Logo
julkaistu 17 helmikuun, 2016 hiustrendit,Blogi,Miesten hiustrendit

Miesten hiustrendit ovat jälleen tälläkin kaudella erittäin monipuoliset. Trendien moninaisuus miesten hiustyyleille kevään ja kesän 2016 osalta on niin laaja, että jokaiselle löytyy varmasti oma juttunsa huolimatta siitä millainen hiuslaatu tai pituus sinulla on. Näytöslavoilla nähtiin erityisesti vahvaa vintage-tyylin paluuta uudenlaisten ulottuvuuksien kera. Tässä katsaus suosituimpiin tyyleihin:

FIFTIES SLICK

Fifties-Slick

Lanvin, Brioni, Louis Vuitton, Canali, Versace

Tämä 50-luvun vaikutteita henkivä taakse kammattu sulava tyyli oli yksi kauden pääpisteistä Brionilla, Louis Vuittonilla ja Lanvinilla. Tämä yksinkertainen mutta näyttävä tyyli on helppo toteuttaa itse. Avuksi tarvitaan vain vahvaa geeliä tai vaahtoa, joka myös lisää kiiltoa ja silottaa kampauksen. Harjaa kevyesti läpi saadaksesi pintaan hieman tekstuuria.

MODERNIT VERSIOT SIVUJAKAUKSESTA

Modernised-Side-Parts

Polo Ralph Lauren, Kenzo, Oliver Spencer, Ermenegildo Zegna, Burberry Prorsum

Klassisen sivujakauksen ajankohtaisuudesta ei ole epäilystäkään, mutta tuttu tyyli saa myös tälläkin kaudella hieman modernimman päivityksen. Myös tämä look sopii kaikille hiustyypeille. Uudessa versiossa perinteinen sivujakaus saa olla pöyheämpi, joten fööni pääsee nyt käyttöön! Ennen föönausta lisää mattaista muotoilutuotetta varmistaaksesi maksimaalinen tuuheus hiuksissa. Muutoin jakauksen raja saa olla siisti ja selkeä. Esimerkkiä tämän kauden sivujakauksista meille näytti muun muassa Kenzo, Polo Ralph Lauren, Oliver Spencer ja Burberry Prorsum.

”HEITOT”

Revived-Pompadours

J.Crew, Bottega Veneta, Tommy Hilfiger, Gosha Rubchinskiy, Lemaire

Myös otsaheitot tekevät paluun päivitettynä versiona, joka tarkoittaa enemmän tekstuuria! Tyylissä etuhiukset on pyyhkäisty rennosti otsan yli. Jätä hiukset sivuilta lyhyiksi, jotta kampaus pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Mitä pidemmäksi ja kuohkeammaksi päällishiukset jäävät, sen särmikkäämpi tyylisi on. Kiharahiuksisia suosittelemme konsultoimaan parturisi kanssa sopivimmasta pituudesta päällishiuksille, jotta kiharan suhde ja luonnollinen asettuminen istuvat tyyliin.

OTSAHIUKSET ERI MUODOISSAAN

Redefined-Fringes

Margaret Howell, Dior Homme, Berluti, Hermes, Coach

Kasvoja reunustavat otsahiukset olivat paljon esillä, kuten Margaret Howellin, Dior Hommen, Berlutin, Hermesin ja Coachin näytöksissä. Dior Homme jatkoi otsahiusten kautta klassisen hienostuneella 90-lukua muistuttavalla tyylillä, kun taas Berluti ja Coach keskittyivät pikemminkin hiusten tekstuuriin ja ulottuvuuksiin. Otsahiukset sopivat erityisesti suoremmille hiustyypeille. Hiusten muotoiltuvuuden varmistaaksesi käytä hyviä tuotteita pitämään suortuvat aloillaan.

KIHARAT TÄYNNÄ TEKSTUURIA

Textured-Curls

Balenciaga, Bottega Veneta, Valentino, Kolor, Salvatore Ferragamo

Muotitalot osoittivat jälleen kerran rakkauttaan kiharoita kohtaan. Heidän joukossaan oli suuria nimiä kuten Valentino, Balenciaga, Bottega Veneta ja Salvatore Ferragamo. Täydellinen tyyli heille, joilla luonnostaan on hiuksissaan kiharaa tai lainetta! Inspiraatiota voi ammentaa Valentinon massiivisista kiharapilvistä tai kokeile Salvatore Ferragamon versiota yhdistämällä kiharan hiuksen kanssa lippis.

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 14 marraskuun, 2014 varit,Blogi,leikkaukset

Väriä kaamokseen

julkaistu 8 kesäkuun, 2016 Blogi,hiustrendit,varit

BABYLIGHTS -luonnollisia vivahteita

julkaistu 20 elokuun, 2019 Blogi,Pidennykset

Hiustenpidennykset ja tuuhennukset

julkaistu 19 maaliskuun, 2013 Blogi

Hiustrendit kevät- / kesäkaudella 2013