kortteli

Saammeko esitellä Q Hair Korttelin tiimin

Julkaistu

 Heille voi varata aikoja jo nyt www.qhair.fi  Korttelin Q Hair palvelee 
myös sunnuntaisin!!!
pauliina

Pauliina Kämäräinen – Stylisti

Savosta kotoisin oleva Pauliina nauttii suuresti työstään ja alalla kehittyminen tekijänä on tärkeää. Lähemmäs viisi vuotta alalla toiminutta stylistia kiehtoo päästä luomaan kokonaisuuksia. Kaunis, huolellinen muoto leikkauksessa sekä harmoniassa toimivat värjäykset ovat merkityksellisiä Pauliinalle. Näitä ominaisuuksia tukee aiemmin käydyt taideopinnot. Vapaa-ajalle kuuluu liikunta. Silloin kroppa ja mieli pysyy virkeänä, jotta jaksan antaa parastani joka päivä asiakkailleni, Pauliina sanoo hymyillen.

kaisa

Kaisa-Maria Ritatörmä – Stylisti

Kaisa on asunut kaksi vuotta Helsingissä mutta on sydämessään rovaniemeläinen pohjoisen tyttö. Hän valmistui parturi-kampaajaksi vuonna 2013 ja on siitä saakka ollut työelämässä. Hänen tämän hetken lempparipuuhaa on värjäykset, ovat ne sitten sateenkaaren väreissä tai ruusunkullan hohteessa, kaikkia värjäyksiä on ihana tehdä. Saman värin voi tehdä kymmenellä eritavalla. Puhelias ja avoin Kaisa tykkää kaikista uusista tekniikoista ja kouluttautuu niihin ahkerasti.

suvi

Suvi Heino – Stylisti

Tamperelaisella ilopilleri Suvilla on ollut oma kampaamo viisi ja puoli vuotta äitinsä kanssa. Äiti on onkin ollut Suvin innoittaja mitä tulee uravalintaan. Jo pienestä hän on tiennyt, että haluaa tälle alalle. Tää on niin mun juttu, Suvi tokaisee pirteästi. Hän haluaa kokeilla omia siipiään ja kun näki Qhairin blogissa, että Korttelin Qhairiin haetaan uusia alan parhaita, oli tämä väistämättä tässä, uusi työpaikka.

sara-karppa

Sara Kärppä – Stylisti

Toijalasta Espooseen ajautunut Sara on ollut stylistinä kuusi vuotta. Mielenkiinto terveelliseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ajoi Saran opiskelemaan työn ohella ekokampaajaksi. Hän pitää luonnollisesta lookista ja palona onkin tällä hetkellä leikata lyhyitä hiuksia. Hän ammentaa inspiraationsa suomalaisesta muodista ja designista, jotka ovat hänelle intohimo.

bea

Bea Toivonen – Stylisti – Make Up Artist

Rento Bea on juuri muuttanut takaisin Suomeen Lontoosta, jossa hän teki meikkaajan töitä vuoden ajan. Viisi vuotta kampaajana toiminut stylisti on erikoistunut kampauksiin ja meikkeihin. Qhairissa Bea tekeekin mielellään juuri meikkauksia ja kampauksia oli sitten kyseessä morsian tai vaikka vanhojen tanssit. Tällä hetkellä häntä inspiroi letit. Hänelle voi varata myös aikoja meikkiopastuksiin. Vapaa-ajalla hän valokuvaa, urheilee ja viettää aikaa kolme vuotiaan Mila koiran kanssa.

maria-niemi

Maria Niemi – Stylisti

Loimaalta Ullanlinnaan juuri muuttanut Maria on ollut alalla neljä vuotta. Tämä iloinen ja puhelias stylisti halusi uusia tuulia elämäänsä ja muutti koirineen Helsinkiin. Hänet löytää joulukuusta alkaen Uudenmaankadun Q Hairista. Marialla on ollut oma liike Loimaalla, yrittäjähenkisyys ja ahkeruus kumpuavat hänestä luonnostaan. Kummitädin jalanjäljillä oleva stylisti pitää erityisesti vaaleiden pitkien hiusten materiaalista ja niiden värjääminen, leikkaaminen ja tai vaikka kampaus ovat tämän hetken intohimo. Kaikki esteettinen kauneus vapaa-ajallakin ovat tärkeitä Marialle, erityisesti uuden kodin sisustaminen.

