Logo
julkaistu elokuu 26, 2016 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Jokaisen uuden sesongin saapuessa, muutama trendi hyppää esille täydentämään kokonaisuutta. Kauneudessa kaikki merkitsee, vaatteista kenkiin, laukuista meikkiin, hiuksista kynsiin, laseista asusteisiin ja kaikkeen siltä väliltä. Kun katsomme syksyn / talven 2016-2017 hiustrendejä, esiin tulee useat luomukset leteistä luonnollisiin kiharoihin, solmuihin sekä kampauksiin.

Muotiviikkojen muotinäytökset ympäri maailmaa kertovat mitkä tyylit ovat tulevien kuukausien aikana pinnalla. Haluamme näyttää hyvältä ja löytää trendien mukaisen twistin omaan tyyliimme sopivaksi. Tässä syksyn / talven 2016 tyylioppaassa on omat suosikkimme.

fall_winter_2016_2017_hair_color_trends_blonde_hair1

HIUSVÄRITRENDIT SYKSY / TALVI 2016-2017

Hiusvärejä katsottaessa on syytä kiinnittää huomiota kahteen elementtiin: sävyyn sekä värjäystapaan. Kauden hiusväreissä silmiinpistävin trendi oli, luonnollisuus niin tummissa kuin vaaleissa sävyissä.

Syksyn / talven 2016-2017 trendit eri sävyisissä hiuksissa olivat:

1. Vaaleat: Kiehtovaa vaaleissa hiuksissa oli, että käytännössä kaikki sen sävyt strawberry blondista tuhkansävyihin ja dirty blondeista platinan sävyihin näkyivät cat walkeilla.

2. Ruskeat: Aivan kuten vaaleissa, myös ruskeat nähtiin useissa eri sävyissä alkaen tummasta, lähes mustasta vaaleampiin. Erityisesti luonnollinen kastanjan sävy nousi esiin aiempaa vahvemmin.

3. Syvät sävyt: Emme nähneet niin paljon syviä sävyjä kuin olisimme toivoneet. Syvät sävyt saattavat näyttää usein mustalta, vaikkeivät sitä olisikaan, vaan ne tulevat esiin metallinhohtoisina kuten revontulet tummalla taivaalla.

4. Liukuvärjäys: Tyvikasvu ei aikaisemmin ollut hyvännäköistä, mutta nykyään kun lopputulos on kauniisti liukuvärjätty ja tyvellä ja latvoilla ei ole selkeää rajaa, yhdistyvät kauniisti ylhäältä alaspäin. Upein liukuväri syntyy luonnostaan vaaleista, hieman maantien väriin taittavasta tyvestä ja vaalean ruskeista latvoista.

5. Juurikasvu: Väriyhdistelmät muuttuvat jatkuvasti ja voimme sanoa, että näimme paljon vaaleita sekä kastanjan sävyjä muotinäytöksessä. Yhä enemmän näkyi juurikasvu eri kontrasteissa, mustana päältä jatkuen vaaleana alas. Rag & Bone oli vain yksi joka toi juurikasvun upeasti esiin.

fall_winter_2016_2017_hair_color_trends_brown_auburn_ombre_hair2

Yksi osa syksyn 2016 hiustyylien kauneudesta piilee siinä, miten hiukset on vedetty taakse, lisäämällä yksityiskohtia. Jokainen pieni yksityiskohta lisää hiusten kauneutta kuten ajanjaksot liittyvät tiettyyn aikakauteen. Tänä vuonna näimme paljon ihania kampauksia.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_voluminized_hairstyles

#1: PRAMEILE ULTRAVOLYYMISILLA HIUKSILLA

Volyymi on yksi huipputrendeistä syksyllä 2016. Volyymi hiuksissa dominoi muotinäytöksiä Pohjois-Amerikasta Eurooppaan, New Yorkista Milanoon ja Lontoosta Pariisiin. Näimme liukuvärjäystä volyymisilla kiharoilla, kuten Diane von Furstenbergillä, joka näytti upealta niin arjessa kuin juhlassa.

