Logo
julkaistu syyskuu 8, 2020 hiustrendit,Kampaukset

Kampaustrendit syksy ja talvi 2020-2021

Kerroimme aiemmin syksyn ja talven 2020 – 2021 hiusväri- sekä leikkaustrendeistä, postauksen löydät täältä! Nyt on kampausten vuoro. Pidit sitten simppelistä ja hienostuneesta, tai dramaattisemmasta tyylistä, syksyn 2020 kampaustrendeistä löytyy jokaiselle jotakin.

Niskaponnari

Matalalle niskaan sidottu ponnari on simppeleiden kampausten kuningatar tänä syksynä. Niskaponnari näyttää siistiltä, yksinkertaiselta sekä tyylikkältä vaivattomasti eli se on täydellinen kampaus tähän rauhalliseen vuodenaikaan.

Muutamien hullunkuristen lookien lisäksi suurimmalla osalla J.W. Andersonin malleista oli hyvin siistit niskaponnarit. Valentinon hiukset olivat samanlaiset, mutta pienellä twistillä. Monen mallin hiukset olivatkin siisteillä ponnareilla, joihin oli luotu taiteellisuutta tekemällä etuosan hiuksista veistoksellisia koristeita otsalle.

Givenchyn näytöksissä hiukset oli vedetty taakse hienostuneesti ja hieman vakavampaan tyyliin. Tähän lookkiin voi käyttää muotovaahtoa ja geeliä  jotka luovat kiiltoa ja rakennetta. Saint Laurentilla, Brandon Maxwellillä, Hugo Bossilla ja Carolina Herreralla oli myös paljon niskaponnareita.

Q-hair

Taakse kammattu

Näytöslavoilla nähtyihin käytännöllisiin lookkeihin istui hyvin myös taakse kammatut hiukset, jotka ovat maskuliinisen vahvoja. Osa hiuksista oli hyvinkin kostean näköisiä. Proenza Schoulerin näytöksessä taakse vedetyt hiukset olivat jopa märän näköiset runsaasta geelistä johtuen. Balmainilla hiusten pääliosat olivat geelattu kosteiksi, mutta alaosa sai laskeutua alas hieman vapaammin.

Pradan näytöksissä taakse vedetyt hiukset olivat kiiltävät, jopa hieman valoa heijastavat, mutta eivät yhtään märän näköiset. Pradalla hiukset oli vedetty taakse tiukasti hiuspohjaa vasten ilman jakausta.

Balmainin tapaan Hermèsillä hiuksiin jätettiin kontrastia kun kiiltävä yläosa oli kuin viivoittimella vedetty ja alaosa sai soljua vapaana.

Q-hair

Keskijakaus

Syksyn 2020 hiustrendeissä keskijakaukset olivat siisti ja sileä valinta vastapainona kevään 70- ja 80-luvun inspiroimiin luonnollisiin isoihin kiharoihin.

Suurimmalla osalla Off-Whiten ja Burberryn malleista oli skarppi keskijakaus ja hiukset oli suoristettu kiiltäviksi. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta Chloén malleilla oli hiuslakalla kyllästetyt keskijakaukset ja osalla latvat olivat solmittu matalalle niskaan.

Stella McCartneylla, Missonilla ja Maison Margielalla oli trendejä yhdistellen luotu siistit keskijakauskampaukset ja niskaan vedetyt matalat poninhännät.

Q-hair

Sivujakaus

Näytöslavoilla nähtiin myös sivujakauksia jotka olivat paljon keskijakauksia vakavampia, etenkin nyt kun ne olivat hyvin siistejä.

Loewella sivujakaukset soljuivat erityisen sileästi alas ja hiukset oli harjattu korvan taakse, joka sai tyylin näyttämään siistiltä ja kiiltävältä. Myös Rochasilla trendejä oli yhdistelty. Pääliosa oli geelattu täydellisesti syvään sivujakaukseen ja hiukset saivat olla niskasta alaspäin aivan rennon vapaasti.

Sivujakauksen ja niskaponnarin yhdistelmä oli melko yleinen näky näytöslavoilla ja tästä erityisen kiiltävän esimerkin antoivat Emilia Wicksteadin mallit.

Q-hair

Nutturat ja solmut

Jos haluat nopeasti eleganssia lookkiisi, nuttura on siihen sopiva valinta. Suurin osa tulevan kauden hiustyyleistä olivat melko yksinkertaisia, ja sama koskee hienovaraisia nutturoita, joita lavoilla näkyi.

Michael Korsin malleilla sivujakaukselle vedetyt hiukset oli kiepautettu kauniille nutturoille, jotka eivät olleet erityisen korkealla tai matalalla, vaan sopivan keskivaiheilla. Nutturoiden alta pilkisti hiussuortuvia, jotka rikkoivat kampauksen ylenpalttisen siisteyden.

Samankaltaisia solmuja nähtiin Badgley Mischkalla, jonka mallien nutturat eivät olleet kuitenkaan ihan niin kierteellä. Nutturat oli sidottu hieman korkeammalle tässä näytöksessä. Ballerinahiuksia muistuttavia yksinkertaisen elegantteja kampauksia nähtiin Altuzarran näytöksessä, jossa nutturat olivat erityisen siistejä ja tarkkoja.

Q-hair

Osittain kiinni

Osittain kiinnitetyt kampaukset eli puoliponnarit ja -nutturat ansaitsevat maininnan helppoudestaan. Ne ovat siistejä ja asiallisia kampauksia, mutta myös mukavia ja helppoja tehdä. Ja niillä saa taiottua mistä tahansa lookista astetta kauniimman!

