Ajanvaraus

Q Hair Albertinkadun salonki aukesi tänään kolmen viikon remontin jälkeen.

Salongissa on tehty pintaremonttia ja sisätiloja on uudistettu tyylikkäästi.

Tervetuloa tutustumaan!

VOIT VARATA MEILLE AJAN:

‼️Ajanvarausjärjestelmässämme on esiintynyt ajoittain häiriöitä ja järjestelmä ei tarjoa aikoja. Mikäli et löydä mieluista aikaa nettivarauksesta niin soitathan meille niin pyrimme löytämään sinulle sopivan ajan ‼️

Kamppi - Malminrinne 09 25251100

Kamppi - Kauppakeskus - Kortteli  09 31544700

Uudenmaankatu  09 626670  

Albertinkatu 09 31577555

Hiustenpidennyksiin sekä keratiinihoitoihin varaukset ja tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse info@Qhair.fi

Art Director on koko tiimiämme luotsaavaa ammatillisesti johtava hahmo. Hän toimii visuaalisena auktoriteettina, joka johtaa tiimiä tehden kokonaisratkaisut.

Style Director on erittain lahjakas ja pitkän kokemuksen sekä vahvat näkemykset omaava alan huippuammattilainen. Style Director luo palvelumme laatustandardit ja johtaa tiimiä erinomaiseen työskentelyyn. Style Director on todistanut ammattillisen erinomaisuutensa pitkän uransa aikana.

Senior Stylisteillä on Stylistiä pidempi kokemus he ovat luoneet laajan asiakaskunnan varmalla ja luovalla työskentelytavalla. Kaikkilla Senior Stylisteillämme on vähintään seitsemän vuoden kokemus alalla.

Stylistimme ovat erittäin lahjakkaita ja monipuolisen koulutuksen ja kokemuksen omaavia nuorempia ammattilaisia, joilla on suuri intohimo työhönsä. Stylisteillämme on vähintään neljän vuoden kokemus alalla.

Junior Stylisti on alalla verraten nuori tekijä. Hänellä ei ole kovin pitkää kokemusta alalta, mutta hän on osoittanut suurta lahjakkuutta niin teknisissä taidoissa kuin asiakaspalvelussa. Junior Stylistit saavat aina tarvittaessa apua kokeneemmilta tekijöiltämme. 

Treinee on vastavalmistunut tai vielä alan opiskeluita viimeistelevä kampaaja. Meille Traineeksi pääsevät vain erityisen lahjakkaat ja innostuneet henkilöt. Trainee saa aina tarvittaessa apua kokeneemmilta tekijöiltämme. Treinee hinnat ovat noin -30% Stylistin hinnoista.

‼️Isoissa muutoksissa ja vaalennusprosesseissa olethan yhteydessä puhelimitse oikean mittaisen ajan löytymiseksi ‼️

Valitse palvelu hiustesi pituuden mukaan:

Mikäli tulet meille ensimmäistä kertaa ja sinulla on lyhyet tai puolipitkät hiukset varaa palvelu pitkille hiuksille tai jos hiuksesi ovat pitkät varaa aika erittäin pitkille hiuksille. Näin järjestelmä varaa pidemmän ajan ja ehdimme keskustella tarkkaan toiveistasi sekä hiustesi hoitotottumiksista. Näin pystymme tekemään sinulle toiveittesi hiukset jotka sopivat elämäntyyliisi. Lisäajasta emme veloita mitään.

Otsahiusten siistimiseen ajanvaraus vain puhelimitse.

palveluhinnasto 2019

Hinnat sis. alv 24%. Peruutukset on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä puhelimitse Peruuttamattomista tai myöhässä peruutetuista ajoista laskutamme 70% varatun palvelun hinnasta. Netissä ajan voi peruuttaa ainoastaan 36 tuntia ennen varattua aikaa. * Värjäyspalveluihin saattaa tulla moniväri-, esivaalennus- tai sävytyslisä.