Logo
julkaistu syyskuu 3, 2019 varit,hiustrendit,leikkaukset,Trendit

Tässä toinen osa tämän syksyn ja talven trendeistä. Lisää on vielä tulossa, sillä nyt on mistä valita. Tässä osiossa näette muotinäytösten stylistien tekemiä kampauksia ja erilaisia viimeistelytyylejä hiuksiin, muotiviikoilla usein syntyykin sesongin trendit.

Kauden hiusväritrendit löydät täältä

KESKIJAKAUS

Keskijakaus on tässä sesongissa melkein yhtä suosittu kuin se oli joskus 70-luvulla. Se on klassinen ja helppo tehdä itsekin. Tulevassa sesongissa itse jakaus on siisti ja sileä mutta muuten hiuksissa voi olla volyymia. Longchampin näytöksessä mallien hiukset olivat toteutettu juuri tällä tavalla, sileä jakaus ja muuten runsaat hiukset.

Oscar de la Rentan näytöksessä nähtiin paljon erilaisia hiustyylejä, joita voidaan toteuttaa keskijakauksella.  Oli kiharoita, piikkisuoria pituuksia ja jossain tapauksissa hiukset olivat sidottu nauhalla taakse. Kaikkia yhdisti kuitenkin sileä skarppi keskijakaus.

Tory Burchin malleilla oli keskijakaus, mutta hiukset olivat letitetyt päänmyötäisesti kummaltakin puolelta tismalleen samaan kohtaan.

Q-hair

SIVUJAKAUS

Jos keskijakaus oli tarkka ja sileä, niin syksyn ja talven sivujakaus on huoleton. Muutamissa näytöksissä mallien hiukset sivujakauksineen näyttivät hiukan koulutyttö-tyylisiltä ja toisissa taas aikuismaisilta ja hienostuneilta. Monipuolisuus onkin ihan parasta tämän sesongin antia.

Dries Van Notenin stylisti oli tehnyt malleille jakauksen melkein korvan viereen ja viimeistellyt hiukset kostean näköiseksi ja huolettomiksi. Stella McCartneyn malleilla oli sivujakaus ja todella löysästi sidottu poninhäntä.

Hiukset Lela Rose -brändin näytöslavalla oli tehty syvällä sivujakauksella ja otsalle oli asetettu runsaasti hiuksia, ne pysyivät paikallaan muutamalla hengettömällä pinnillä.

Roberto Cavallin ja Paco Rabannen malleilla oli päänmyötäisiä lettejä ja jakaus oli tietysti sivulla.

Q-hair

NISKAPONNARI

Matala niskaponnari on varmaan klassisin sesongin kampauksista, koska se on ollut suosikkina lukuisia kertoja aiemminkin. Erittäin alhaalle kravattisolmulla sidottu poninhäntä on erittäin elegantti kuten Lela Rose malleillaan osoitti.

Cushnien mallien poninhännät olivat sliipattu sileiksi ja ne oli sidottu yksinkertaisella läpinäkyvällä lenkillä niskan korkeudelle. Christian Siriano käytti rockhenkistä metalliketjua sidontamateriaalina ponnareissaan.

Q-hair

KORKEA PONINHÄNTÄ

Jos niskaponinhännät edustavat hillittyä eleganssia, niin silloin korkealle päälaelle nostettu ponnari on sen vastakohta; uskalias ja jopa hieman lapsellinen. Stylistit olivat omaksuneet tämän kampauksen yhdeksi suosikikseen tämän sesongin muotiviikoilla.

GCDS:n mallien hiukset olivat sidottu hyvin tiukasti korkealle ponnarille ja ponnari itsessään oli kiharrettu ja laitettu viuhkamaisesti taakse. Emilia Wicksteadin stylisti oli sitonut hiukset ponnarille nauhalla ja tehnyt jaon hauskasti keskelle.

Ariana Grande -tyylinen korkea ponnari oli selvästi Byblosin inspiraation lähteenä. Hiukset olivat vielä sidottu leveillä kiiltävillä nauhoilla tuomaan lisää glamouria lavalle.

Q-hair

LAINEET

Romanttiset laineet eivät koskaan mene muodista pois. Pehmeät laineet vaativat paljon työtä ja silti ne näyttävät niin luonnollisilta ja vaivattomilta. Tämä tyylivalinta näkyi useissa muotinäytöksissä riippumatta vaatteista.

Rejina Byon näytöksen laineissa oli jotain vanhanaikaista. Ne olivat pehmeät, kiiltävät ja hiuksiin oli tehty rento jakaus sivulle. Sama tunnelma näkyi Zimmermannilla ja Ryan Lo:lla, kuin 40-luvun elokuvatähdet olisivat vallanneet näytöslavan seksikkäine lainekiharoineen.

Q-hair

KIHARA

Olipa kyseessä luonnonkiharat tai muotoiluraudalla tehdyt kiharat, niin tämä on ehkä hauskin trendi koko sesongissa. 70-luvun disko oli selvästi yksi inspiraation lähteistä, kuten myös juhlistaminen luonnonkiharoita kohtaan.

