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish November 9, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Media,Blogi,Kampaukset

Q HAIR X I LOVE ME

publish January 26, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Kevät / Kesä 2017 Hiustrendit

publish September 19, 2014 Blogi,Hiustenhoito

BRASILIALAINEN KERATIINIHOITO / SUORISTUS

publish February 28, 2020 hiustrendit,Kampaukset,Trendit

Hiusasustetrendit Kevät / Kesä 2020