fbpx
Logo

Ekopalvelut

Ekologiset arvot ulottuvat monella muun elämän ohella myös hiustenhoitoon ja mekin Q Hairilla haluamme tarjota asiakkaillemme luonnonmukaisen vaihtoehdon hoitoihin sekä hiustenvärjäykseen. Meillä on kasviväreihin erikoistuneita ekokampaajia, jotka ovat suorittaneet alan erityistutkinnon.

Ekopalveluistamme löytyy moneen makuun sopivia kasvivärejä, savikirkastus sekä erilaisia puhdistushoitoja.

Syväpuhdistus karrageeni-merilevällä

Kun tulet kasvivärjäykseen ensimmäistä kertaa suosittelemme tekemään pohjalle ekopuhdistuksen. Merileväsyväpuhdistuksella poistetaan tavallisten hiustuotteiden jäämät sekä raskasmetallit hiuksista. Syväpuhdistus sopii myös poistamaan raudan aiheuttamaa hiusten vihertävyyttä. Karrageenia käytetään lisäksi lääkekuurien jälkeen poistamaan lääkekertymiä sekä amalgaamipaikkojen saneerauksen yhteydessä tukikuurina. Tämä puhdistushoito kosteuttaa hiuksia voimakkaasti ja se sopii erinomaisesti kuiville ja käsitellyille hiuksille sekä luonnonkiharalle tai permanentatulle hiukselle.

Huomioithan, että hoitoa ei voida tehdä lääkekuurin aikana.

Hoito kestää noin 30-45 minuuttia riippuen hiuksen pituudesta sekä paksuudesta. Hoito sisältää pesun ja kuivauksen.

Hoidon hinta lyhyisiin hiuksiin on 95€, puolipitkiin hiuksiin 105€, pitkiin hiuksiin 115€ ja erittäin pitkiin hiuksiin 125€.

Savikirkastus

Savikirkastus on ekologinen tapa vaalentaa hiusta. Savikirkastus voidaan levittää joko pyyhekuivaan tai kuivaan hiukseen, halutusta lopputuloksesta riippuen. Hiuslaadusta ja hiusten kunnosta riippuen savikirkastus vaalentaa hiusta 1-3 astetta. Ennen savikirkastusta hiuksille tehdään puhdistushoito, jonka jälkeen hius vastaanottaa kirkastuksen tehon paremmin. Tähän tarkoitukseen soveltuu hyvin esimerkiksi savipuhdistus.

Kasvivärjäykset ja ekovärit

Ekokampaajan väripalettiin kuuluu kolme värjäävää luonnontuotetta:

INDIGO: Indigolla saadaan erilaisia sinisen sävyjä, ja kasvivärjäyksessä sitä käytetään hiusten tummentamiseen.

HENNA: Hennalla saadaan aikaan punaisia ja kuparisia sävyjä.

CASSIA: Väritön, neutraali henna, jota käytetään vaaleille ja harmaille hiuksille antamaan lämpimiä, kultaisia sävyjä.

Näitä sekoittamalla ekokampaaja räätälöi juuri asiakkaalle sopivan yksilöllisen värin. Kauniin vivahteikkaan lopputuloksen saamiseksi seokseen lisätään värisekoituksia, joiden sävyt tulevat erilaisista yrteistä ja kasveista.

Kasvipohjaisissa ekoväreissä käytetään ainoastaan puhtaita luonnon omia väriaineita ja ne tunkeutuvat vain hiuksen uloimpaan pintakerrokseen. Nämä värit ovat niin sanotusti suoraan värjääviä eikä niistä siis synny kemiallista reaktiota. Luonnonaineista koostuvien hiusvärien hoitavat ainesosat pitävät hiukset terveinä ja antavat niille kiiltoa, elinvoimaa ja tuuheutta.

Huomioithan, että luonnonväreillä ei pysty merkittävästi vaalentamaan hiusta. Suuret muutokset saattavat vaatia useamman käsittelyn. Ennen kasviväriä suosittelemme tekemään hoidon, jolla hius puhdistetaan tavallisten hiustuotteiden jäämistä.

Kasvivärjäys ja leikkaus
Lyhyt 200€
Puolipitkä 220€
Pitkä 265€
Erikoispitkä 300€

+ Harmaiden hiusten kaksoisvärjäys +35€/kerta

Kasvivärjäys
Lyhyt 160€
Puolipitkä 180€
Pitkä 225€
Erikoispitkä 260€

+ Harmaiden hiusten kaksoisvärjäys +35€/kerta