fbpx
Logo
julkaistu 14 elokuun, 2014 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Olemme keränneet tähän syksyn ja talven hiustrendit muotitalojen näytöksistä joissa oli vaihtelua  aukinaisia hiuksista, lainekkaisiin hiuksiin ja ponnareista glamour 60 lukuun. Näistä näytösten inspiraatiokuvista voit poimia ideoita arjen hiustenlaittoon.

Tämä postaus on ensimäinen osa syksy/talvi trendeistä 2014. Jatkosassa kerromme kauden väri- ja leikkaustrendeistä.

BALLERIINANUTTURA

Diane von Furstenbergin näyttöksessä nähtiin korkealle sijoitettuja nutturoita jotka olin jätetty viimestellemmättömän näköisiksi. Gaultierin ja Pradan näyttöksissä taan nutturat oli siistejä ja viimestelttyjä. Painopisteet vaihtellivat niskasta takaraivoon.

LETIT JA PUNOKSET

Marc by Marc Jacobsin ja Givenchyn näytöksissä nähtiin malleilla kaksi avointa lettiä kun taas Etron malleilla oli hauskat osittain auki olevat hiukset jossa oli kalaruotoletti. Nicole Miller ja Dolce & Gabbana päätyivät letitettyyn nutturaan.

KESKIJAKAUKASET

Balmainin ja Chanelin näytöksissä nähtiin paljon tiukkoja keskijakauksia ja tiukkoja ponnareita. Stella McCartney, Balenciaga ja Valentino olivat myös päätyneet keskijakauksiin tosin paljon pehmeämmällä vivahteella ja matalilla ponnareilla.

MONIJAKOISUUS

Massiivista volyymia ja piikkisuoria osioita retrotyyliin nähtiin Versacella. Nina Ricci, Oscar de la Renta ja Dsquared2 näytöksissä oli hyvin samankaltaista habitusta lisättynä tupeerauksella.

KAKSOISTEKSTUURIT

Lukuisissa näytöksissä mm. Philip Lim, Lanvin ja Thakoon nähtiin kaksoistekstuureita jossa hiusten tyvi on ”wet look”.

PONNARIT

Ponnareita oli kaikkialla! Chanel lisäsi ponnareihin erilaisia tekstuurilisäkkeitä kun taas Ralph Lauren ja Jonathan Saunder käyttivät näytöksissään hyvin sivistyneesti viimeisteltyjä ponnareita.

LAINEET

Viimeistellyt boheemit laineet oli Burbery Prorsumin, Chloen, Isabel Marantin, Guccin ja Rochahaksen valinta.

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 27 maaliskuun, 2013 Blogi

Lettinuttura kampaus

julkaistu 4 joulukuun, 2018 Blogi,hiustrendit,varit

Puhki vaalennutuista hiuksista luonnollisen sävyiseksi

julkaistu 27 marraskuun, 2017 varit,Kampaukset,Blogi,hiustrendit

Harmaavarpusen pelastusoperaatio