Logo
julkaistu 3 helmikuun, 2016 varit,Kampaukset,Blogi,leikkaukset,hiustrendit

Hiukset ovat naisen kruunu ja jokapäiväinen asuste. Ei siis ihme, että naiset vaalivat ja pitävät huolta hiuksistaan. Trendejä seuratessa useimmat keskittyvät liiakseen vaatepuoleen unohtaen, että hiustrendejä seuraamalla ja pienilläkin päivityksillä saat oman lookisi ajantasalle!

Ohessa olemme koonneet kattavan katsauksen muotimaailman catwalkeilla nähdyistä hiustyyleistä. Niistä löytyy 100% varmasti jokaiselle omimpaan tyylinsä jotain uutta tvistiä tai inspiraatiota lähteäö kokeilemaan jotain itselle uutta. Jutun loppuun olemme koonneet katsauksen kauden hiusväreihin.

#1 LETIT JA PALMIKOT

Jo vuodesta 2015 asti ovat erilaiset letitykset kuuluneet kuumimpiin trendeihin. Jos Louis Vuittonia on uskomista, jatkavat nyt pikkuletit nousukauttaan tänä keväänä. Parhaiten pikkuletit sopivat keskijakauksen kanssa, ja näin on kesän täydellinen hippityyli valmis.

Myös suurempia lettejä oli tarjolla esimerkiksi Guccin ja Herve Leger by Max Azrian näytöksessä. Heidän näytöksissään lettikampauksia nähtiin hollantilaisittain tehtyinä versioina.

q hair helsinki kampaamo 4

#2 SULOISET SAPAROT LISÄMAUSTEILLA

Saparot ovat monelle tuttu tyyli lapsuuden ajoilta. Vaikka saparot ovatkin suloisia, kokevat monet sen liian lapsekkaaksi tyyliksi aikuisiällä. Useammat suunnittelijat kuitenkin antoivat nuorekkaalle kampaukselle uuden ilmeen ja päivittivät sen ajan tasalle lisäämällä mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten rusetteja ja pantoja. Tämä tyyli on helppo sekä mutkaton ja uskomme näkevämme sitä paljon niin näytöslavoilla kuin katu kuvassakin.

Erilaisia variaatioita tyylistä nähtiin mm. Chanelin, Miu Miun, Marnin ja Mara Hoffmanin lavoilla.

q hair helsinki kampaamo 11

#3 KORKEAT JA MATALAT PONINHÄNNÄT PYSYVÄT YHÄ MUODISSA

Poninhäntä jatkaa nousukauttaan, ja ei ihmekään! Tämä tyyli sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Erityisesti esimerkkiä on näyttänyt Jennifer Lopez, joka on saanut viimeisetkin epäilijät ihastumaan sileään ja korkeaksi kammattuun poninhäntään.

Matalaan, niskalle asetettuun poninhäntään saa ripauksen lisää klassisuutta kiinnittämällä se mokkaisella nauhalla. Mm. Balmain, Dior, Oscar de la Renta näyttivät esimerkkiä ihastuttavista poninhännistä näytöksissään.

q hair helsinki kampaamo 10

#4 LUONNOLLINEN LOOK

Luonnollinen ja kepeä tyyli jatkaa pinnalla. Suoraan sängystä nousseeseen ilmeeseen kuuluvat rennosti sutaistut nutturat sekä kevyet luonnolliset laineet. Kampauksia tai jokaista suortuvaa ei tarvitse huolitella, vaan ne saavatkin näyttää hieman tuulentuivertamilta! Erityisesti Alexander McQueen, Versace, Prabal Gurung ja Carolina Herrera suosivat luonnollisuutta kevät/kesän mallistoissaan.

q hair helsinki kampaamo 12

#4 LIVED-IN WAVING HAIR

Luonnollisuus jatkaa kulkuaan myös laineissa: yksi suosituista tyyleistä näytöslavoilla oli nimittäin luonnolliset, elämän mukana muotoutuneet laineet. Tämän meille todisti Versace, Diane von Furstenberg, Chloe ja Calvin Klein. Tämä tyyli on helppo toteuttaa itsekin, harjaa suihkun jälkeen takut ja anna hiusten kuivua ja asettua itsestään! Viimeistele tyyli käyttämällä keskijakausta ja antamalla hiuksille mahdollisimman paljon volyymia.

q hair helsinki kampaamo 1

#6 KOKO PÄÄN VALTAAVAT LETIT

Aikaisemmin näimmekin jo esimerkkejä pikkuleteistä, joten on vähintäänkin reilua antaa myös koko pään valtaaville leteille niiden ansaitsema huomio! Tyylistä löytyy useampia variaatioita ja lettien määrä vaihtelee kahdesta isosta useaan pienempään lettiin. Yhteistä kampauksilla kuitenkin on leteille annettu suuri näkyvyys. Valentinon näytöksessä pienemmistä leteistä koottiin päälaelle kaunis nuttura. Muita näyttävien lettien ystäviä olivat myös Desigual ja Tanya Tailor.

