Logo
julkaistu syyskuu 14, 2018 hiustrendit,Blogi,Trendit

Käy kurkkaamassa uusin blogipostaus kevään ja kesän 2019 hiusväritrendeistä!

Innovatiiviset & klassiset värit näkyivät muotiviikoilla. Tässä pieni katsaus siitä miten hiukset ovat kuin canvas -taulu hiustaiteilijalle, jolle vain luovuus, mielikuvitus ja kokeiluhalu ovat esteenä.

NEONPOLKAT

Iloisiin tunnelmiin! Neonpastelliset sävyt ovat yksi syksyn/talven kiehtovimmista suuntauksista. Ei ehkä ihan joka iikalle mutta on tätä vaikea vihata – näistä lookeista tulee väkisin hymy huulille. Polkkatukka on kuitenkin ehkä yksi tavallisimmista tyyleistä hiuksissa, näin se saa uuden futuristisen ilmeen käyttäjälleen ja rikkoo perinteitä tyylillä.

PUNAPÄÄT

Jos olet onnekas ja sinulla on punertavat hiukset, niin keskity niiden korostamiseen älä peittämiseen. Tärkeää on vain, että hiukset ovat hyvin voivat ja mahdollisimman luonnollisen sävyiset. Tänä sesonkina halutaan kannustaa punapäitä käyttämään myös vaatteissa kaikkia mahdollisia värejä eli älä usko, jos joku sanoo, että sinulle ei sovi vaaleanpunainen tai sininen. Sinulle sopivat kaikki värit, joista vain itse pidät.

fall_winter_2018_2019_hair_colors_trends_red_hair

SYVÄ KASTANJANRUSKEA

Tämä sävy ei ehkä ole yllätys mutta se on hyvä mainita, kun    puhutaan syksyn/talven väritrendeistä. Suurimpien vaatebrändien catwalkeilla muotiviikoilla nähtiin moniulotteisia ruskean sävyjä. Eikä sille oikein voi mitään, että syksyn tullessa ja kasvojen rusketuksen hävitessä, nämä syvän suklaiset sävyt ovat omiaan tänne pohjolaankin. Tärkeää on vain, että sävy on juuri oikea sinun sävyihisi eli aina ei kannata valita mustaa se on aika kova väri, valitse siis vaikka kaunis kastanja.

fall_winter_2018_2019_hair_colors_trends_chestnut_brown_hair

DIRTY BLOND ELI LUONNOLLINEN VAALEA

Dirty blond ei tarkoita sitä, että olet likainen blondi vaan sitä, että annetaan auringon polttamien tai platinaksi värjättyjen hiusten olla kaiken rääkin jälkeen omia itsejään. Tämä on täydellinen väri juuri kesän jälkeen, se on helppohoitoinen ja luonnollinen. Se sopii loistavasti syksyyn ja näyttää rennolta sekä ylelliseltä.

fall_winter_2018_2019_hair_colors_trends_dirty_blonde_hair

KEPEÄ VAALEANRUSKEA

Jos syvä ja intensiivinen ruskea ei ole sinun tyyliäsi, niin valitse kevyt mutta dynaaminen vaaleanruskea sävy hiuksiisi. Se ei ehkä huuda kadulla huomiota mutta on esteettinen ja luonnollinen valinta. Oiva sävy, jos haluat blondina kokeilla olla brunette ja jos ei tuntunutkaan hyvältä, niin helpompi toteuttaa vaalentaminen takaisin kuin ihan tummasta pohjasta.

fall_winter_2018_2019_hair_colors_trends_light_brown_hair

VALKAISTU VAALEA

Tämä sävy ei mene koskaan pois, se on yhtä totta kuin aurinko nousee ja vuoden ajat vaihtuvat. Väri on dynaamisempi ja monipuolisempi kuin monet uskovat. Siitä saa helposti stailaamalla rock’n roll -henkisen, rantalookin tai urbaanin hipsterin.

fall_winter_2018_2019_hair_colors_trends_bleach_blonde_hair

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu maaliskuu 6, 2020 varit,Pidennykset

Hiustenpidennyksillä upeat pitkät hiukset

 • +1
 • 0
 • Share

julkaistu maaliskuu 12, 2021 hiustrendit,leikkaukset,Trendit

Hiustrendit kevät ja kesä 2021 osa 2

 • +1
 • 0
 • Share

julkaistu helmikuu 17, 2020 hiustrendit,leikkaukset,Kampaukset,Trendit

Hiustrendit Kevät / Kesä 2020

 • +7
 • 0
 • Share

julkaistu joulukuu 7, 2020 varit,hiustrendit,Blogi,Trendit

AirTouch hiustenvärjäystekniikalla luonnollisen kauniit raidat

 • 0
 • 0
 • Share