Tupeerauksen ja loputtomien kiharoiden salaisuus oli volyymisissa hiuksissa. Trendissä oli kyse villin sielun kauneudesta jonka useimmat suunnittelijat saivat kauniisti esiin.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_French_twists_pleats

#2: NYÖRITETYT NUTTURAT

On punoksia ja palmikoita. Yksi mielenkiintoisimmista syksyn / talven 2016-2017 suuntauksista kampauksissa oli nyöritetyt nutturat.

On kuitenkin olemassa modernisoituja punottuja kampauksia, mutta Kenzon mohaikki tyylinen nyöritetty nuttura ja Giorgio Armanin kiharat varastivat parrasvalot. Tämä on 1950-luvun Rock ’n’ Roll kampaus oli sekä romanttinen että kapinallinen, ulkonäöltään melko monipuolinen.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_classic_updos_with_modern_twist

#3: MODERNIA TWISTIÄ PERINTEISIIN KAMPAUKSIIN

Moderni on kaunista, mutta perinteinen vielä kauniimpaa. Viime kuukausien keskittyminen vanhoihin hyviin aikoihin, kaipasimme jotain uutta jonka voisi soveltaa nykyaikaan. Näin ollen, suunnittelijoiden luodessa kampauksia, tukivat tehokkaasti vanhan modernisointia ja loivat näin perinteisiin uutta twistiä. Marchesan solmittu nuttura niskassa oli hyvä esimerkki modernista twististä, missä hiukset on nyöritetty taakse, luoden kauniin ja sulavalinjaisen ilmeen.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_finger_waves

#4: SORMI LAINEIDEN YMMÄRTÄMINEN

Ihanin vanhanajan hiustyyli syksyn 2016 muotinäytöksessä, oli ehdottomasti sormi laineet. Avajaisissa Dries Van Notenin, Marc Jacobsin ja Jenny Packhamin sormi laineet hyppäsivät nousuun New Yorkin, Milanon, Lontoon ja Pariisin muotiviikkoilla.

Oli kaikkea lakatuista kiharoista pehmeämpiin tyyleihin. Parhaaksi katsottiin Eugene Soulemanin tyyli, hieman pehmeämmät kuin Stella MchCartneyn sormi laineet.

Tämä ihana 1920-luvun trendi, joka on tullut takaisin muotinäytöksiin, teki varsinaisen heijastuksen, Blumarinen käyttäessä sitä parhaiten. Syvä sivuosa, paljon geeliä ja kammattu S muodostelma oli juuri sitä mitä stylisti tilasi.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_textured_hairstyles

#5: RAKENNETTA KEHIIN

Kakkumuotti tyylit ovat niin viime vuosikymmeneltä, joka näkyi catwalkilla hiuksissa missä rakennetta riittää. Viime vuosien aikana on korostettu luonnollista kauneutta eikä loppua näy. Päinvastoin se vain näyttää kehittyvän vuosi vuodelta. Jokainen nainen on erilainen, joten on selvää että myös ulkonäöltään erilaiset mallit valtaavat muotinäytöksiä ilman yhtenäistä ilmettä.

Näimme uskomattomia liukuvärjäyksiä Diane Von Furstenbergillä, Missonilla, Zac Posenilla, Chloella ja monilla muilla. Rakenne on yksi yleisimmistä syksyn / talven 2016 hiustrendeistä, joka tulee esiin.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_low_ponytails

#6: PONINHÄNTÄ ALEMMAS

Vähemmän on enemmän on mantra jonka olemme kuulleet noin 2-3 vuotta. Meille naisille, jotka tykkäävät laittautua villisti ja käyttävät tunteja aikaa hiuksiin, on tämä hyvä asia. Naiselle joka on aina menossa, on oltava tyylisuunta, jossa hiukset on helppo pitää poissa silmiltä. Tässä poninhäntä on edukseen, aina kevään 2015 syksyn 2016 sesonkiin.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_crimped_hair

#7: KREPIT

Krepatut hiukset ovat palanneet! Muistatteko kun kreppiraudat olivat kaupoista myyty loppuun, mutta oletteko huomanneet että viime vuosina niitä on ollut vaikeampi löytää? Tänä vuonna ne nousevat jälleen ja on yksi syksyn 2016 suositumpia tyylejä.