jasmin

Jasmin Hurskainen – Junior Stylisti

Jasmin on ollut Qhairissa opiskelun päätyttyä asti. Hän oli täällä myös harjoittelussa koulusta, niinpä tämä lahjakkuus napattiin heti Qhariin töihin. Tämä vuoden verran kampaajana toiminut pippurinen työtä pelkäämätön stylisti siirtyy Uudenmaankadulta Kortteliin. Jasmin on ollut assistenttina monissa Tv-projekteissa ja ammattiaan intohimoisesti harjoittava nainen on kampaaja jo toisessa polvessa. Ihmiset tukkakriisissä, toisin sanoen kaikki isot projektit ovat tervetulleita hänelle!

heidi

Heidi Hakkarainen – Senior Stylisti – Make Up Artist

Punavuori, Kallio ja Kamppi näillä alueilla Heidi on harjoittanut ammattiaan  yli 20 vuotta. Hänelle kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeä ja toimiikin sekä joogan että pilateksen opettajana sivutoimisesti. Myös hiukset kaipaavat hyvää hoitoa ja Heidi onkin varsinainen jokapaikanhöylä kun kyse on tukasta, hän rakastaa tehdä kaikkea mitä hiuksista materiaalina voi vaan tehdä. Korttelista hymyileväinen nainen oli ihan liekeissä, Qhair on hänelle unelmien täyttymys.

sepi

Sepideh Assadi – Senior Stylisti

Sepideh on ollut kampaamoalan yrittäjä jo runsaat kaksikymmentä vuotta. Tämä todellinen käsityöläinen ei ole edes ajatellut muuta kuin tällä alalla toimimista. Tiedon jano on kova edelleen ja Sepideh haluaakin oppia ja kehittyä koko ajan. Hän ei mainitse mitään mikä erityisesti olisi hänen tavaramerkkinä, Sepideh on avoin kaikelle ja kuuntelee ja auttaa mielellään hiusongelmissa. Tämä ala on täydellinen hänelle koska hän rakastaa ihmisiä ja heidän kanssaan keskusteluja.

giau

Giau Ho – Salon Manager – Style Director

Giau on valmistunut vuonna 2008 ja työskennellyt Qhair Uudenmaankadulla kolme vuotta. Nyt hän siirtyy Kortteliin liikkeen vastaavaksi. Giau kouluttautuu mielellään, lempparipaikkana on Lontoo. Hän seuraa myös aktiivisesti sosiaalista mediaa, mitä kaikki alan huiput tekevät, siksi hän onkin aina ajan tasalla. Superstylisti rakastaa värjäyksiä ja leikkauksia mutta kampauksia on myös ihana tehdä.

piatu

Piatu Puhakka – Style Director

Kahdeksatta vuotta Qhairilla työskentelevä alan konkari vaihtaa Albertinkadulta Kortteliin. Kolmekymmentä vuotta alalla vaikuttanut Piatu on tehnyt paljon televisiota, näytöksiä ja kuvauksia. Tykkää kaikesta mikä liittyy hiuksiin, tällä hetkellä intohimona värjäykset. Rakastaa tehdä tyylimuutoksia, niissä voi saada ihmisen loistamaan ja onnelliseksi, se tekee myös Piatun onnelliseksi.

sedin-2

Sedin Klapuh – Art Director – Photographer

Monitoimimies Sedin on Qhairin Art Director. 16 vuotta alalla ollut taituri on myös ammattivalokuvaaja & markkinointivelho. Sedin työskentelee kaikissa kolmessa Q Hairissa, viikon jaksoissa. Nyt tämä tiedon janoinen ja visuaalinen mies opiskelee myös elokuva-alaa.