fbpx
Logo
Oscar uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Oscar

Junior Stylist

Kuka olet? Kerro vähän itsestäsi.
Hejsan svejsan! Olen Oscar, luovasta perheestä nuorin ja Britney Spearsin ykkösfani! Kiinnostuksen kohteina kokkaus, sisustaminen, musiikki, muoti, maalaaminen sekä erilaiset keramiikkatyöt, tatuointeja unohtamatta!

Miten ajauduit alalle?
Hiukset ja kaikki esteettisyyteen liittyvät pienet asiat ovat aina olleet itelle merkityksellisiä, ja olenkin monta vuotta leikannut ystävien hiuksia. Ajatus kampaajan urasta oli ollut mietinnässä kauan, ja koronavuosien aikana tein päätöksen ja aloitin opinnot vuonna 2022 Kampaamokoulu Unikassa. Päivääkään en vaihtais!

Mistä haet inspiraatiota?
Inspiraatiota saan popkulttuurista, muodista sekä somesta.

Mistä pidän eniten työssäsi ja mitkä ovat vahvuutesi?
Parasta on, ettei yksikään päivä ole samanlainen, sillä jokaisen hiukset on uniikit! Saan olla luova ja koen ehdottomana vahvuutenani asiakastyön, sillä ihmisten kohtaaminen ja hyvän olon mahdollistaminen asiakkaalle on mulle tärkeintä! Työssä inspiroikin vaihtelevuus, mutta tän hetken omia lemppareita on luonnolliset raidoitustyöt sekä eri hiustenleikkaukset. Vivahteikkuutta työhön tuo luovemmat vaalennukset tai värjäykset. Keskityn yksityiskohtiin ja olen erittäin tarkka työssäni, mutta haluan aina luoda rennon tunnelman asiakkaalle panostamalla konsultaatioon. Hyvällä konsultaatiolla ja asiakasta kuuntelemalla löydetään asiakkaalle sopivin ratkaisu kohti haluttua lopputulosta.

Kauan olet ollut alalla?
Olen valmistunut keväällä 2024 Kampaamokoulu Unikasta.

Oscar palvelee asiakkaitaan ruotsiksi, englanniksi ja suomeksi.

Johanna uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Johanna

Stylist

Kuka olet? Kerro vähän itsestäsi.
Olen kotoisin Jyväskylästä, mutta ennen Helsinkiin muuttoa olen asunut myös Tampereella ja Espanjassa, jossa minulla oli oma kampaamo viiden vuoden ajan. Olen koulutukseltani myös meikkaaja ja kosmetologi.

Miten ajauduit alalle?
Unelmoin kampaajan ammatista jo peruskoulussa, mutta muutaman mutkan jälkeen päädyin opiskelemaan alaa vasta vuosia myöhemmin. Päivääkään en ole katunut, sillä edelleen rakastan työtäni ja haluan kehittyä siinä koko ajan lisää.

Mistä haet inspiraatiota?
Somesta, koulutuksista, asiakkaiden toiveista ja kollegoiden upeista töistä.

Mistä pidät eniten työssäsi ja mitkä ovat vahvuutesi?
Vaalennukset, värjäykset, raidoitukset, pidennykset, meikkaukset, luonnolliset ja pehmeät lopputulokset. Erityisesti rakastan tehdä pidennyksiä ja erilaisia raidoitustöitä. Olen työssäni äärimmäisen tarkka ja pyrin aina kuuntelemaan asiakkaan toiveita erittäin herkällä korvalla, jotta lopputulos olisi juuri heidän toiveiden mukainen.

Kauan olet ollut alalla?
Vuodesta 2011.

Johanna palvelee asiakkaitaan suomeksi, espanjaksi ja englanniksi.

Julia uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Julia

Stylist

Kuka olet? Kerro vähän itsestäsi.
Olen Julia, 30-vuotias luova sielu. Minulle maailma on kaunis ja ihmeellinen paikka, josta löytyy aina uutta ihmeteltävää ja opittavaa. Olen matkustellut elämäni aikana paljon, ja asunut eri mantereilla. Rakastan oppia uusia kieliä ja kulttuureja, ja kuuntelen mielelläni ihmisten elämäntarinoita. Vapaa-ajallani viihdyn nykyisin enemmän kotona kuin menossa, ja nautin arjen hitaista hetkistä ja rauhasta. Harrastuksiini kuuluu kokkailu, maalaus ja musiikki.

