fbpx
Logo
Elina uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Elina

Junior Stylist

Miten ajauduit alalle?

Minua kiinnosti jo lapsena kaikki kauneuteen ja muotiin liittyvä ja etenkin hiustenlaitto. Halusin myös aina sosiaalisen ja ihmisläheisen työn, joten ajauduin hiusalalle aika luonnollisesti.

Mistä haet inspiraatiota?

Inspiraatiota löydän ihmisistä ja kokemuksista, sosiaalisesta mediasta, koulutuksista sekä muodista.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Tykkään tehdä pehmeitä ja luonnollisia lopputuloksia erilaisilla raidoitus- ja värjäystekniikoilla. Rakastan myös uusien ihmisten tapaamista ja ihania aisakkaita!  Myös se, että opin jatkuvasti jotain uutta on yksi suosikkiasioistani tällä alalla.

Elina palvelee asiakkaita suomeksi sekä englanniksi.

Sedin uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Sedin

Creative Director

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Monien mutkien kautta päädyin asumaan Helsinkiin. Pienenä poikana olin aina laittamassa kaikkien hiuksia ja siksi luonnollisesti lähdin jo 16-vuotiaana opiskelemaan alaa. Opiskelin myöhemmin myös valokuvaajaksi ja teenkin sitä salonkityöskentelyn ohella. Nämä kaksi työtä ovat loistava kombinaatio, ja kuvaankin paljon Q Hairille markkinointimateriaalia.

Mistä haet inspiraatiota? 

Haen sitä joka paikasta ympäriltäni. Seuraan tiiviisti mitä maailmalla tapahtuu ja rakastan kaikkia uusia innovaatioita mitä alalta löytyy ja mitä täällä tapahtuu.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Ei ole yhtä tiettyä suosikkia vaan rakastan tehdä kaikkea laajasti. Erityisesti pidän asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksesta ja tuottaa heille iloa ja uuden tyylin.

 

Santeri uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Santeri

Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen kotoisin Kouvolasta ja parturi-kampaaja on ollut lapsuuden haaveammattini.

Mistä haet inspiraatiosi?

Inspiraatiota haen työkavereista, somesta, katumuodista sekä jokaisesta asiakkaasta persoonana.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Eniten pidän työn vaihtelevuudesta ja asiakaskontakteista sekä siitä, että työn jälki näkyy välittömästi. Myös parantamalla asiakkaan ulkoista olemusta saan heidät iloisiksi ja se tuo iloa myös minulle.

Santeri palvelee asiakkaita suomeksi.

Inka uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Inka

Senior Stylist – Make Up Artist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen syntynyt Kouvolassa. Tiesin jo yläasteella, että haluan kampaajaksi. Peruskoulun jälkeen kävin kampaamokoulun, ja sen jälkeen yksityisen meikki- ja maskeerauskoulun. Olenkin saanut toteuttaa unelmaani jo kahdenkymmenen vuoden ajan.

Mistä haet inspiraatiota?

Koska tämä ala elää aina uutta murroskautta, käyn säännöllisesti kouluttautumassa. Vidal Sassoon, Toni&Guy, KC professional ja Wella muutamia mainitakseni. Instagramista ja Youtubesta löytyy aina jotain uutta innoitusta. Myös työkavereilta saa aina inspiraation johonkin uuteen.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Eniten saan voimaa tämän työn monipuolisuudesta. Kaikki kokemukset asiakkaiden kanssa ovat aina erilaisia. Pidän erityisesti  laajojen leikkaus-  sekä värjäystekniikoiden vaihtelevuudesta.  Asiakastyö itsessään on todella palkitsevaa.

Inka palvelee asiakkaita suomeksi.

Emilia uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Emilia

Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen kotoisin Helsingistä ja ajauduin alalle koska olen luonteeltani taiteellinen ja tämä ammatti tukee sitä. Opiskelin alaa Unikassa Helsingissä.

Mistä haet inspiraatiota?

Inspiraatiota minulle antaa työpaikkani Q Hair, koulutukset ja ulkomailta tulevat kouluttajat. Inspiroivaa on myös tehdä erilaisia tekniikoita ja saada niiden kautta upeita lopputuloksia aikaiseksi asiakkaille.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Työssäni pidän eniten asiakaskontakteista ja siitä, miten paljon saan ihmisten kautta iloa ja opin uusia asioita. Ihan pienelläkin muutoksella saa asiakkaalle iloisen mielen, kuten tyven värjäämisellä tai sentinkin leikkaamisella.

Emilia palvelee asiakkaita suomeksi sekä englanniksi.

Taru uusimpia töitä Q-hairin instagramissa

Taru

Senior Stylist

Mistä olet kotoisin ja miten ajauduit alalle?

Olen kotoisin Kuopiosta. Lukion jälkeen hain opiskelemaan yliopistoon, mutta lapsuuden haaveammatti nosti jo silloin päätänsä. Päädyin siis opiskelemaan kampaajaksi ja sillä tiellä ollaan edelleen kymmenennettä vuotta.

Mistä haet inspiraatiota?

Inspiraatiota työhöni haen oikeastaan kaikesta mitä näen ja koen ympärilläni; taiteesta, katukuvasta, luonnosta, sosiaalisesta mediasta ja ennenkaikkea kokemusten jakamisesta työssä kollegoiden kanssa. Myös koulutukset tuovat aina uutta inspiraatiota.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Työssäni pidän eniten asiakkaan kohtaamisesta ja siitä, että löydämme yhdessä tyylin joka pukee juuri häntä. Erityisesti pidän vaaleiden hiusten värjäämisestä.

Taru palvelee asiakkaita suomeksi sekä englanniksi.