Louis Vuitton juhlisti myös kiharoita, osalla malleilla oli kiharat luonnostaan, osalla taas hiukset olivat kiharrettu isoksi pilveksi, josta osa hiuksista oli nostettu päälaelle sykkyrälle.

Michael Korsin diskokiharat puhuttivat yleisöä, sekä Cher että Diana Ross olisivat olleet kateellisia näille massiivisille 70-luvun tyylisille kiharoille.

Q-hair

VEISTOKSELLINEN KAMPAUS

Runsaan geelin käyttö kampauksissa ei hengi mitään mullistavaa, mutta se nostaa taas voimakkaasti päätään tämän syksyn ja talven trendeissä. Näytöksissä näkyi mielenkiintoisia, veistoksellisia kampauksia. Osassa oli selkeät Marcelle-kiharat. Marcelle-kiharat ovat saaneet nimensä erityisestä tekniikasta, jonka kehitti 20-luvulla kampaaja Francois Marcel. Näiden sormikiharoiden kuuluisa käyttäjä oli ikoni Josephine Baker. Myös futuristisia versioita näistä kiharoista löytyi catwalkeilta, kuten J.W Andersonin näytöksessä 1920-luku tapasi 2020-luvun. Geelatut kiharat oli kammattu kehystämään kasvoja ja jakaus oli sivulla.

Q-hair

TAITEELLISET KIEHKURAT

Oli myös toinen uniikki tapa käyttää geeliä syksyn ja talven 2019 – 2020 hiustrendeissä, sitä voisi kutsua vaikka taiteelliseksi leikittelyksi. Hiukset oli muotoiltu kasvoille erilaisilla tyyleillä, lähinnä muutamalla kiharalla. Priscaveran mallien hiuksissa oli keskijakaus ja muuten hiukset olivat föönattu taakse, paitsi kaksi hiusympyrää kummallakin puolella otsaa. Preen oli taas jättänyt geelin käytön vähemmälle ja yksi vallaton kiehkura kiinnitti huomion mallien otsalla. Burberryn kiharoissa oli paljon geeliä ja ne näyttivät ihan tiaroilta mallien kasvoilla. Loput hiukset olivat myös geelattu ja vedetty tiukalle nutturalle.

Q-hair

PONINHÄNTÄ

Söpö ei ole ensimmäinen sana, joka tulee mieleen, kun ajattelemme tulevan kauden kampaustrendejä, jopa poninhännät olivat hyvin erikoisia. Alexander Wangin mallien hiukset olivat aivan kuin suoraan Matrix-elokuvista; kaksi korkeaa tiukkaa poninhäntää keskijakauksella ja hiukset olivat rastamaisesti geelattu.

Myös Pradan näytöksen mallien hiukset olivat kuin elokuvasta, Addams Familyn Wednesday oli selvästi inspiraationa. Junya Watanabe luotti liioitellun suuriin värikkäisiin peruukkeihin, joissa riitti väriä ja volyymia.

Q-hair

NUTTURA

Kieputettu nuttura on hieno kampaus, joka on helppo oppia ja silti se näyttää siltä, kuin siihen olisi mennyt paljon aikaa ja vaivaa. Kiireisessä muotinäytöksessä, jossa on kymmeniä malleja, tämä on täsmälleen se lookki, jota nähdään paljon catwalkeilla, niin myös tässä sesongissa. Brandon Maxwellin nutturat olivat monimutkaisia ja niiden muoto oli hieman kapeampi kuin tavallisesti. Richard Quinnin stylisti oli ensin letittänyt mallien hiukset ja sen jälkeen kiepauttanut ne spiraalinutturaksi pinnien avulla.

Valentinon yksinkertaiset nutturat olivat keskellä takaraivoa ja niistä huokui ballerinamainen tyyli.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

RENTO KAMPAUS

Jos nuttura ei ole sinun tyyliäsi mutta et halua hiuksien olevan aukikaan, niin ehkä tällainen puolittain kiinni oleva kampaus on sinun juttusi.

Puhutaan Chanelista ja heidän malliensa hiuksista, ne olivat hyvin rennot kuin mallit olisivat olleet lomalle lähdössä, ne sopivat täydellisesti heidän teemaansa talvilomasta. Sam McKnightin huolettomat kampaukset olivat puoliksi kiinni soljilla, niillä sai hiukan glamouria tyyliin.

Q-hair
Q-hair

Kuvat: Livingly, Vogue

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu joulukuu 31, 2019 varit,leikkaukset,Blogi,Meikki,Muuttujat

Uusi vuosi, uusi tukka

 • +3
 • 0
 • Share

julkaistu maaliskuu 12, 2021 hiustrendit,leikkaukset,Trendit

Hiustrendit kevät ja kesä 2021 osa 2

 • +1
 • 0
 • Share

julkaistu syyskuu 9, 2014 varit,leikkaukset,Blogi

Strawberry blonde

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu maaliskuu 17, 2014 hiustrendit,Blogi

Hiustrendit kevät / kesä 2014

 • 0
 • 0
 • Share