Logo
julkaistu helmikuu 11, 2019 varit,hiustrendit,Blogi

HIUSVÄRITRENDIT KEVÄT / KESÄ 2019

Kevään ja kesän hiusväritrendeissä on feminiinisiä hempeitä pastellisävyjä ja vastakohtana voimakkaita neonvärejä. Punaisia hiuksia voi sävyttää hitusella oranssia. Blondit ovat hunajaisia tai hyvin vaaleita.

1. PASTELLISÄVYT

Satumaisen pastelliset sävyt ovat tämän kevään ykköstrendejä. Voit kokeilla pastellisävyjä helposti suoraväreillä, jotka lähtevät pois muutamassa pesussa. Marc Jacobsin ja Delpozon kevään näytöksissä lähes kaikilla malleilla nähtiin pastellisen pinkit hiukset. Pastellista pinkkiä näkyi myös Ashley Williamsin malleilla ja kirkkaampaa pinkkiä sekä muita villimpiä värejä Matty Bovanin näytöksessä.

Hiusväritrendit Kevät-Kesä-2019-qhair-kampaamo-helsinki

2. NEONVÄRISET

Vaikka pehmeät pastellisävyt olivat vahvasti esillä, avantgardistisilla näytöslavoilla loisti myös neonvärejä. Kirkkaita sävyjä voi kokeilla esimerkiksi peruukeilla tai hiustenpidennyksillä jos omien hiusten värjääminen tuntuu liian hurjalta.

The Blondsin mallisto Disney Villains x The Blonds nimi kertoo kaiken tarvittavan, luvassa on voimakkaita värejä. Inspiraatioina saivat kunnian toimia Disneyn Pahatar, Ursula sekä Herttakuningatar.

Nicopandan mallit puolestaan leikittelivät pinkeillä, vihreillä ja sinisillä neonperuukeilla. Osa peruukeista oli jopa tehty glitterlahjapapereista.

Hiusväritrendit Kevät-Kesä-2019-qhair-kampaamo-helsinki2

3. LUONNOLLISET PUNAISET

Luonnollisen punainen tukka on takuuvarma päänkääntäjä. Näytöksissä hulmusi paljon punaista ja se onkin ehdottomasti yksi vuoden 2019 kevään ja kesän trendiväreistä.

Punaiset hiukset viestivät kantajansa itseluottamuksesta ja omaperäisyydestä ja niistä huokuu paljon odotetun kesän lämpö. Näytöksien punaisten hiuksien sävyt olivat ylellisen syviä, mutta vivahtivat luonnollisesti oranssiin.

Guccin näytöslavalla astelleen Maryel Sousan punaiset laineet keräsivät katseita ja myös Miu Miun, Pradan ja Sonia Rykielin näytöksissä nähtiin paljon upeita punapäitä.

Hiusväritrendit Kevät-Kesä-2019-qhair-kampaamo-helsinki-3

4. SUKLAISET RUSKEAT

Syvä ja ajaton suklaanruskea löytyy joka vuosi päivitettynä versiona catwalkeilta. Terveenä ja hyvin hoidettuna brunetet hiukset näyttävät täyteläisiltä ja herkullisilta. Hiusöljyllä saat hiuksiin tarvittavaa lisäkiiltoa. Pientä öljypulloa on kätevä pitää laukussa ja sitä voi sipaista latvoihin kiireisenkin päivän aikana.

Diorin ja Victoria Beckhamin näytöksissä suklaanruskeat hiukset oli vedetty hienostuneesti taakse tai tiukoille nutturoille. Täyteläinen ruskea toimii myös loistavasti luonnollisempina laineina kuten näimme Fyodor Golanin ja Alberta Ferretin näytöksissä.

Hiusväritrendit Kevät-Kesä-2019-qhair-kampaamo-helsinki-4

5. TUHKANRUSKEAT

Kevään ja kesän 2019 lämpimien värien joukosta erottuu hillitty tuhkanruskea, joka kulkee käsi kädessä kauden minimalististen mallistojen kanssa.

Cara Taylor kantoi tuhkanruskeaa polkkatukkaa upean elegantisti Stella McCartneyn ja Saint Laurentin näytöksissä. Tätä upeaa ruskean sävyä nähtiin lähes jokaisessa näytöksessä, niin Isabel Marantin kimaltavien iltapukujen, kuin Altuzarran ja Paco Rabannen boheemien asujen kanssa.

Hiusväritrendit Kevät-Kesä-2019-qhair-kampaamo-helsinki-5

6. HUNAJAISET BLONDIT

Keväällä ja kesällä tullaan näkemään vaalean lämpimiä sävyjä, joista saadaan hunajaisia ripauksella punaista ja ruskeaa. Luonnostaan vaaleiden hiusten kevyeen sävyttämiseen on saatavilla esimerkiksi salongeissa myytäviä Color Maskeja

Gigi Hadid omaa täydellisen version hunajaisen blondeista hiuksista. Hänet nähtiin Versacen, Fendin ja lukemattomien muiden muotitalojen catwalkeilla tässä lookissa. Myös Roberto Cavalli, Jonathan Simkhal ja Michael Kors luottivat tähän suloiseen trendiin stailatessaan malliensa lookkia.

Hiusväritrendit Kevät-Kesä-2019-qhair-kampaamo-helsinki-6

7. VAALEAT BLONDIT

Vastapainona hunajaisen blondin tummuudelle on intensiivinen vaalea blondi, joka loisti erilaisuudellaan samalla kun suurin osa malleista luotti luonnollisempiin sävyihin.

Erityisesti joukosta erottuivat Saint Laurentin ja Miu Miun catwalkeilla kävelleet Mads Mullins ja Anna Rubin vaalean blondeilla siilihiuksillaan. Perinteisempiä vaaleita pitkähiuksisia blondeja tummalla tyvellä nähtiin Oscar de la Rentan ja Isabel Marantin lavoilla.

Hiusväritrendit Kevät-Kesä-2019-qhair-kampaamo-helsinki-7

Mikäli olet epävarma haluamastasi muutoksesta tarjoamme maksutonta konsultaatiota, joka ei velvoita mihinkään. Ajanvaraukset konsultaatioon vain puhelimitse siihen salonkiimme johon haluaisit tulla.

Q Hair Uudenmaankatu 09626670 – Q Hair Albertinkatu 0931577555 – Q Hair Malminrinne 0925251100 – Q Hair Kortteli 0931544700

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu elokuu 21, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Yleinen,Kampaukset,Trendit

Hiustrendit syksy / talvi 2017 – 2018

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu syyskuu 14, 2018 hiustrendit,Blogi,Trendit

HIUSVÄRITRENDIT 2018 – 2019 SYKSY / TALVI

 • 1
 • 0
 • Share

julkaistu huhtikuu 16, 2015 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Hiustenhoito

Miesten hiustrendit 2015

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu joulukuu 15, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Tanjalta lähti raskas taakka muutoksen mukana

 • 0
 • 0
 • Share