Logo
publish March 10, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset,Meikki

Muuttujat-5328-Edit

OZ0B5912

Ennen

OZ0B6119

Elokuva-alalla työskentelevä Suvi-Pilvi näyttelee myös puoliammattilaisesti. Tämä vaatii hiuksilta paljon, esimerkiksi Savonlinnan oopperajuhlilla hän oli näyttämöavustajana ja hänet maalattiin Don Giovanniin päästä varpaisiin valkoiseksi. Hius imaisi värin ja sen jälkeen hänelle ei ole tehty hiuksiin mitään eli muutos tulee tarpeeseen.

Q Hairin Style Director Giau haluaa säilyttää Suvi-Pilvin pitkän tukan mutta tekee siihen pehmeätä kerrostusta. Hiukset ovat olleet räikyvän punaiset ja nyt väri on auttamattomasti haalistunut, oma väri joka on maantienvärinen on tullut esiin. Hänen suvussaan naiset harmaantuvat jo alle 40-vuotiaina. Väriksi Giau valitsee kulta-kupari-hunajan sekoituksen. Suvi-Pilvi kirjoitti hakemuksessaan haaveilevansa kuparin värisistä pitkistä hiuksista eli tämä toive taitaa toteutua.

OZ0B6080

Jee tämä on niin minun persoonaani tukeva tukka, väri on herkullinen, ihan naistenlehti kamaa, en ole koskaan ollut näin nätti, Suvi-Pilvi hehkuttaa ja totta on joka sana – hän on häikäisevän kaunis!

qhair_helsinki

Hiukset: Giau Ho

Kuvat: Sedin Klapuh

Meikki: Piritta Hirvanen

Vaate: Ivana Helsinki

qhair_helsinki

Kulmakarvat ennen Microbladingia

Suvi-Pilville tehtiin myös Blue Lagoon kauneushoitolassa Microblading -kulmat. Microblading on karvatekniikalla tehdyt kulmakarvat. Sillä saadaan 10-11 kuukauden ajaksi upeat, juuri asiakkaalle suunnitellut kulmat.

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish January 18, 2016 hiustrendit,Blogi,Kampaukset

VANHOJEN TANSSIT

  • 0
  • Share

publish May 18, 2018 Blogi,Hiustenhoito

Kellertyvätkö vaaleat hiuksesi – tässä apu!

  • 0
  • Share

publish May 22, 2018 varit,leikkaukset,Blogi

Muutos väsyneestä kotiäidistä räväkäksi rokkimimmiksi!

  • 0
  • Share

publish March 6, 2015 varit,Blogi,Pidennykset,Hiustenhoito

OLAPLEX – EI ENÄÄ KOSKAAN VAURIOITUNEITA HIUKSIA