Logo
Jenny uusimpia töitä Q-hairin instagramissa
Jenny instagram

Jenny

Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen helsinkiläinen ja ajauduin alalle koettuani, että aikaisempi ammattini ei ollut minulle se oikea. Halusin jotain luovaa ja että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Hiustenlaitto kiinnosti jo aika nuorena. Äitini laittoi aina minun hiukseni, värjäsi, leikkasi ja teki jopa permanentin. Nyt haluan vain, että äitini on minusta ja ammattitaidostani ylpeä ja että saan tehdä vuorostaan hänen hiuksensa. Iloa antaa myös se tunne, kun asiakas on iloinen uudesta lookistaan.

Mistä haet inspiraatiota?

Inspiraationi tulevat sosiaalisesta mediasta, kollegoilta ja koulutuksista.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Tykkään värjäämisestä. Balayage ja pehmeät luonnolliset lopputulokset ovat ihania ja käytännöllisiä. Minusta ne sopivat lähes kaikille koska niissä on niin monta eri mahdollisuutta toteuttaa, aina asiakkaan mukaan. Myös vähän erikoisemmat värit ovat hauskoja tehdä.

Sedin uusimpia töitä Q-hairin instagramissa
Sedin instagram

Sedin

Art Director – Photographer – Filmmaker

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Monien mutkien kautta päädyin asumaan Helsinkiin. Pienenä poikana olin aina laittamassa kaikkien hiuksia ja siksi luonnollisesti lähdin jo 16-vuotiaana opiskelemaan alaa. Opiskelin myöhemmin myös valokuvaajaksi ja teenkin sitä salonkityöskentelyn ohella. Nämä kaksi työtä ovat loistava kombinaatio, ja kuvaankin paljon Q Hairille markkinointimateriaalia.

Mistä haet inspiraatiota? 

Haen sitä joka paikasta ympäriltäni. Seuraan tiiviisti mitä maailmalla tapahtuu ja rakastan kaikkia uusia innovaatioita mitä alalta löytyy ja mitä täällä tapahtuu.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Ei ole yhtä tiettyä suosikkia vaan rakastan tehdä kaikkea laajasti. Erityisesti pidän asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksesta ja tuottaa heille iloa ja uuden tyylin.

Vanessa uusimpia töitä Q-hairin instagramissa
Vanessa instagram

Vanessa

Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen helsinkiläinen työhöni intohimolla suhtautuva stylisti. Tiesin jo lapsena haluavani työskennellä muodin & kauneuden parissa. Malttamattomana aloitinkin liiketyöskentelyn koulun ohella jo ensimmäisenä opiskeluvuotenani.

Mistä haet inspiraatiota?

Inspiraatiota saan Vidal Sassoonilta ja Toni&Guylta, joissa yhdistyy teknisyys sekä trendikkyys. Olen ollut mukana useissa näytöksissä sekä tapahtumissa. Haaveenani olisi edetä kouluttajaksi.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Työssäni parasta on lisäkouluttautuminen ja uusien tyylien luominen, sekä erilaisten tekniikoiden kautta työskentely. Ehdotan myös mielelläni asiakkaan halutessa juuri hänelle sopivan kokonaisuuden värin ja leikkauksen suhteen!

Minna uusimpia töitä Q-hairin instagramissa
Minna instagram

Minna

Senior Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen kotoisin Tavastkengältä. Lukion jälkeen lähdin opiskelemaan kuvataiteita, mutta lopulta hakeuduin unelma-ammattiini kampaajaksi. On ihana tehdä luovaa työtä, joka tuo iloa ihmisille.

Mistä haet inspiraatiota?

Tämän hetken trendeistä, erilaisista ihmisistä, musiikista ja elokuvista. Jokainen asiakas ja heidän toiveensa inspiroivat minua. Mukavat työkaverit, sekä jatkuva palo kehittyä ja oppia uutta tuovat myös innostusta alaa kohtaan.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Kaikesta, mutta erityisesti balayage-värjäyksistä ja juhlakampauksista.

Nerissa uusimpia töitä Q-hairin instagramissa
Nerissa instagram

Nerissa

Junior Stylist (äitiyslomalla)

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen kotoisin Filippiineiltä, mutta olen asunut Suomessa jo pitkään. Hiusala on kiinnostanut minua jo siitä asti kun olin 13-vuotias. Tykkäsin aina tehdä kampauksia siskoilleni, ja niinpä päätin opiskella alaa kampaamokoulu Unikassa. Olen tykännyt alasta todella paljon.

Mistä haet inspiraatiota?

Inspiraatioita haen kaikkialta, mutta ennen kaikkea seuraan sosiaalisessa mediassa erilaisia alan vaikuttajia.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Tykkään tehdä ihan kaikkia töitä salongissa. Edelleen minua innostaa tehdä kampauksia sekä värjäyksiä.

Petra uusimpia töitä Q-hairin instagramissa
Petra instagram

Petra

Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle? 

Olen pääkaupunkiseudulta ja olen aina ollut kiinnostunut hiustenlaitosta ja muutenkin kauneudenhoitoalasta. Mielestäni hiusala alkoi muuttua luovemmaksi muutama vuosi sitten mikä veti minua puoleensa ja näin innostuin hakemaan kampaajan opintojen pariin.

Mistä haet inspiraatiota? 

Seuraan paljon sosiaalista mediaa, ja erityisesti sitä mitä tapahtuu ulkomailla. Joskus sitä oikein huvittaakin, kun helposti vierähtää tovi jos toinen selaillessa tukkakuvia ja -videoita instagramissa. Pyrkimykseni onkin jatkuvasti pysyä trendien mukana. Lisäksi on etuoikeus työskennellä yrityksessä jossa panostetaan jatkuvasti koulutuksiin.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Olen aina pitänyt ihmisläheisestä työstä ja erityisesti siitä kuinka saa auttaa ihmisiä tuntemaan itsensä itsevarmaksi ja kauniiksi. Kun luotan visiooni ja näen lopputuloksen joka saa asiakkaan hymyilemään, se saa myös minut hymyilemään. Tyytyväinen asiakas on aina paras palaute tehdystä työstä.

Maria uusimpia töitä Q-hairin instagramissa
Maria instagram

Maria

Salon Manager – Senior Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen kotoisin Loimaalta. Lukion jälkeen vietin muutaman välivuoden miettien mitä haluaisin tehdä. Olen pienestä asti haaveillut parturi-kampaajan ammatista, joten päädyin lopulta opiskelemaan alaa ammattikouluun. Harkinta kannatti, koska nyt olen unelma-ammatissani.

Mistä haet inspiraatiosi?

Sosiaalisesta mediasta, koulutuksista ja todella taitavien työkavereiden töistä. Keskustelut takahuoneessa värisekoituksista ja tekniikoista inspiroivat jokaista työpäivää.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Rakastan tehdä vaaleita hiuksia ja isoja värimuutoksia. Mitä vaikeampi projekti, sitä suurempaa onnistumisen iloa saan. On myös todella kiva tavata uusia ihmisiä ja päästä hiusten laiton lomassa tutustumaan mielenkiintoisiin asiakkaisiin.