fbpx
Logo
julkaistu 4 lokakuun, 2022 varit,hiustrendit,leikkaukset,Trendit

Hiustrendit syksy / talvi 2022 – 2023, osa 1

Jos suunnitelmissasi on päivittää hiustyylisi tulevan syksyn trendien mukaiseksi, kannattaa poimia tästä syksyn ja talven 2022-2023 trendikkäimmät lookit, sillä nämä trendit saavat päät kääntymään.

Erityisen paljon lavoilla näkyi yllättäen bob-to-long -mallia, joka on etuosasta korvien kohdalle saakka polkkamittainen, ja jatkuu siitä pitkäksi taakse. Keskijakauksella ja ilman kerrostusta, hyvin graafisessa kulmassa, tämä syksyn suosittu hiustyyli saattaa jakaa mielipiteet.

Tästä postauksesta löydät alkavan kauden syksy / talvi 2022-2023 trendikkäimmät värit ja leikkaukset. Myöhemmin julkaistavassa toisessa osassa pureudumme syksyn trendikkäimpiin kampauksiin.

Bruneten vallankumous

Kaikille bruneteille suosittelemme, että tänä syksynä heitetään kliseet romukoppaan. Yleinen käsitys on että hiukset tulee vaalentaa jotta voi puhjeta kukkaan eli kokea ns. glow upin. Päinvastaisesti taas hiuksia tummennetaan kun tunne-elämässä on haasteita, esimerkiksi parisuhteen päättyessä tai hermoromahduksen iskiessä. Ihmismieli helposti toimiikin juuri näin, mutta tänä syksynä runwaylla nähtiin niin paljon upeita tummia hiuksia, että nähdäksemme tummat hiukset tuovat nyt romahduksen sijaan hallittua klassisuutta tyylikokoanaisuuteen.  Sekä Billie Eilishilla että Hailey Bieberillä on nähty tummempia hiussävyjä tänä vuonna, ja heidän esimerkkiään on seurattu ainakin Fendin, Prabal Gurungin ja Chanelin näytösmalllien hiusvärejä valitessa.

Q-hair

Dirty Blonde

Suunnittelijat ovat heivanneet romukoppaan myös kiiltävät vaaleat föönaukset, ja sotkuisesti stailatut dirty blondet hiukset niittävät nyt suosiota. Vaalean värin sekaan voidaan tehdä muutamia karamellisia raitoja ja Valentinon, Tiffany Brown Designsin, and Halpernin lavoilta tuttu hiusväri on valmis.

Q-hair

Punaisempi parempi

Euphoria-näyttelijä Sydney Sweeney vaihtoi hiljattain tunnuksenomaisen blondinsa punertavana hehkuvaan mansikkablondiin, ja niin ikään myös huippumalli Kendall Jennerillä nähty klassinen ruskea on korvattu punaisella värillä. Punainen väri näkyykin saaneen bensaa liekkeihinsä tänä syksynä, ja ainakin Pradan näytöslavoilla nähtiin paljon punaisia hiuksia. Julkkisten lisäksi 16Arlingtonilla oli paljon kokopunaisia hiuslookeja, kun taas Lanvinin mallien kohdalla oltiin päädytty hieman varovaisemmin punaisiin raitoihin.

Q-hair

Vaalennusta, kiitos!

Diorilla nähty vaalennettu siilitukka ehkä aiheutti hieman kuhinaa, mutta todellisuudessa tämän syksyn näytösten it-väri on platina. Tätä väriä ei ole varattu yksinomaan kalpeaihoisille, jotka voivat esittää sen olevan heidän luonnollinen sävynsä, vaan itseasiassa nyt on trendikkäintä lainata Courtney Loven platinablondia hieman sekaista mutta sähäkkää lookkia. Tästä tyylistä ei saa unohtaa tummaa tyvikasvua. Courtney Loven platinaa varten moni saattaa tarvita useammankin vaalennuskerran, mutta se on lopulta sen arvoista. Suurissa vaalennustöissä kannattaa aina varata konsultaatio ennakkoon eikä Olaplexia tai K18-hoitoa sovi unohtaa prosessista. Olaplex ja K18 ovat omiaan pitämään hiuksista huolen vaalentamisen aikana ja sen jälkeen kotihoidossa. Inspiraatiokuvina kampaajakäyntiä varten kannattaa näyttää alla olevia Givenchyn, Valentino ja Halpernin upeiden mallien kuvia.

Q-hair

Bob-to-Long

Tämä rohkea leikkaus saattaa näyttää siltä kuin taapero olisi löytänyt sakset ja leikannut omaa tukkaansa, ja kampaajalta leikkauksen tekeminen vaatiikin ammattitaitoa, ja hiusmallin kantajalta riittävästi itsevarmuutta. 16Arlingtonin, Annakikin sekä Lanvinin malleilla olikin juuri sopivaa asennetta tyylille jossa tasaisesti leikatut etuosan sivut jatkuvat yhtäkkiä pitkinä taakse.

Q-hair

Rentoa ja luonnollista

Pitkät ja vapaana soljuvat hiukset eivät koskaan mene pois muodista, ja tällä kertaa suunnittelijat hädin tuskin siistivät pitkähiuksisten malliensa latvoja näytöksiä varten. Vaivattomat tuulenmuotoilemat lookit todistivat jälleen kuuluvansa kuumimpien hiustrendien joukkoon tänäkin syksynä.

Q-hair

Epäsymmetrisen symmetrista

Trendikästä tänä syksynä on myös sotkuinen, epäsymmetrinen leikkaus. Vaihtoehtoina on hieman kaoottisesti sieltä täältä leikattu lyhyt hiusmalli, jollaisia nähtiin Dsquared2:lla, tai tasaisemmin leikattu ja pidempi malli, jollaisia oli Coachin ja Copernin näytöksissä. Retro ja vapaamuotoinen malli on täydellinen tapa lisätä hieman maskuliinista energiaa tämän talven asuihin.

Q-hair
Q-hair

Alta voit etsiä itsellesi sopivaa aikaa syksyisen tyylin päivitykseen.

Kuvat Vogue ja Livingly

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 6 joulukuun, 2016 leikkaukset,Blogi,Yleinen,varit

Suvin omin sanoin – elämä navetasta estradeille on alkanut!

julkaistu 1 helmikuun, 2017 varit,leikkaukset,Blogi

Tyylikkään revittelevä Taina

julkaistu 15 joulukuun, 2023 Uncategorized @fi,Blogi,Muuttujat

Trendikäs hiustyylin muodonmuutos, lämpimän ruskeat kerroksittain leikatut hiukset

julkaistu 15 elokuun, 2022 Muuttujat,hiustrendit,varit

Face framella valoa kasvoille