Miten ajauduit alalle?
Olen pienestä pitäen toteuttanut luovuuttani eri tavoilla, ja teininä innostuin hiuksista ja kauneudesta. Tämä johti siihen että aloin leikkiä vessakampaajaa kaveripiirissäni marketin kotiväreillä ja fiskarseilla. Vanhemmat kuitenkin torppasivat ajatukseni hiusalan tutkinnosta, ja kirjoitin lopulta ylioppilaaksi. Haave kampaajantyöstä heräsi uudestaan yliopistossa, kun näin bussissa kampaamokoulun mainoksen. Hain kouluun ja en ole katunut valintaani.

Mistä haet inspiraatiota?
Luonto on yksi suurimmista inspiraation lähteistäni. Jään usein kävelyillä ihmettelemään värejä, muotoja ja kontrasteja joita tuntuu löytyvän aina lisää mitä enemmän ympäristöönsä kiinnittää huomiota.

Mistä pidän eniten työssäsi ja mitkä ovat vahvuutesi?
Pidän eniten työssäni yhteisen näkemyksen löytämisestä asiakkaan kanssa ja sen onnistuneen toteuttamisen tuomasta ilosta molemmille. Uskon siihen, että vähintään 50% kampaajan työstä on kommunikaatiota ja loput käsityötä. Olen erikoistunut hääkampauksiin, joiden kautta kommunikaation merkitys on entistä enemmän korostunut, sillä hääkampauksen tulee olla viimeistä suortuvaa myöten kantajansa toiveiden mukainen. Toimin myös ohjaajana Unikassa, ja tulevien kampaajien opettaminen ja kehityksen seuraaminen on minusta ihanaa.

Kauan olet ollut alalla?
Olen ollut alalla vuosikymmenen ajan ja kerryttänyt osaamista laidasta laitaan.

Julia palvelee asiakkaitaan suomeksi ja englanniksi.

Tessa uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Tessa

Junior Stylist – Make Up Artist

Kuka olet? Kerro vähän itsestäsi.
Olen Tessa ja parturi-kampaajan ammattini lisäksi meikkaaja-maskeeraaja sekä kosmetologi, ja olen tehnyt alalla töitä yrittäjänä jo 17-vuotiaasta saakka. Ala on suuri intohimo ja hyödynnän kaikkien ammattieni osaamista jatkuvasti yrittäjän työssäni. Innostun asioista helposti ja haluan aina oppia lisää eli pyrin ottamaan elämästä kaiken potentiaalin irti. Vapaa-ajalla luen fantasiakirjallisuutta ja harrastan nyrkkeilyä, sekä unelmoin stunt-näyttelijän töistä.

Miten ajauduit alalle?
Olen lapsesta saakka laittanut paljon omia hiuksia ja teininä tein esimerkiksi ystävieni rippikampaukset ja vanhojen tanssi -kampaukset. Olin myös aina se, jota pyydettiin kaupan väreillä värjäämään ja leikkaamaan perheenjäsenien ja kavereiden hiuksia. Tiesin aina, että haluan laajentaa osaamiseni myös hiusalalle.

Mistä haet inspiraatiota?
Rakastan elokuvia ja tv-sarjoja ja varsinkin kampaukset näissä inspiroivat minua mielettömästi. Saan myös jatkuvasti somesta ja ympäriltä olevilta ihmisiltä inspiraatiota omaan tekemiseen.

Mistä pidät eniten työssäsi ja mitkä ovat vahvuutesi?
Pidän eniten siitä miten ala on niin laaja, eikä se että valmistut tiettyyn ammattiin tarkoita, että voit tehdä vain yhtä työtä. Jokainen päivä on erilainen ja pääsee tapaamaan erilaisia ihmisiä ja kuulemaan heidän tarinoitaan. Saan jatkuvasti euforian tunteita työssäni, joka kertoo, että olen todellakin oikealla alalla. Yksi vahvuuksistani on se miten osaan lukea ihmisiä ja hallitsen kokonaisuuksia hyvin. Pyrin myös aina olemaan helposti lähestyttävä, jotta asiakas uskaltaa sanoa pienimmästäkään toivestaan minulle. Hiuksissa vahvuuteni tällä hetkellä on kampauksissa.

