Logo
julkaistu 8 maaliskuun, 2016 Blogi,Meikki

LUMIKINPUNAISET HUULET

Punaiset huulet ovat aina kuuluneet klassiseen meikkiin ja niin myös tälläkin kertaa. Lähes jokaisella suunnittelijalla oli käytössä tämä look hieman vaihtelevilla variaatioilla. Dolce & Gabbana näyttivät meille esimerkkiä ihanasta satiininpehmeästä punasta, tai kokeile kiiltävämpää versiota Nina Riccin tapaan. Trendiin kuuluessa punaiset huulet, on sävyissä kuitenkin loputtomasti valinnanvaraa. Astetta kirkkaammat sävyt yhdistettynä vahvoihin kulmakarvoihin ja muutoin luonnolliseen meikkiin olivat nuorekas ja raikas ilme mallien kasvoilla, johon myös Jason Wu, Oscar de la Renta ja Victoria Beckham luottivat.

spring_summer_2016_makeup_trends_apple_candy_lips

spring_summer_2016_makeup_trends_red_lips

VAMPYYRIVÄRIT

Tummat luumun sävyt on totuttu näkemän syksyn ja talven väreinä, mutta tällä kertaa sävyt toimivat ympäri vuoden! Burberry Prorsumilla vampyyrihuulet olivat näytöksen päävärinä. Tyyli toimii keväällä mahdollisimman raikkaana versiona, joten jätä muu meikki kevyeksi. Näin tekivät myös esimerkiksi Emporio Armani, Givenchy ja Miu Miu. Viimeistele meikki tälle kaudelle häivyttämällä huulimeikkiä ombre-tyylillä.

spring_summer_2016_makeup_trends_vampy_lips

KIRKKAAT HUULET

Yksi kauden suloisimmista ilmeistä onnistuu vaivatta jättämällä kasvot puhtaan raikkaiksi ja lisäämällä läpinäkyvää huulikiiltoa. Helppo ja selkeä look oli mm. Dsquared2in ja Vera Wangin suosiossa. Tämä kevääseen täydellisesti sopiva meikki näyttää siistiltä ja raikkaalta. Yksinkertaisen meikin seuraksi sopii myös yhdistää trendikkäitä kampauksia, kuten taakse kammattu, märän näköiseksi jäänyt wetlook- tyyli.

spring_summer_2016_makeup_trends_transparent_lipglass

LUONNOLLISET JA PEHMEÄT NUDEHUULET

Todella maanläheiset nuden ja ruskean sävyt muistuttavat meitä 90 luvun trendistä. Tähän ihastuivat myös monet suunnittelijat, kuten Moschino, Burberry ja Rodarte. Muotitaloilla oli varmasti valinnanvaikeuksia päättäessään kallistuvatko nudehuulien vai kirkkaanpunaisen klassikkomeikin puoleen.

spring_summer_2016_makeup_trends_nude_neutral_lips

SMOKEY EYES

Smokey eyes- silmämeikistä näimme useita erilaisia variaatioita. Tyylit vaihtelivat intensiivisestä ja todella tummanpuhuvasta hieman lempeämpään meikkiin. Todella näyttävästä smokey eyes tyylistä antoi taidonnäytteensä Julien Macdonald. Sonia Rykielin versio taas oli tyylikäs juhlameikki, jossa oli myös käytetty sinistä luomiväriä katseenkiinnittäjänä.

spring_summer_2016_makeup_trends_intense_smokey_eyes

SININEN SILMÄMEIKKI

Unohda luonnolliset värit, tänä keväänä katse herää uuteen eloon sinisen eri sävyillä toteutetulla meikillä. Monet varmasti miettivät, kuinka käyttää sinistä juuri sopivalla tavalla. Lisää väriä juuri niin kuin haluat, rajausten muodossa tai kokoliikkuvalle luomelle smokey eye- meikkinä. Inspiroidu esimerkiksi Yves Kleinin tyylistä käyttää kiiltävää sinistä korostaaksesi ilmettä tai Monique Lhullierin ja Missonin tavasta käyttää upeaa sinivihreää sävyä korostaaksesi parhaita puoliasi. Myös mm. Chanel, 3.1 Phillip Lim ja Diane von Furstenberg käyttivät sinisiä sävyjä malleillansa.

