fbpx
Logo
julkaistu 17 lokakuun, 2022 Trendit,hiustrendit,Blogi

Syksyn ja talven 2022-2023 hiustrendien ensimmäisessä osassa otettiin katsaus alkavan kauden väri- ja leikkaustrendeihin. Tässä toisessa osassa paneudutaan siihen millaiselle korkeudelle ponnarit ja nutturat sidotaan, ja missä jakaus on trendikkäimmillään.

Suunnittelijat toivoivat tälle kaudelle pelkistettyjä ja helposti käsiteltäviä hiuksia, ja niinpä simppelit letitetyt poninhännät, sileät nutturat ja vapaina soljuvat kiharat valtasivat catwalkit. Pelkistetyt hiustyylit jättävätkin kaiken huomion vaatteille. Luonnollisesti osa suunnittelijoista halusi kuitenkin vaatteiden lisäksi tuoda lavalle näyttävämpiäkin hiuslookeja.

Parhaat tuotteet näiden lookien luomiseen löydät kaikista Q Hair -salongeista sekä verkkokaupastamme Q Storesta. Stylistimme auttavat myös mielellään oikean tuotteen valinnassa.

Sileät, pehmeät ja sekaiset wet lookit

Syksyä kohden wet lookit pitävät pintansa näytöslavojen yhtenä suosituimpina hiustyyleinä. LaQuan Smithin jäänkovat nutturat ja Max Maran ja Giorgio Armanin niskanutturoita ihastellessamme ei voi olla huomaamatta, että wet lookit on helppo luoda tyyliin kuin tyyliin sopivaksi – halusi lopputulokseksi sitten klassista tai hieman sotkuisempaa. Helposta muunneltavuudestaan johtuen näitä hiustyylejä tulee varmasti näkymään tänä syksynä paljon.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Sileitä nutturoita

Trendeistä ei voida puhua ilman mainintaa ajattomista, ja virheettömästi muotoilluista ballerinanutturoista. Giorgio Armanin näytöksissä mallit esiintyivät siisteissä, matalalle sidotuissa nutturoissa, joissa oli vedetty kaikki hiukset taakse, geeliä säästelemättä. Sileät nutturat imartelivat myös lavoilla esiteltyjä muotiluomuksia. Henkeäsalpaavan upeita, elegantteja nutturoita nähtiin myös LaQuan Smithin, Max Maran, Pradan, Jil Sanderin, Saint Laurentin, GCDS:n ja Mark Fastin lavoilla.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

Kiiltävät ponnarit

Taaksesilotettujen nutturoiden perässä syksyn ja talven 2022-2023 hiustrendien joukkoon astelevat taakse vedetyt kiiltävät ja hienostuneet poninhännät. Lavoilla nähtiin niin vesiputousponnareita Christian Cowanin ja Kim Shuin näytöksissä, kuin korkeita, kiiltaviä ponnareita Ulla Johnsonin lavalla. Ulla Johnsonin mallien korkeiden ponnareiden sekaan oli solmittu erilaisia huiveja. Tähän lookiin sopii niin monenlaiset huivit, joten siinä on jokaiselle jotakin.

Q-hair
Q-hair

Lettejä ja lettejä

Letit ovat olleet suosiossa jo vuosisatojen ajan, ja leteillä onkin helppo stailata hiuksia niin että ne pysyvät poissa silmiltä. Suunnittelijat näyttivätkin olleen erityisen innoissaan leteistä tänä syksynä. Blondsilla nähtiin glamoröösejä lettejä siinä missä Brandon Maxwellin näytöksessä malleilla oli hieman sotkuiset lettikampaukset. Painovoimaa puolestaan uhattiin Schiaparellin, Collina Stradan, ja Diorin näytöksissä.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Sivujakaus

Sivu- ja keskijakaus ovat viime aikoina taistelleet trendikkäimmän jakauksen tittelistä, ja nyt tänä syksynä sivujakaus näyttää päässeen niskan päälle. Mallia huoliteltuun sivujakaukseen voi katsoa Chanelilta, kun taas hieman sotkuisemman lookin voi varastaa Miu Miulta. Jälkimmäinen saa jopa näyttää hieman siltä kuin olisit vasta herännyt, tai vaihtoehtoisesti viettänyt päivän tuulisessa Suomenlinnassa. Vaikka olisit vannonut keskijakauksen nimeen, nyt jos koskaan kannattaa antaa sivujakaukselle mahdollisuus.

Q-hair

Historian havinaa hiuksissa

Met-gaalan jälkeen suuren yleisön kiinnostus vintage-tyylejä kohtaan on kasvanut, ja esimerkiksi 1920-luvulta tutut löyhästi kieputellut sormikiharat ovat trendikäs valinta etenkin hieman hienompiin juhliin. Simone Rochalla mennyttä aikaa henki 70-luvulta tuttu kombo, jossa otsatukka ja kiharat kohtaavat. Moschinon näytöksestä ei kiiltoa ja volyymia puuttunut, ja vielä kiinnostavampia vintage-lookeja tarjoiltiin Eudon Choilla, Saint Sintralla, Yuhan Wangilla, Batshevalla sekä La Londonilla.

Q Hairin omassa Huippumalli haussa -ohjelmassa nähdyssä hiusnäytöksessä tuotiin esiin juuri tällaisia vintage-henkisiä Bridgerton-sarjasta tuttuja prameita lookeja. Osa kampauksista toteutettiin peruukeilla ja osassa stailattiin mallien omat hiukset. Kampaukset oli suunnitellut ja valmistellut Q Hairin Art Director Sedin Klapuh. Lookit näet täältä.

Q-hair
Q-hair

Ei jakausta

Ehkä kiinnostavin uutuus syksyn ja talven 2022-2023 trendien joukossa on jakaukseton look. Nerokkaalla kikalla saatiin keski- ja sivujakauksen välinen kamppailu vaiennettua, ja tyyliä nähtiin Christian Cowanilla,  Maitrepierrellä, Tory Burchilla sekä Marylingillä. Jos siis itsekin kamppailet monien muiden tapaan sisäisen jakausminäsi kanssa, kokeile kammata kaikki yhdelle puolelle. Saatat yllättyä!

Q-hair

Korkea, korkeampi, nuttura

Ollaan jälleen yhden tämän kauden isoimman hiustrendin äärellä, ja ainakin Palm Angelilla sekä Preenillä on nähty korkealle kieputettuja nutturoita. Kuka sanoi, että nutturan pitäisi asettua taakse? Tänä syksynä tätä kampausta sitoessa voi esimerkiksi kokeilla miten lähelle otsaa nutturan saa. Kampaus sopii hyvin myrskyisällekin säälle, sillä silloin hiukset eivät pääse pyörimään kasvoilla ihan valtoimenaan, ja syksyn ja talven tullen nutturaan voi yhdistää kudotun huivin lisäsärmää tuomaan.

Q-hair
Q-hair

Kuvat Livingly ja Vogue

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 2 helmikuun, 2023 Muuttujat,leikkaukset,varit

Vaaleat raidat hiuksiin kevääksi

julkaistu 12 helmikuun, 2018 Kampaukset,Blogi,leikkaukset,hiustrendit,Trendit,varit

Hiustrendit 2018 kevät / kesä

julkaistu 1 huhtikuun, 2021 Trendit,Kampaukset,Blogi,hiustrendit

Hiustrendit kevät ja kesä 2021 osa 3

julkaistu 15 joulukuun, 2023 Uncategorized @fi,Blogi,Muuttujat

Trendikäs hiustyylin muodonmuutos, lämpimän ruskeat kerroksittain leikatut hiukset