Voit pitää matalaa poninhäntää kuten Vanessa Seward, niin että koko tukka on krepattu tai voit olla kuin haltija, kuten Gucci, niin että tukka on osittain kiinni.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_ballerina_buns

#8: YLÖS SIDOTTU BALLERINA NUTTURA

Kuka ei rakasta ballerina nutturoita? Itse asiassa, sitä voidaan nykyään kutsua myös solmuksi. Klassinen nuttura oli se mitä näimme, vaikkakin syksyn 2016 hiustrendeissä sitä oli muokattu super tyttömäisestä sotkuiseen.

Christian Dior teki tyylistä romanttisen vetämällä hiukset taakse ja Valentino, jonka täydellinen nuttura oli ylempänä niskassa. Boss toi esiin sotkuisen ja itsevarman tyylin, joka oli yksi seksikkäimmistä koko sekoituksesta.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_knotted_hairstyles

#9: SOLMUT

Näemme edelleen poninhäntiä ympärillämme, mutta vielä tyylikkäämpää on kaunis solmu lähellä niskaa. Sotkuiset solmut ja huolitellut nutturat ovat viehättäviä omalla persoonallisella tavallaan.

Diorilla oli jopa tupla solmuista tehtyjä, upeita nutturoita. Sotkuinen oli Derek Laminin villitys, kun taas Celinellä tyttömäisyys. Mitä Loeween tulee, täydellinen niska nuttura oli kaikki mitä tarvittiin saadakseen tyyliin arvokkuutta.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_deep_side_part_hairstyles

#10: SIVUJAKAUS

Jokaisessa hiustyylissä naisella on oltava keskijakaus, sivujakaus tai ei jakausta ollenkaan. Syksyn / talven 2016 hiustrendien mukaan, käy nopeasti ilmi, että syvempi sivujakaus on todennäköisesti viileämmän sesongin trendi.

Christian Diorin luomuksessa, tiukka nuttura yhdistettynä sivujakaukseen mahdollisti paremman keskittämisen silmiin ja huuliin, luoden huomiota herättävän ilmeen. Sivujakauksessa on tiettyä voimaa, esimerkiksi Muglerilta huokui luonnollinen kauneus enemmän kuin muilla. Moderni nainen pursuaa luottamusta ja itsevarmuutta, minkä vuoksi tämä trendi oli ehdottomasti nousussa.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_center_part_hairstyles

#11: KESKIJAKAUS

Samaan aikaan kun syvempi jakaus näyttää upealta, volyymin luominen perustuu usein keskijakaukseen. Yleisesti taipuisasta tyylistä, BCBG:stä, Sonia Ryhieliin, Ralph Laurenista, Anna Suihin, keskijakaus oli se mikä tekee tyylistä seksikkään.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_curly_hairstyles

#12: HULLUT KIHARAT

Halusit rakennetta ja sitä sait! Naiset joilla on luonnostaan kiharat, ei jakauksia tarvita vaan paljon volyymia. Syksyn / talven 2016-2017 kiharilla hiustrendeillä ei ollut väliä hiusten pituudella.

Louis Vuitton toi tämän tyylin hyvin esiin, mikä antaa malleille enemmän itseluottamusta siitä mikä heille on luonnollista. Rakastamme ’80-luvun tyylisiä kiharoita Giorgio Armanilla sekä Isabel Marantin kiharoita, jotka molemmat ovat syksymme ”pakko saada” listalla.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_wavy_hairstyles

#13: PEHMEÄT KIHARAT

Täydellisyys ei ole sitä mitä haemme syksyn 2016 taipuisista hiustyyleistä. Päinvastoin suosimme epäammattimaisia menetelmiä, ei tavallisia kihartimia vaan kyse on nukkumisesta nuttura tai letti päässä. Siitä ei välttämättä synny täydellisiä kiharoita, mikä on syksyn 2016 salaisuus.