q hair helsinki kampaamo 26

#7 SEKAISET NUTTURAT

Tässä tulee kiireisten tai hitaiden aamujen pelastus, jos hiusten pesulle ei aamulla jää aikaa. Nämä sottaiset nutturakampaukset näyttävät ihanan huolettomilta ja helpoilta! Dolce & Gabbana, Balenciaga, Rag & Bone sekä Tory Burch näytöksissään käyttivät juurikin tällaista kampausta. Tämä hiustyyli oli helposti yhdisteltävissä erilaisiin kokonaisuuksiin ja sopii niin toimistolle kuin illallistreffeillekin.

q hair helsinki kampaamo 13

#8 WOKEUPLIKETHIS

Aiemmat trendit ovatkin ehtineet jo sisältää huolittelemattomia lookkeja niin laineiden kuin nutturoidenkin muodossa, mutta tämä on ehdoton voittaja! Aamulla suoraan sängystä herännyt -look on näiden yhdistelmää: löysät ja sekaiset puolinutturat sekä täysin huolittelemattomat suortuvat ovat tämän trendin huippuja. Meidän lisäksemme innoissaan tästä trendistä olivat myös Marc Jacobs sekä Tory Burch, joiden malleilla hiukset saivat näyttää kuin olisivat vielä edellisen yön juhlinnan jäljiltä.

q hair helsinki kampaamo 14

#9 KESKIJAKAUKSET

Symmetrinen ja klassinen keskijakaus jaksaa ihastuttaa kausi toisensa jälkeen. Tällä kertaa saimme ihastella sitä Anna Suin, Rodarten ja Versacen lavoilla. Keskijakaus on helposti muunneltavissa eri tyyleihin ja luo nuorekasta ilmettä. Keskijakauksen kanssa sopii oikeastaan kaikki; lettejä lisäämällä luot tyylistä hippimäisen, laineet tuovat ihanaa rantatunnelmaa ja suoraksi jätettynä hiukset ovat klassisen tyylikkäät.

q hair helsinki kampaamo 21#10 HUOLETON OTSATUKKA

Otsatukkaa ei enää tarvitse kammata sileäksi tai saada rakoja piiloon – näin Alexander Wang meille opetti näytöksessään, jossa mallien otsahiukset ovat saaneet vaikutteita rokkarityylistä. Sekaisen laittamaton otsatukka näyttää upealta, ja sen ylläpitäminen on helppoa! Pitkien otsahiusten lisäksi myös lyhyet haituvat tulivat tutuksi näyksi esimerkiksi Rebecca Minkoffin, Christopher Kanen, Stella McCartneyn ja Akrisin näytöksissä. Tulevalla kaudella lyhyet otsahiukset saavat jäädä myös huolettomiksi, kuin sakset olisivat olleet pikemmin lapsen kuin ammattilaisen käsissä.

q hair helsinki kampaamo 16

#11 YLIPITKÄ POLKKA

Pitkien hiusten sijaan SS2016 näytöksissä suunnittelijat tuntuivat suosivan yhä enemmän ylipitkäksi kasvanutta polkkatukkaa. Esimerkkiä tästä tyylistä meille näytti Fendi, jonka upeilla malleilla oli olkapäille ulottuva polkkaleikkaus stailattu niin keskijakauksen kuin syvän sivujakauksenkin kera. Kaikki Fendin long bob lookit eivät kuitenkaan olleet aitoja – letitä hiukset löysälle letille ja kiinnitä niskaan muiden hiusten alle luodaksesi sama illuusio! Tämä kikka sopii erityisesti niille, jotka mielellään kokeilisivat uutta tyyliä, mutta eivät aivan rohkene vielä napsaisemaan pituutta hiuksista pois!

q hair helsinki kampaamo 9

#12 SIILITUKAT

Partakoneilla on varmasti nyt enemmän käyttöä kuin aikaisemmin, sillä lyhyet hiukset lyhenevät vielä entisestään! Givenchyn sekä Acnen näytöksissä näimme esimakua kevään lyhyimmästä tyylistä.

q hair helsinki kampaamo 22

#13 KIERRETYT TYYLIT

Tämä kevään suosituimpiin kuuluva kampaus on todella helppo toteuttaa. Tory Burch, Givenchy, Zac Posen ja Jason Wu näyttivät meille omia versioitaan hiustyyleistään, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Kokeile yhdistää kierteitä jo aiemmin mainittuihin tyyleihin kuten saparoihin tai poninhäntään, ja uber trendikäs look on valmis!