Kauan olet ollut alalla?
Valmistuin parturi-kampaajaksi maaliskuussa 2024, mutta olen tehnyt yrittäjänä kosmetologin, sekä meikkaja-maskeeraajan töitä vuodesta 2018 saakka. Olen innokas uusi ammattilainen alalla ja toivon paljon mahdollisuuksia oppia.

Tessa palvelee asiakkaitaan suomeksi ja englanniksi.

Egor uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Egor

Stylist (english or russian only)

Kuka olet? Kerro meille vähän itsestäsi.
Nimeni on Egor. Olen onnellisesti naimisissa oleva mies, jolla on kaksi uskomatonta koiraa nimeltä Lady Gagan mukaan – Stefani ja Joanne. Urallani olen toiminut eri tehtävissä, kuten top-stylistina, kouluttajana ja kampaamon omistajana.

Miten ajauduit alalle?
Kampaajaksi tuleminen ei ollut lapsuuden unelmani. Ensimmäinen koulutukseni oli alakoulun opettaja. Oli hauskaa opiskella, mutta se ei tuntunut lopulliselta uraltani. Päätin katsoa uravaihtoehtojani toisesta näkökulmasta. Kysyin itseltäni – mikä minua oikeasti kiinnostaa? Sitten ystäväni pyysi minua leikkaamaan hiuksiaan. Hetki oli täynnä innostusta. Pian päätös oli tehty – minusta tulisi ammatiltani kampaaja.

Mistä haet inspiraatiota?
Kampaamotyössäni olen aina inspiroitunut asiakkaiden onnellisista tunteista nähdessään lopputuloksen. Heidän kasvoillaan on erityinen ilme, kun he todella rakastavat uutta ulkonäköään.

Mistä pidät eniten työssäsi ja mitkä ovat vahvuutesi?
Vahvuuteni työssäni ovat kommunikaatio, hiusten leikkaukset ja värjäykset, föönaaminen sekä tiimityö.

Kauanko olet ollut alalla?
Olen työskennellyt kampaajana lähes 15 vuotta. Lopetin laskemisen 10 vuoden jälkeen 🙂

Egor palvelee asiakkaitaan englanniksi ja venäjäksi.

Ellen uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Ellen

Junior Stylist

Kuka olet? Kerro vähän itsestäsi.
Muutin Helsinkiin aloittaakseni opiskelut haaveammattiini Kampaamokoulu Unikassa 2021. Olen luonteeltani rento, aurinkoinen ja yhdenvertaisuus kaikessa on minulle äärimmäisen tärkeää. Vapaa-ajalla pidän urheilemisesta, maalaamisesta, sekä luonnossa oleskelusta.

Miten ajauduit alalle?
Minulle on ollut takaraivossa aina selvää, että minusta tulee kampaaja. Kävin kuitenkin lukion, ja minut saatiin melkein taivuteltua yliopistoon. Valmistuttuani pohdin pitkään, mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. Silloinen työkaverini kysyi minulta yksinkertaisen kysymyksen: ”No mikä oli sun lapsuuden haaveammatti?” Tämän jälkeen en enää epäröinyt hetkeäkään ja hain Helsinkiin opiskelemaan kampaajaksi. Jo ensimmäisten kouluviikkojen aikana tuli selväksi, että olen oikeassa paikassa.

Mistä haet inspiraatiota?
Haen inspiraatiota päivittäin ohi kulkevista ihmisistä, katumuodista, ystäviltä, somesta, sekä kollegoilta.

Mistä pidän eniten työssäni ja mitkä ovat vahvuutesi?
Pidän työssäni siitä, että yksikään päivä ei ole samanlainen ja tykkäänkin tehdä paljon erilaisia töitä. Lähimpänä sydäntäni ovat tällä hetkellä erilaiset raidoitustyöt, erityisesti luonnolliset ja asiakkaalle helposti ylläpidettävät työt. Tykkään myös tehdä isompia mallinmuutosleikkuita, joissa pääsee pohtimaan asiakkaan kanssa, mikä olisi juuri hänelle sopiva malli. Parasta on tavata uusia ihmisiä ja saada hymy asiakkaan kasvoille!