Haluamme huvitella tyylien ainutlaatuisuudella, kuten määrätietoiset otsakiehkurat BCBG Max Azrialla, ja sekaiset tyylit Anna Suilla. Ralph Lauren toi painopistettä seksikkäälle nousin-juuri-ylös-sängystä tyylille. Keskijakaus on tässä tärkein osa, sillä se pehmentää kasvoja ja on helpompaa näyttää hyvältä.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_super_long_hair

#14: EXTRA PITKÄT HIUKSET

Kun taas olemme nähneet joitakin lyhyempiä hiustyylejä, tänä vuonna keskitymme todella pitkiin ja suoriin hiuksiin, aina vyötärölle ja siitä alaspäin. Tyylissä tärkeintä on kiiltävät ja sileät, keskeltä jaetut, erittäin kauniit hiukset, jotka pidentävät kasvoja.

Tällä tyylillä on viehättävä vaikutus, joka on luotu realistisilla pidennyksillä joita on vaikeaa erottaa oikeista pitkistä hiuksista. Carven, Elie Saab, H&M ja monet muut suunnittelijat olivat valinneet tällaiset pidennykset, joista emme saa tarpeeksi.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_hair_tucked_in

#15: HIUKSET TALLESSA

Tämä suuntaus, jonka huomasimme jo keväällä, esiintyi myös edellisenä syksynä. Hiusten pitäminen huivin alla voi tuntua epämukavalta, hiusten ollessa jo itsessään taipuisia kutittamaan. Missoni laittoi hiukset kauniin ohuen huivin alle, joka saattaa näyttää ihanalta, mutta herkemmälle tämä trendi ei välttämättä ole helpoimmasta päästä. Toisin niille jotka haluavat lisätä lämmikettä talveksi!

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_braided_hairstyles2

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_braided_hairstyles3

#16: LETTEJÄ LETTEJÄ JA LISÄÄ LETTEJÄ

Oletko ollut salaa ihastunut keskiaikaisiin ohjelmiin? Onko sinua kiehtonut hiustyylit joita näyttelijöillä niissä on? Et ole ainoa, rakastamme lettejä joita näimme muotiviikoilla, missä suunnittelijat tekivät mitä kekseliäimpiä luomuksia; leteissä oli tehokas sekoitus vanhaa ja uutta.

Lettien tarkoitus ei ole tehdä jotain uutta. Olemme nähneet niitä jo jonkin aikaa, kuitenkin kehittyneempinä vuosi vuodelta. Syksyllä 2016 näemme letitettyjä nutturoita ja tavallisempia lettejä. Osa kiinni mustalla kuminauhalla ja osa ruseteilla.

New Yorkista Pariisiin, lukuisat syksyn 2016 letitetyt hiustyylit pomppasivat silmille kun ne ilmestyivät lavalle. Sally Laponten, tiukasti paikallaan ja ulkonäöltään tyylikkäät letit, Mansur Gavrielin romanttiset ja kauniit letit ja Monclerin kuninkaalliset letit.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_wet_look_slick_hairstyles

#17: LIIMATUKKA

Yksi tyyleistä, jonka paluuta emme osanneet odottaa, oli ulkonäöltään märät hiukset. Hiusten ollessa kokonaan päältä ellei täysin liukkaan ja märän näköiset. Se ei ole merkittävä trendi, mutta ehdottomasti yksi mainitsemisen arvoinen, sillä moni toivoi sen katoavan.

Salvatore Ferragamo sai tyylin näyttämään kauniilta, ilman likaista ulkomuotoa, kun taas Prada sai sen näyttämään että naiset olivat juuri astuneet suihkusta. Marissa Webillä hiukset olivat niin sanotusti hyytelöity taakse, syvällä sivujakauksella ja matalalla poninhännällä, kun taas  Muglerilla otsatukka näytti siltä että se olisi kastettu öljyyn.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_straight_hairstyles

#18: SUPER SUORA

Toinen ääripää kiharan ja volyymin kanssa oli todella suorat hiukset. Miksei? Olemme nähneet paljon kontrasteja joka puolella, vaatteista kenkiin ja siitä hiusväreihin, niin miksei suorat hiukset.