q hair helsinki kampaamo 2

#14 VAPAANA HULMUAVAT LETIT

Kierteet ovat ihania, mutta etenkin pitkässä hiuksessa on letti parempi tapa saada suortuvat pysymään siisteinä koko päivän. Letin voi nyt tehdä korkean poninhännän jatkoksi kuten Celine, tai alkamaan niskasta Proenza Schoulerin tapaan. Celinen pitäessä tyylin klassisena ja seksikkäänä, toi Degen leikkisyyttä ja mielenkiintoa lettikampauksiin sekaan punotuilla värikkäillä hiuksilla.

q hair helsinki kampaamo 25q hair helsinki kampaamo 24q hair helsinki kampaamo 23

#15 KAULUSTEN ALLE JÄTETYT HIUKSET

Choker-kaulakorut, erilaiset nauhat ja huivit sekä kaulukset – tänä keväänä hiukset jätetään niiden alle! Christopher Kane, Dior ja Mary Katranzou näyttivät esimerkkiä meille tästä tyylistä, josta nähtiin jo hieman alkupaloja viime kaudella. Nyt tyyli on päivittynyt kevääseen ja kaulapannat sekä korut saavat olla kevyempiä ja värikkäämpiä. Badgley Mischkan upeassa versiossa mallin kaulalle oli kiedottu pastellisävyistä tylliharsoa.

q hair helsinki kampaamo 3

#16 KAUNIIT JA ROMANTTISET KAMPAUKSET

Ei hätää, kaikkien laitetun ja klassisten trendejen ohella kevään ja kesän poimintoihin mahtuu myös suloiset romanttiset kampaukset! Myös näihin, hippimäistä vaikutteita sisältäviin kampauksiin kuuluu ehdottomasti letit. Lettien tai itse kampauksen ei kuitenkaan tarvitse olla silotellut, vaan anna suortuvien myös asettua itsestään. Jätä myös meikki kevyeksi ja jatkaa siinä samaa romanttista linjaa Alberta Ferrettin tavoin.

q hair helsinki kampaamo 8q hair helsinki kampaamo 7

#17 SIVUJAKAUKSET

Kuten jo mainittiinkin, ovat keskijakaukset suosittuja saapuvalla kaudella. Mutta totta kai keskijakauksille on oltava myös vaihtoehto. Tässä kuvaan astuvat sivujakaukset! Näitä näimme Emilio Puccilla, Roberto Cavallilla, DKNY:lla ja Michael Korsilla. Sivujakaus saa olla syvä, ja tyyliin sopii päänmyötäiseksi jätetyt hiukset. Suihkuta vielä päälle kiiltosuihketta, ja look suoraan näytöslavoilta on valmis!

q hair helsinki kampaamo 6

#18 VALLATTOMAT KIHARAT

Luonnollisten hiusten joukosta erityisesti erottuivat upeat kiharapehkot. Kiharaa tehdään nyt kaikkiin pituuksiin, ei vain pitkään tukkaan! Kokeile kiharoita ylikasvaneeseen polkkaan todella muhkean lopputuloksen saamiseksi. Kaikista lyhyimmät kiharat muistuttivat jo upeaa afroa.

q hair helsinki kampaamo 20

#19 SUORAAN ALTAALTA WET LOOKI

Nämä wetlook kampaukset ovat täysi vastakohta esitellyille luonnollisille tyyleille. Tämä trendi on myös tuttu jo aikaisemmilta kausilta. Märän näköiset hiukset tuntuivat jo hieman eilisen päivän jutulta, kunnes Kenzo teki ihmeitä ja sai meidät jälleen ihastumaan tähän! Muita trendin jatkajia olivat myös Dsquared2, Missioni, Burberry ja David Koma. Tämän tyylin kokeilijalle suosittelemme kosteaa geeliä!

q hair helsinki kampaamo

#20 EROTTUVAT VAUVAHIUKSET

Tämä erikoinen look nousi nopeasti yhdeksi suloisimmista kevään/ kesän tyyleistä. Lyhyet vauvahiukset saavat nyt erottua joukosta ja jäädä vapaiksi kehystämään kasvoja. Monet suunnittelijat näyttivät tästä meille oman versionsa, kuten Balenciaga, Boss, Prada ja Oscar de la Renta. Dolce & Gabbanan kokonaisuus oli todella suloinen hiusten ollessa korkealla kampauksella rusetein kiinnitettynä, kun taas Prada kokeili toisenlaista näkökulmaa kiinnittämällä vauvahiukset kasvoille ja antamalla näin tyylille futuristisen ilmeen.