Tulevan kauden näytösten merkittävimmät osittain kiinnitetyt kampaukset oli luonut Sam McKnight Chanelin näytöksiin. McKnight yhdisteli 70-luvun ranskattaren estetiikkaa viktoriaaniseen tyyliin luodakseen runsaita kampauksia luonnollisilla laineilla ja tekstuurilla.

Rodarten näytöksessä oli yhdistety vintagea ja goottiestettiikkaa, ja lopputuloksessa näkyi keskijakaus, korkea nuttura ja muutamat eteen jätetyt hiussuortuvat tuomaan keveyttä. Siistimpiä puoliksi kiinnitettyjä lookkeja tarjoili Tory Burch, jonka malleilla etusuortuvat oli kierretty rullalle ja vedetty mukaan kiinni olevaan osaan.

Q-hair
Q-hair

Huolettomat kampaukset

Vakavamieliset kampaukset ovat ehkä hallinneet näytöslavoja ylivoimaisesti, mutta vastapainoksi joukosta löytyi tarkoituksella huolettomia ja villejäkin hiuksia. Anna Suin näytöksen tärkeimmät hiukset todistivat, että kampaus voi olla sotkuinen ja tavallaan jopa outo, mutta silti huokua glamouria. Hiusstylisti Garren loi näytökseen sotkuiset viktoriaaniset otsan päällä lepäävät rullat ja huolimattomat korkeat nutturat, jotka heiluivat pään päällä vaarallisesti.

Celinen malleilla hiukset oli kuin jätetty oman onnensa nojaan ja ne olivat luonnollisia, laineikkaita ja käkkäröitäkin. Hiukset eivät olleet hurjan sotkuisia, mutta ne näyttivät hieman siltä mitä voisi odottaa itsekseen kuivaneen ja harjalla läpikäydyn hiuksen näyttävän muutaman tunnin liikenteessä olon jälkeen.

Syksyn tunnelmiin päästiin Tod’sin mallien kanssa joiden luonnolliset hiukset oli laitettu huivien sisään. Oudoimmat hiukset löytyivät Junya Watanaben malleilta, joilla oli Debbie Harryn inspiroimat mustavalkoiset peruukit joita oli sotkettu ja spreijattu oikein Rock ’n’ Roll -henkeen.

 

Q-hair

Taidokkaat vintagekiharat

Syksyn kiharat hiustyylit olivat tällä kertaa hyvin erityisiä. Hiusstylistit ammensivat inspiraationsa menneestä ajasta luodessaan hyvin retroja kiharoita.

Miu Miun hiuksista vastannut Guido Palau luonnehti luomiensa lookkien näyttävän siltä miten 70-luvun naiset olisivat stailanneet hiuksensa 40-luvun tyyliin. Hiuksissa oli rutkasti pituutta ja glamouria ja otsan ylle nousevat kiharat, jotka toivat mieleen viktoriaaniset rullat. 40-luku oli suurin inspiraation lähde myös Lanvinilla, jonka näytöksessä nähtiin todella pehmeitä ja upeita pinnillä kiinnitettyjä laineita. Myös sadan vuoden takaa 20-luvulta inspiroituneita sormikiharoita oli nähtävillä.

 

Q-hair

Konstikkaat hiuslisäkkeet

Syksyn näytöslavoja hallitsevat yksinkertaiset lookit tekivät muutamista suurista, villeistä ja monimutkaisista kampauksista entistä hauskempia kaikessa harvinaisuudessaan.

Erityismaininnan ansaitsee Paul Hanlonin luomat 1700-luvun Marie Antoinette -henkiset peruukkikampaukset Moschinon näytöksessä. Upeat peruukit, joita oli niin luonnollisissa väreissä kuin pastellisinakin, oli stailattu osoittamaan kohti taivasta. Kampauksen pehmeistä kiharoista osa osoitti ylös ja loput laskeutuivat kauniisti pitkin mallien selkiä.

Vastapainona kiharapilville oli Haider Ackermannin tarkat ja sileät peruukit. Suuret kananmunan muotoiset hiuslisäkkeet oli kiinnitetty pään takaosaan kuin jättisuuret nutturat. Loput hiuksista oli vedetty taakse tiukasti.

Myös mm. Ashishin ja Dilara Findikoglun näytöksessä nähtiin villejä hiuslisäkkeitä ja peruukkeja.

Q-hair

Aistikkaat letit

Tämän syksyn trendeissä ei ollut ihan niin paljon luovia lettikampauksia kuin aiempina vuosina, mutta muutamia kokeilemisen arvoisia lettilookkeja oli nähtävillä.

Jason Wun näytöksessä nähdyt korkeat lettiponnarit olivat hyvin sileitä ja kaikessa yksinkertaisuudessaan sopivat kampaukseksi niin työpäivään kuin illan rientoihinkin. Max Maran mallien hiuksissa oli pieniä lettejä, joista tuli sopivasti mielenkiintoista lisää sotkuisena ja vapaana soljuvaan tukkaan.

Chocheng yhdisteli trendejä lisäämällä sileästi viimeisteltyyn keskijakaukseen letitetyt nutturat. Myös Fendillä oli ihania lettikampauksia ja Area puolestaan oli keksinyt luoda malleilleen villit pikkuletit, jotka oli stailattu ikään kuin hupuksi mallin pään ympärille.

Q-hair
Q-hair

Kuvat: Vogue, Livingly

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu huhtikuu 1, 2021 hiustrendit,Blogi,Kampaukset,Trendit

Hiustrendit kevät ja kesä 2021 osa 3

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu toukokuu 22, 2018 varit,leikkaukset,Blogi

Muutos väsyneestä kotiäidistä räväkäksi rokkimimmiksi!

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu syyskuu 29, 2014 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi

Väriä syksyyn

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu syyskuu 9, 2016 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi

NEW COLLECTION BY Q HAIR

 • 0
 • 0
 • Share