Todella pitkät ja erittäin suorat hiukset nähtiin Carvenilla, H&M ja Elie Saabilla. Maison Margielan ja Bossin suorat hiukset olivat ehdottomasti parhaimpia.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_1980s_eighties_hairstyles

#19: LISÄÄ 80-LUKUA

Kun tarkastellaan vaatteita ja kenkiä, näimme 1980-luvun fiilistä. Rakenne, kiharat ja volyymi, kolme aspektia syksyn / talven 2016-2017 hiustrendeissä, joissa kaikissa oli hitusen 80-luvun hohtoa.

Giorgio Armanin lyhyet hiustyylit täydensivät Isabel Marantin pidempiä permanentteja. Rock ’n’ Roll sai modernin virkistyksen TopShop Uniquella, kun maanalainen fiilis mateli shown kuningatar tyyleihin. Burberryn takatukan sekoitus takasi viihdettä kun vanha kohtasi modernin ja uuden.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_all_types_of_bangs

#20: RAIKKAAT OTSATUKAT

Oletko kaivannut otsatukkaa? Olemme nähneet paljon suoraa ja kiharaa, pitkää ja lyhyttä, nyt keskitymme otsatukkaan, kun useammat muut syksyn 2016 kampaukset on käyty läpi.  Se oli ehdottomasti suuntaus, vaikkei suuri sellainen. Tämä tyyli sisältää tylppiä leikkauksia, karkeita latvoaja, täysin suoria ja sotkuisia malleja.

On liukuvärjättyjä ja yksivärisiä, vahvojen kontrastien kanssa. Maison Margelalla oli yksinkertaisemmat ja lyhyemmät hiukset, kun taas Dolce & Gabbana paistatteli koristeilla ja värikontrasteilla. Bossilla näkyi kirkkaampaa vaaleata, pienellä twistillä liukuvärjäystä.

Palatessaan pienestä XXL:ään, ei ole mitään mistä ei voisi nauttia. Raskaammat otsatukat näkyivät Isabel Marantilla, missä kyse oli ainoastaan osoittaa millainen pariisilainen tyyli oli 80-luvulla.

fall_winter_2016_2017_hairstyle_trends_hair_extensions_wigs

#21: LISÄYS TEKOTUKKAA

Jotkut suunnittelijat valitsivat hiuslisäkkeet, jotka oli sovitettu oman hiuksen väriin. Tätä näimme Bossilla, Carvenilla, Elie Saabilla, H&M ja monilla muilla. Oli mukava nähdä miten nämä hiuslisäkkeet liioittelematta tekivät syksyn / talven  2016-2017 kampauksista vieläkin kauniimpia.

Oli myös niitä, jotka valitsivat todella logiikkaa uhmaavia hiuslisäkkeitä. Tähän luokkaan kuului odotetusti Givency, punkkimaisen 70-luvun brittiläisen katu tytön tyylillä. Peruukit leikattiin niin, että ne näyttivät selvästi enemmän somisteilta kuin hiuksilta.

Lisäksi, tekstuurit olivat usein erilaisia, paksuista aalloista suorempiin ja luonnollisempiin hiuksiin. Ja kuten antaa ymmärtää Givencyn ideana ei ollut sopia joukkoon.

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu toukokuu 18, 2018 Blogi,Hiustenhoito

Kellertyvätkö vaaleat hiuksesi – tässä apu!

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu syyskuu 29, 2014 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi

Väriä syksyyn

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu elokuu 20, 2019 Blogi,Pidennykset

Hiustenpidennykset ja tuuhennukset

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu tammikuu 22, 2020 Blogi,Tiimi

Olemme ehdolla Vuoden Mesoajaksi!

 • 0
 • 0
 • Share