Ellen palvelee asiakkaita suomeksi sekä englanniksi.

Jenna uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Jenna

Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?
Olen kotoisin Helsingistä ja asunut täällä koko ikäni. Kauneusala on aina kiinnostanut minua, joten alalle suuntautuminen kävi luonnostaan. Opiskelin parturi-kampaajaksi yksityisessä koulussa ja valmistuin sieltä alalle 2014.

Mistä haet inspiraatiota?
Suurin inspiraationi lähde on sosiaalinen media. Monet taitavat kolleegani inspiroivat minua alalla eteenpäin ja oppimaan uutta jatkuvasti.

Mistä pidät eniten työssäsi?
Värjäykset ovat lähellä sydäntäni. Tykkään tehdä luonnollisia hiuksia kuten erilaisia raidoituksia, pehmeitä mutta täyteläisiä ruskeita ja eri vivahteisia vaaleita lopputuloksia.

Jenna palvelee asiakkaita suomeksi sekä englanniksi.

Pirma uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Pirma

Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen Oulusta kotoisin, mutta aikaisemmat opinnot toivat minut Helsinkiin jo 20 vuotta sitten. Jo silloin parturi-kampaajan opinnot olivat yhtenä vaihtoehtona, mutta päädyin ravintola-alalle ja siinä vierähtikin. Nyt koin, ettei ravintola-ala enää pysty tarjoamaan minulle haasteita, joten uudelleen kouluttautuminen tuli ajankohtaiseksi. Kaivoin esiin vanhat haaveeni parturi-kampaajan urasta ja tässä ollaan. Nautin uudesta ammatistani valtavasti.

Mistä haet inspiraatiota?

Saan inspiraatiota kaikkialta; niin kadulta, sosiaalisesta mediasta, koulutuksista, kollegoilta kuin asiakkaistakin. Olen luonteeltani sosiaalinen tarkkailija, joten imen vaikutteita itseeni kaikkialta ja kaikista. Intoni oppia uutta on kova ja siitä syystä pyrinkin katselemaan maailmaa mahdollisimman avoimin silmin ja mielin.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Olen innoissani kaikesta työssäni, mutta ehdottomasti eniten haluan luoda kokonaisuuksia värjäyksen ja leikkauksen keinoin. Pidän luonnollisista lookeista, mutta toisaalta räväkätkin muutokset ovat ihania toteuttaa. Paras kiitos on nähdä asiakas onnellisena peilaamassa ja pöyhimässä uutta tukkaansa.

Pirma palvelee asiakkaita suomeksi sekä englanniksi.

Tiina uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Tiina

Senior Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen Helsingistä kotoisin ja jo lapsuudesta asti olin varma, että haluan opiskella kauneudenhoitoalaa. Parturi-kampaaja-ala vei voiton kosmetologialasta jo peruskoulun aikana.

Mistä haet inspiraatiota?

Inspiraatiota haen sosiaalisesta mediasta, ystävistä, aikakauslehdistä ja ympärillä olevista asioista.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Ehdottomasti tykkään leikata lyhyitä hiusmalleja ja varsinkin veitsellä toteutetut leikkaukset ovat mieleeni. Myös opiskelijoiden ohjaaminen heidän työssään koulumme puolella on erittäin lähellä sydäntäni. Eniten kuitenkin tykkään siitä, että saan tavata uusia ihmisiä ja toteuttaa heidän unelmiaan.

Tiina palvelee asiakkaita suomeksi sekä englanniksi.

 

Jenny uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Jenny

Senior Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen helsinkiläinen ja ajauduin alalle koettuani, että aikaisempi ammattini ei ollut minulle se oikea. Halusin jotain luovaa ja että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Hiustenlaitto kiinnosti jo aika nuorena. Äitini laittoi aina minun hiukseni, värjäsi, leikkasi ja teki jopa permanentin. Nyt haluan vain, että äitini on minusta ja ammattitaidostani ylpeä ja että saan tehdä vuorostaan hänen hiuksensa. Iloa antaa myös se tunne, kun asiakas on iloinen uudesta lookistaan.

Mistä haet inspiraatiota?

