Logo
publish March 29, 2014 varit,hiustrendit,Blogi

Kokoelma

Hiukset / Meikki: Laura Pimiä

Kuvat: Sedin Klapuh

Pastellihiukset tulevat olemaan aiempia vuosia huomattavasti yleisempi näky katukuvassa keväällä ja kesällä 2014. Monissa muotinäytöksissä on pastellitukka ollut koko näytöksen punainen lanka ja villitys on levinnyt myös julkkisten keskuuteen.

Pastellihiukset toimivat loistavasti rohkealle naiselle joka haluaa olla ajan hermolla ja näyttää oman rokimman puolensa.

Pastellisävyt värjätään aina vaalennettuihin hiuksiin. Voidaankin pitää nyrkkisääntönä, että pastellisävy on huomattavasti helpompi toteuttaa mitä vaaleampi hius lähtötilanteessa on.

Pastellihiuksien värjäämiseen löytyy useampia tekniikoita. Pastellihiukset voidaan värjätä suoravärillä joissain tapauksissa sävyttämällä kevytvärillä. Suoraväri ja sävytys onnistuu ainostaan vaalennettuun hiukseen, eli vaikka oma hius olisi luonnostaan vaalea on hius vaalennettava jotta väri tarttuu.

Värjätyt pastellihiukset tarvitsevat värin ylläpitoa kotona. Suoraväri kestää hiuksissa noin viisi pesukertaa hiuksen kunnosta riippuen. Kevytväri kestää yleensä pidempään. Kun väri alkaa haalistumaan pesussa sitä ylläpidetään sävyttävillä hoitoaineilla. Suosittelemme SIM Sensido hoitoaineita jotka sisältävät todella runsaasti väripigmenttiä. SIMin värjäävää hoitoainetta kannattaakin sekoittaa tavalliseen värittömään hoitoaineeseen, muuten hiukset värjääntyvät liian voimakkaasti ja lopputulos ei enää ole hailakka pastelliväri.

Simhoito

SIM sävyttäviä hoitoaineita on 8 eri sävyä. Kupissa Sävyhoitoaine sekoitettuna värittömään hoitoaineeseen jotta saadaan pastellisävy.

Valittaessa sopivaa pastellisävyä itselle pitää miettiä mikä sävy sopii ihosi väriin parhaiten. Pastellivärit toimivat  parhaiten vaaleaihoisille. Päivettynyt iho yhdistettynä pastellinvärisiin hiuksiin näyttää usein kalpealta ja tylsältä. Väärän pastellivärin valinta voi helposti johtaa ihan toiseen lopputulokseen kuin mitä värillä haettu. Siksi onkin tärkeää konsultoida stylistiä joka näkee kokonaisuuden. Q Hairin stylistit ovat saaneet perusteellisen koulutuksen ja heillä on vahva näkemys mitä on mahdollista toteuttaa ja mikä on paras sävy.

PASTELLIVÄRI LIIDUILLA TAI VÄRISPRAYLLA

Väliaikaisen pastellivärin voi tehdä hiuksiin myös hiusliiduilla tai värispraylla. Q Hairissa olemme käyttäneet paljon label.m Powder Pink spraytä jolla saa todella vaivattomasti yhdeksi illaksi pastellivärin itselle. Tuote on aivan loistava ja sitä voi käyttää tummiin ja vaaleisiin hiuksiin. Väri lähtee shampoo pesussa pois. Powder Pink spray kehitettiin alunperin Lontoon muotiviikkojen näytöksiä varten ennen kuin se otettiin tuotesarjan valikoimaan.

powderpink

Hiusliidut ovat viimeisen vuoden aikana yleistyneet huimasti ja niitä on tullut myyntiin moneen paikkaan. Oma kokemuksemme on että ihan perinteiset liidut toimivat vähintään yhtä hyvin kuin hiusliiduiksi nimetyt liidut. Valitessa hiuksille sopivaa liitua on katsottava että liidussa on mahdollisimman paljon väripigmenttiä. Värjättäessä hiuksia liiduilla kannattaa muistaa että väri tarttuu helposti vaatteisiin, joten valkoisia paitoja kannattaa välttää.

dsc0987

Diandran levykansikuvauksiin haluttiin pastellihiukset. Sävyiksi valittiin vaaleanpunaista ja violettia.

dsc0252

Sedin levittää liitua Diandran hiuksiin

Diandran levykansikuvauksista

Diandra levykansikuvauksissa

liidut

Taitelijatarvikeliike Temperan liittuhylly Uudenmaankatu 16

JULIAN UUDEN LOOKIN TEKOVAIHEET – HIUKSET JA MEIKI BY LAURA PIMIÄ / Q HAIR ALBERTINKATU

Lauraenne

Lähtötilanne

Laurafoliot

Julialle tehtiin paljon vaaleita raitoja. Ei haluttu tehdä koko pään vaalennusta jotta tyvessä säilyy syvyyttä. Raoidoilla saadaan myös huomattavasti elävämpi lopputulos kun väri ei ole tasainen.

Laurafoliotpäässä

värikupit

Julialle valittiin kahta eri sävyä. Tyveen levitettiin tummempi ja pituuksiin vaaleampi sävy.

väripäässä violetti

Värin annetaan vaikuttaa n. 30min

Lauravaalea3

ja tässä viellä lopputulos.

Jos jokin jäi mietityttämään niin laita kommenttia alla olevaan kenttään, vastaamme mielellämme.

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish April 14, 2020 Meikki,Meikkitrendit,Trendit

Meikkitrendit Kevät / Kesä 2020

 • 0
 • 0
 • Share

publish July 26, 2018 Blogi,Hiustenhoito

Olaplex shampoo No.4 ja hoitoaine No.5 ovat saapuneet Q Hairiin

 • 0
 • 0
 • Share

publish February 1, 2017 varit,leikkaukset,Blogi

Tyylikkään revittelevä Taina

 • 0
 • 0
 • Share

publish August 14, 2014 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Hiustrendit syksy / talvi 2014 osa 1/2

 • 0
 • 0
 • Share