Logo
julkaistu lokakuu 11, 2019 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Trendit

Tässä osassa jatkuvat tulevan syksyn ja talven trendit. Kuten jo aikaisemmassa postauksessa mainitsimme, nyt on valinnanvaraa, kun miettii omaa tyyliä kesän jälkeen. On pitkää, lyhyttä, väriä ja neutraalimpaa lookkia tiedossa.

Kauden ensimmäiset trendit löydät täältä:

Syksy/Talvi 2019-2020 – Hiustrendit osa 1

HIUSTRENDIT SYKSY / TALVI 2019 – 2020 OSA 2

 

KIHARAT HIUKSET

Kaikista syksyn 2019 hiustrendeistä kiharretut hiukset ovat varmasti eniten keskustelua herättävä tyyli. Tämä lookki palaa aina parin vuoden välein stylistien toimesta. Helposti toteutettavissa ja helposti pois saatava kihara tuo kantajalleen volyymia ja tekstuuria. Sopivatko ne aina arkeen on sitten ihan jokaisesta itsestään kiinni. Tässä niitä klassisimpia versioita.

Keskijakaus, joka oli pitkälle pidetty suorana, ennen hiusten kihartamista näkyi muun muassa 3.1 Phillip Limillä ja Michael Korsilla. Kasvoille muodostui täten kolmion muoto. Tämä diskohenkinen tyyli on aika helppo toteuttaa itse kotona, sillä saa runsautta hiuksiin, jos ei ole itsellään luonnollista kiharaa.

PH5 oli tyyliltään uniikki. Mallien pitkät hiukset olivat krepattu otsatukkaa myöten, joten kasvot olivat peittyneet tukkamassaan kauttaaltaan.

Q-hair

PALMIKOT ELI LETIT

Palmikot ja punokset hämmensivät edelleen muotinäytösten lavoilla. Jos viime sesongissa pienet letit olivat hyvin yleisiä, niin nyt syksyn 2019 trendeissä nähdään pitkissä hiuksissa vain yksi palmikko, joka kiipeää selkää pitkin alas. Ainoat poikkeukset olivat Prada Addamsin perheen Wednesday-tyylillä & House of Holland pikkuleteissä, jotka olivat kiedottu pään päälle nutturalle.

Roberta Einerin mallien paksuun palmikkoon oli kiedottu mukaan värikäs silkkihuivi. Myös Max Maralla oli vain yksi paksu letti, joka oli aloitettu punomaan hyvin korkealta päälaelta. Muita yhden palmikon brändejä olivat muun muassa Tony Burch, Ulla Johnson & Thom Browne.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

PÄÄNMYÖTÄISET LETIT

Kim Kardashianin ansiosta hollantilaiset letit ovat nousseet megasuosioon. Letit aloitetaan aivan hiusrajasta ja jatketaan niskaan saakka, tuoden mukaan koko ajan lisää hiuksia. Muotitalojen näytöksissä niitä näkyi paljon tänä syksynä ja hyvinkin erilaisina variaatioina.

Armani hiukan huijasi, sillä hänen malliensa letit olivat vain hätäisesti kieputettuja, kunnollisen letityksen sijaan. Näin saavutettiin aika nopeasti hauska feikkilettikampaus.

Siinä missä Roberto Cavalli luottaa melko perusletteihin, Paco Rabanne oli vienyt mallien letitykset toiselle tasolle. Hiuksissa oli neljä lettiä, kaksi paksumpaa sivuilla ja kaksi ohutta keskellä. Lopuksi hiukset koristeltiin erilaisilla hiuskoruilla.

Q-hair

ISOT HIUKSET

Tämän talvisesongin 2019/2020 inspiraatio isoille, muhkeille hiuksille tuli suurimmaksi osaksi 70-luvulta, vaikka oli siellä havaittavissa myös 60-luvun henkeä. Riippumatta siitä mistä inspiraatio isoon tukkaan oli tullut, olivat ne superihania ja varmasti erotut tällä tyylillä tulevana talvena.

Vivetta luotti erittäin sileisiin pöyheisiin hiuksiin, jossa mallien omat hiukset olivat päällä ja alle oli laitettu hiuslisäkkeitä tuomaan lisävolyymia. Hiukset olivat kuitenkin takaa jätetty vapaasti liukumaan pitkin selkää. Erdem luotti muuten samaan tyyliin, paitsi takana olevat hiukset oli kierretty 60-luvun tyyliin nutturalle.

Q-hair

PERUUKIT

Erilaisia peruukkeja nähtiin muotinäytösten lavoilla, ja ne olivatkin tämän syksyn ja talven yksi kaikista äärimmäisimmistä kampaustyyleistä. Massiiviset drag-henkiset luomukset tai lyhyet simppelit mutta sitäkin värikkäämmät peruukit valtasivat lavat. Sanaa hienovarainen ei tunnettu, kun näitä lookkeja oli suunniteltu.

Yksi parhaista asioista, kun käytetään peruukkeja, on niiden mahdottoman villit värit. Harvoin mallien hiuksia voidaan värjätä ihan näin kreiseiksi, koska heillä usein kymmeniä eri näytöksiä muotiviikoilla ja jopa saman päivän aikana. Anna Sui oli käyttänyt peruukeissaan kaikkia sateenkaarenvärejä ja viimeistellyt ne pienillä ruseteilla.