Inspiraationi tulevat sosiaalisesta mediasta, kollegoilta ja koulutuksista.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Tykkään värjäämisestä. Balayage ja pehmeät luonnolliset lopputulokset ovat ihania ja käytännöllisiä. Minusta ne sopivat lähes kaikille koska niissä on niin monta eri mahdollisuutta toteuttaa, aina asiakkaan mukaan. Myös vähän erikoisemmat värit ovat hauskoja tehdä.

Jenny palvelee asiakkaita suomeksi sekä englanniksi.

Sedin uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Sedin

Creative Director

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Monien mutkien kautta päädyin asumaan Helsinkiin. Pienenä poikana olin aina laittamassa kaikkien hiuksia ja siksi luonnollisesti lähdin jo 16-vuotiaana opiskelemaan alaa. Opiskelin myöhemmin myös valokuvaajaksi ja teenkin sitä salonkityöskentelyn ohella. Nämä kaksi työtä ovat loistava kombinaatio, ja kuvaankin paljon Q Hairille markkinointimateriaalia.

Mistä haet inspiraatiota? 

Haen sitä joka paikasta ympäriltäni. Seuraan tiiviisti mitä maailmalla tapahtuu ja rakastan kaikkia uusia innovaatioita mitä alalta löytyy ja mitä täällä tapahtuu.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Ei ole yhtä tiettyä suosikkia vaan rakastan tehdä kaikkea laajasti. Erityisesti pidän asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksesta ja tuottaa heille iloa ja uuden tyylin.

 

Sanna uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Sanna

Senior Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?
Juureni ovat Vietnamista, ja asunut koko ikäni pääkaupunkiseudulla. Kaikki kauneuteen ja muotiin liittyvä on aina ollut lähellä sydäntäni, mutta kiinnostuksen alaan ja hiustenlaittoon sain alunperin vanhemmalta hiusstylisti siskoltani.

Mistä haet inspiraatiota työhösi?
Jokapäiväisessä arjessa saan inspiraationi todella taitavista ja lahjakkaista työkavereistani. Lisäksi jatkuva kouluttautuminen sekä muodin ja sosiaalisen median aktiivinen seuraaminen ovat myös tapoja löytää inspiraatiota ja pysyä ajan hermolla.

Mistä pidät eniten työssäsi ja mitkä ovat vahvuutesi?
Käytän mielelläni erilaisia raidoitus- ja balayage-tekniikoita luoden luonnollisia hiustyylejä. Myös leikkauksissa suosin huolellisesti harkittuja pehmeitä ja liikkuvia linjoja. Usein pienillä fiksauksilla saadaan iso muutos aikaan.

Kauan olet ollut alalla?
Olen ollut alalla kymmenen vuotta.

Sanna palvelee asiakkaitaan suomeksi ja englanniksi.

Tynius uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Tynius

Senior Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen kotoisin länsirannikolta, mutta asunut jo vuosia Helsingissä. Minulla oli vain kaksi vaihtoehtoa miksi halusin kouluttautua.; joko floristi tai kampaaja, ja arvatenkin minusta tuli siis kampaaja.

Mistä haet inspiraatiota?

Inspiroidun urbaanista katumuodista, taiteesta ja alakulttuureista. Niistä ammennan myös ideoita työhöni.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Rakastan asiakaskohtaamisia. Lempparitöitäni ovat kampaukset, leikkaukset ja värjäykset.

Siru uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Siru

Style Director – Eco Hairstylist – Estenomi – Salon Manager

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen kotoisin Helsingistä ja olen jo pienestä pitäen ajatellut että, minusta tulee kampaaja. Yritin taistella ”unelmaani” vastaan hetken hakeutumalla lukioon yläasteen jälkeen. Lopulta päädyin kuitenkin opiskelemaan parturi-kampaajaksi.

Mistä haet inspiraatiota?

Inspiroidun matkustelusta, ympäristöstä, työyhteisöstä ja somessa tulee vietettyä paljon aikaa. Siellä  seuraan trendsettereitä ja maailman kampaajien touhuja.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Tykkään työssäni asiakaskohtaamisesta ja siitä ilosta minkä asiakas saa uusista hiuksistaan. Kokonaisuuksien rakentaminen värin ja leikkauksen kautta on kovasti mieleeni, ja tykkään myös ehdottomasti tehdä monivärivärjäyksiä!

Siru palvelee asiakkaita suomeksi sekä englanniksi.