spring_summer_2016_makeup_trends_blue_eye_makeup1spring_summer_2016_makeup_trends_blue_eye_makeup2

EPÄTASAISESTI LEVITETTY LUOMIVÄRI

Tässä trendissä ei ole väliä mitä väriä käytät – kaikki sopivat! Missoni näyttää meille helpotuksen kevään ja kesän meikkeihin, nyt pääset aikaisempaa helpommalla sillä luomivärin ei tarvitse olla tasaisesti levitetty ja häivytetty. Tyyliä nähtiin jopa tummemmissa sinisissä sävyissä käytettynä, eli älä epäröi värin suhteen! Erityisesti valkoinen ja keltainen tuntuivat olevat suosittuja värivalintoja tämän tyylin käyttäjillä.

spring_summer_2016_makeup_trends_unevenly_applied_eyeshadowsNAAMIOT

Kesän tyyleissä löytyi myös ripaus taiteellisuutta. Älä turhaan seuraa jokaista silmän kaarta ja linjaa, vaan käytä luovuuttasi meikissä ja luo ihania maskeja luomiväreillä. Varjostukset saavat vallata nyt kulmakarvat ja nenä alueen. Chanel esitteli tyylin meille ihanalla siniharmaalla naamiolla samalla kun MaxMara otti aivan erilaisen kulman meikkiin ja näytti meille graafisen, kulmakarvoihin keskittyneen maskin, joka oli yhtä futuristinen look kuin Pradan kultahuulet aikoinaan.

spring_summer_2016_makeup_trends_eyeshadow_mask

PAKSUT RAJAUKSET

Rajaukset eivät ole olleet viime aikoina kaikkein suosituin trendi mitä tulee meikkaamiseen, mutta ne eivät ole täysin unohdettujakaan. Varsinkin kun kynän jäljen päivittää tälle kaudelle, ovat rajaukset supertrendikkäät. Jonathan Saundersin näytöksessä rajaukset olivat värikkäitä ja korostivat kauniisti mallien silmiä. Muita tapoja toteuttaa ajanmukainen rajaus oli esimerkiksi leijuva rajaus, graafiset linjat ja ristiin menevät viivat. Kauden rajauksista innostuneita olivat Saundersin lisäksi myös Tory Burch, Fendi, Celine ja Kate Gallagher.

spring_summer_2016_makeup_trends_bold_eyeliner_flicks

TÄYDELLISET KISSANSILMÄT

Kissamaiset silmät on yksi seksikkäimmistä ilmeistä kautta aikain, mikä on syy siihen että tämä trendi ei vanhene. Sen jatkuvasta ajankohtaisuudesta huolimatta tuntuu, että joka kaudelle tyyliin on lisätty jokin erilainen piristävä juju. Dolce & Gabbanan tyylisiä, pehmeitä rajauksia on helppo yhdistää arkiseenkin tyyliin tai uskaliaammat testaavat värikkäitä kissarajauksia nyt kokeilla Diane von Furstenbergin tapaan.

spring_summer_2016_makeup_trends_cat_eye_makeup

KULMISTA PILKAHTELEVAT VÄRIT

Luomivärien ei aina tarvitse peittää koko liikkuvaa luomea. Kokeile vaihteeksi häivyttää väriä joko luoman sisä- tai ulkonurkkaan. Marc Jacobsin meikistä paistaa selkeästi rakkaus siniseen väriin, vaikka sitä ei olisikaan käytetty koko luomen alueella. Tällä tyylillä monet suunnittelijat myös loivat edellisessä mainitun kissamaisen rajauksen.

spring_summer_2016_makeup_trends_eyeshadows_applied_on_the_eye_corner

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 23 heinäkuun, 2018 Blogi,Tiimi

Tässä he ovat QHAIR Malminrinteen uusi tiimi

julkaistu 8 joulukuun, 2014 leikkaukset,Blogi,Yleinen,varit

Uusi vuosi, uudet hiukset

julkaistu 19 helmikuun, 2015 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Hiustrendit kevät / kesä 2015

julkaistu 28 huhtikuun, 2018 Blogi,hiustrendit,leikkaukset,Miesten hiustrendit,Kampaukset,Meikki

Vapun herkullisimmat kampaukset!!!