Jeremy Scott valitsi niin Moschinolle kuin omaa nimeään kantavan merkin malleille muotiviikoilla peruukit. Jeremy Scottin mallien peruukit olivatkin glamourin vastakohta, tummat peruukit oli leikattu epätasaisesti ja päälle kaadettu valkoista maalia. Näin ne sopivat paremmin kuin hyvin hänen mustavalkoiseen teemaansa.

Q-hair

TAAKSE KAMMATUT HIUKSET

Taakse kammatut hiukset ovat hyvin hienostuneet. Tämän kampauksen kantaja haluaa kertoa, että olen rohkea ja itsenäinen. Tämä look sopii niin iltapukuihin kuin jakkupukuun.

Helmut Langin mallien hiukset olivat huolettomasti kammattu taakse. Elie Saab oli käyttänyt sivujakausta. Iceberg oli kikkaillut sitten enemmän. Olikohan hän saanut inspiraationsa mäkihypystä?

Q-hair

WET LOOKS

Yksi yleisimmistä tyyleistä tämän sesongin muotinäytöksissä oli wet look. Mallit olivatkin kuin he olisivat lähteneet liikkeelle ilman sateenvarjoja sateella. Hiukset oli stailattu niin, että ne näyttivät kosteilta ja sotkuisilta.

Toga oli käyttänyt geeliä saadakseen aikaiseksi lookin, joka näytti siltä kuin malli olisi joutunut keskelle myrskyä ilman tarvittavia asusteita. Lutz Huelle oli kosteuttanut ainoastaan malliensa otsahiukset.

Q-hair

PIXIET & SIILITUKAT

Vielä oli tilaa superlyhyille hiuksille syksyn trendeissä, niitä nähtiin niin elegantteina kuin räväköinäkin versioina.

Malli Maike Inga, joka käveli Chanelin, Valentinon & 20 muun merkin catwalkeilla muotiviikoilla, käänsi päitä upealla Pixie-tukallaan. Lyhyet hiukset ovat supernaisellisia ja tätä hetkeä, sen osoitti myös malli Sara Sorić, joka herätti huomiota niin Diorin kuin Versacen näytöksissä.

Q-hair

POLKKATUKAT

Hiusten mallit eivät ole rajoittuneet pelkästään pitkiin tai erittäin lyhyisiin hiuksiin. Polkkatukat ovat aivan yhtä hyväksyttyjä ja niitä näkyikin lavoilla, eripituisina ja otsatukalla tai ilman. Myöhemmin otsiksista enemmän.

Vaikka useimpien mallien hiukset oli sidottu taakse kiinni, niin Stella McCartneyn polkkatukat saivat liehua auki, kuten supermalli Cara Taylor osoitti. Matty Bovanin malleilla oli mustat peruukit, ne oli leikattu hyvin lyhyiksi polkiksi.

Q-hair

OTSATUKAT

Vaikka tänä vuonna näkyikin huomattavasti vähemmän otsahiuksia näytöslavoilla, niin silti ne ovat sopiva valinta vuodelle 2019/2020.

Otsatukka näkyi Missonin neulehattujen alta ja sopi täydellisesti yhteen polkkatukan kanssa. Joissain tapauksissa otsis oli niin pitkä, että se peitti jopa silmätkin. Marni taas luotti ultralyhyeen otsatukkaan malleillaan.

Q-hair

SIVUOTSATUKAT

Nyt on paljon erilaisia otsatukkia. Tässä esitellään sivulle kammattu otsatukka. Se on tässä sesongissa hienostunut eikä se peitä silmiä eikä kasvoja kokonaan kuten aikaisemmissa sesongeissa.

Emilia Wicksteadin showssa kammattiin otsatukka kauniisti sivuun. Osalla malleista oli neulottu hattu päässä ja sieltäkin vilahti toispuoleinen otsis. Givenchyn malleilla tukka oli sidottu taakse ja otsatukka antoi taas pehmeän luonnollisen kosketuksen otsalle.

 

Q-hair

KIHARAT OTSATUKAT

Muutamat mallit ovat tunnettuja kiharista hiuksistaan ja sen seurauksena syntyi kihara otsatukka, joka on todella sopiva tyyli syksyyn ja talveen 2019 / 2020. Nyt suoristusraudat sivuun ja annetaan kiharoiden olla vapaana.

Upea Mica Arganaraz käveli muun muassa Chloén, Chanelin & Saint Laurentin lavoilla. Hänen tunnusmerkkinsä on kihara polkkatukka, joka saa olla villi ja vapaa.

 

Q-hair

Photos via Livingly, Vogue

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu huhtikuu 15, 2017 varit,hiustrendit,Blogi

Blondien oppikirja

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu huhtikuu 16, 2015 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Hiustenhoito

Miesten hiustrendit 2015

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu maaliskuu 29, 2014 varit,hiustrendit,Blogi

Pastellihiukset

 • 0
 • 4
 • Share

julkaistu huhtikuu 20, 2018 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Trendit

Miesten puolipitkät hiustyylit 2018

 • 0
 • 0
 • Share