Logo
julkaistu 26 elokuun, 2021 Trendit,varit,Blogi,hiustrendit

Uusi kausi tuo tullessaan kattauksen uutta inspiraatiota väreihin sekä leikkauksiin, ja niin ikään myös stailauksiin. Tässä postauksessa katsotaan millaisia värejä syystuulet tuovat tullessaan, ja myöhemmin pääset kurkistamaan syksyn 2021 trendikkäimpiin leikkauksiin. Tämän syksyn trendivärit ovat herkullisia, täyteläisiä ja lämpimiä, ja sävyiltään kuin syksyiset puista putoavat lehdet.

Kermatoffee

Syksyllä kesän viileät blondit kaipaavat sipauksen uudenlaista sävyä. Kermatoffee on täyteläinen väri, joka sopii hyvin lämpönsä vuoksi lämpimän sävyisen ihon kanssa. Kermatoffeeseen sävyyn sopii muutamat kasvoja kehystävät vaaleat raidat, jotka tuovat välittömästi kirkkautta kasvoille. Kontrasteilla saadaan helposti väriin syvyyttä, ennemmin kuin värjäämällä koko pää yhdellä värillä. Myös tyveen tehtävällä root shadowlla saat lisää moniulotteisuutta hiuksiisi.

Hunajablondi

Jäiset ja platinaiset blondit on nyt tosissaan aika lämmittää viileämpien aikojen varalta. Helposti ylläpidettävään hiusväriin hunajaiset balayage-raidat ovat oiva valinta. Tällainen väri pidentää kampaamokäyntiesi väliä, ja on myös erittäin imarteleva sillä pohjavärinä pysyy luonnollinen sävysi. Tällainen yksinkertainen sävymuutos on siitä ihana, että se on edelleen blondi, mutta pehmennnetty versio antaa hiuksillesi myös hetkeksi pienen tauon niitä kuluttavasta vaalentamisesta. Ammattilainen osaa suositella juuri sinun ihonvärillesi sopivinta sävyä, joten kysy rohkeasti.

 

Toffee

Kiinnostaisiko joku vielä syvempi sävy kuin hunaja? Silloin toffee on hyvä valinta. Se on yhdistelmä vaaleaa brunettea ja tummaa blondia. Monisävyinen täyteläinen väri tekee vaikutuksen ja sillä saa helposti piristettyä tylsää lookia. Tummaan pohjaan voi lisätä muutamia kultaisia raitoja foilyage-tekniikalla.

Nämä raidat osuvat juuri poskiluiden kohdalle ja tuovat siten lämpöä ja kirkautta kasvoille. Hailey Bieberiltä saa syysinspiraatiota, jos suunnittelee vaihtoa blondista brondeksi, eli hiusväriin joka on sekoitus vaaleaa ja tummaa. Bronde on helposti ylläpidettävä, mutta tuo kuitenkin mielenkiintoista syvyyttä.

Bronde onkin ehdottomasti yksi syksyn 2021 isoimpia trendejä. Pyydä stylistiasi pitämään luonnollinen sävysi pohjalla tai lisäämään lämpimiä hunajakaramellin sävyjä, ja sekoittamaan niitä täyteläisen suklaiseen väriin tuomaan lämpöä.

Ruusukulta

Ruusukulta on ollut valtavan suosittu väri jo aiemminkin, ja nyt se tulee taas. Ruusukulta vaaleaan pohjaan tehtynä on ihanan hempeä, mutta sen voi tehdä myös tummempaankin pohjaan, jolloin lopputulos on intensiivisempi. Lämmin ruusukulta sointuu kauniisti monenlaisiin ihonsävyihin

Kupari

Oletko himoinnut itsellesi punaisia kutreja? Nyt on oikea aika sille! Tuleva kausi on kirkkaiden kastanjanruskeiden ja kuparien aikaa. Sävyt ovat lämpimiä ja rohkeat värit sopivat hyvin etenkin bruneteille, jotka haluavat piristää lookiaan. Mutta sopii blondienkin kokeilla punaisia sävyjä. Muunmuassa huippumalli Gigi Hadid on vastikään päivittänyt hunajaisen blondinsa kupariseen väriin, ja muutos oli iso ja imarteleva.

Myös luonnollisesti kuparisiin hiuksiin voidaan lisätä hieman kullan sävyä tuomaan lisämaustetta väriin.

Kaneli

Myös keskiruskeisiin hiuksiin sopii erinomaisesti lisätä hieman ekstralämpöä. Huippumalli Kendall Jenner näyttää esimerkkiä ja hänellä on ruskeissa hiuksissaan sekä syvyyttä, että hunajaisen kiiltäviä sävyjä. Kanelin häivähdys on täydellinen lisäämään syvyyttä syksyiseen balayageen. Jos sinulla on tumma tyvi ja balayage-tekniikalla vaalennetut latvat, on aika tehdä vaaleista kutreistasi monivivahteisemmat ja hieman enemmän tummanpuhuvat.

Pähkinäinen

Jos kaipaat syvempää ruskeaa, pähkinäinen sävy on hyvä vaihtoehto. Se on ruskea, mutta ei kuitenkaan super tumma ja sopii loistavasti viileämpien kelien kaveriksi. Esimerkiksi Khloe Kardashian on hylännyt jo lähes tavaramerkiksi muodostuneet platinaiset vaaleat hiuksensa ja syventänyt väriään pähkinäiseksi, lähemmäs omaa väriään. Kiiltävä ruskea sävy on todellakin chic.

Hienovaraisilla raidoilla ruskeaankin hiukseen saa ulottuvuuksia ja syvyyttä, eli näistäkään haaveista ei tarvitse tinkiä.

Alta voit etsiä itsellesi sopivaa aikaa syksyisen tyylin päivitykseen.

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 25 huhtikuun, 2018 Hiustenhoito,Blogi

Tehokas hemmotteluhoito päänahan ja hiusten hyvinvointiin

julkaistu 22 maaliskuun, 2013 Blogi

Lyhyet hiukset kautta aikojen

julkaistu 29 maaliskuun, 2013 Blogi

Urbaani liukuvärjäys

julkaistu 7 joulukuun, 2020 Trendit,Blogi,hiustrendit,varit

AirTouch hiustenvärjäystekniikalla luonnollisen kauniit raidat