q hair helsinki kampaamo 27

#21 PIIKKISUORAT HIUKSET

Kaikkien luonnollisten ja kiharoiden trendien keskellä ei kuitenkaan unohdu myöskään suoristetut hiukset. Piikkisuoria hiuksia näkyi erityisesti keskijakauksella höystettynä sekä poninhännälle kammattuina. Oscar de la Rentan sekä Diorin niskaan tehdyt matalat poninhännät olivat klassisen kauniita, kun taas Balmainin korkeat ponnarit pidennyksillä toivat oman särmänsä mallien tyyleihin.

q hair helsinki kampaamo 5

#22 PUOLINUTTURAT

Puolinuttura oli todella monen suunnittelijan valinta. Esimerkiksi Vivienne Westwood, Kristian Aadnevik ja Altuzarra olivat yksiä näistä. Myös tähän tyyliin nähtiin esimerkiksi Kristian Aadnevikin yhdistävän lettejä, joka toi kampaukseen romanttista ja juhlallisempaa ulkonäköä. Muutoin suosiossa oli, että vapaaksi jäävät alemmat hiukset jätettiin luonnollisen taipuisaksi.

q hair helsinki kampaamo 15

#23 GRUNGE

Myös grunge- tyylillä oli omat kannattajansa vuoden 2016 kevät/kesä trendeissä. Hieman epäsiistimmän näköiseksi jätettyjä tyylejä kokeilivat mm. Marc Jacobs, Michael Kors ja Tommy Hilfiger. Tyyliä voi kokeilla oman makunsa mukaan joko hieman hillitymmin tai laittamalla kaiken peliin. Esimerkiksi Michael Korsin versiossa kampaus sai särmää syvästä sivujakauksesta ja kasvojen ylle valuneista suortuvista, kun taas Marc Jacobs yhdisti suttuisempaan versioonsa myös geelillä tehdyn kostean efektin hiuksille.

q hair helsinki kampaamo 17

#24 RASTAHIUS-LOOK

Lettien ohella näkyi myös hempeämpiä versioita rastahiuksista, jotka pysyvät kuitenkin siistin näköisinä. Tämä sopii naisille jotka rohkenevat kokeilla uutta ja lisätä asteen särmää tyyliinsä! Sotkuisista leteistä ja rastatyylistä huolimatta kokonaisuus saa kuitenkin pysyä katu-uskottavana ja suloisen helposti lähestyttävänä, kuten Nicole Miller meitä opasti.

q hair helsinki kampaamo 19

KEVÄÄN JA KESÄN 2016 TRENDIT HIUSVÄREISSÄ

-TULENPUNAISET HIUKSET

Punaiset hiukset rokkasivat näytöslavoilla, jotkut kirkkaampina ja toiset luonnollisemman punaisina. Kultainen vivahde tuo lisää lämpöä väriin.

– BEACHBLONDI

Aavistuksen tummempi tyvi ja vaaleahko latva sekä eri pituudet ja hapsumainen leikkaus oli vallitseva trendi useassa näytöksessä.

-KULTAKUTRIT

Ihanat kultakutrit kammataan keskijakaukselle, letitetään sivulta tai pannan avulla jätetään avoimiksi laineiksi taakse kammattuna tai geelattuna  pois silmien edestä. Kultainen väri on tällä kaudella aiempaa näkyvämpi ja vahvempi.

– SYVÄ BRUNETTE

Luonnollisuuden vallitessa hiustrendejä, ovat myös luonnollisen näköiset ruskean sävyt nyt loistava valinta! Näytöslavojen näkyvimpinä luonnon väreinä esiintyivät kiiltävä kastanjanruskea tai paahdetun kahvin sävyiset hiukset. Myös kampaukset pysyivät luonnollisina.

– EPÄLUONNOLLISET SÄVYT

Vaikka yleinen mielipide tuntuu suosivan luonnollisia sävyjä, nähtiin näytöslavoilla myös paljon epäluonnollisia värejä. Tällaisia olivat esimerkiksi hullutteleva pinkin ja blodin yhdistelmä, harmaat sävyt ja todella kirkkaat punaiset hiukset, jotka tuovat mielikuvia piirretyistä hahmoista.

q hair helsinki kampaamo 31q hair helsinki kampaamo 30q hair helsinki kampaamo 29

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 27 marraskuun, 2017 Blogi,Kampaukset,hiustrendit,varit

Harmaavarpusen pelastusoperaatio

julkaistu 29 maaliskuun, 2013 Blogi

Urbaani liukuvärjäys

julkaistu 8 kesäkuun, 2016 varit,Blogi,hiustrendit

BABYLIGHTS -luonnollisia vivahteita

julkaistu 31 maaliskuun, 2018 Tiimi,Blogi,Media

Tervetuloa Kortteliin uusi Salon Manager!!!