Logo
julkaistu 19 maaliskuun, 2013 Blogi

Vaikka ulkona pakkaset edelleen paukkuu ja luntakin tulee taivaan täydeltä uskotaan että kevät kohta yllättää meidät. Kampaamossamme asiakkaat jo paljon utelevat tulevan kevään ja kesän trendeistä ja monet ovat jo aloittaneet muuntautumisen.

Olen koonnut tähän tulevan kevään ja kesän vahvoja tyylilinjoja hiuksissa niin leikkausten värien kuin viimestelynkin osalta. Kyseessä on siis vahvasti esillä olevat tyylisuunnat josta jokainen voi löytää  jotain itselleen. Tarkoitus ei useinkaan ole kopioda jotain tyyliä kokonaisuudessaan itselleen.

LEIKKAUKSET JA VIIMEISTELY NAISILLE

micro fringe

Mikro-otsis on paljon cat walkeilla nähty trendi jota varmastikin tullaan näkemään myös kaduilla. Otsis on leikattu hyvin korkealle ja viimeistely on itse leikellyn oloinen epätasaisuuksineen.

kaksoistekstuuriKaksoistekstuureita nähtiin jo viime kaudella ja ne tulevat varmasti yleistymään. Tässä trendissä yhdistetään hiusten viimeistelyssä kontrastisia tekstuureita. Esimerkiksi kampaukseen yhdistetään sliipattu wetlook yhdistettynä pörröiseen ponnariin tai kreppaukseen.

Grunge

Grungessa yhdistyvät raskaat tekstuurit ja yhdistämättömät ja rikotut linjat.

60-luku

60-luku ja sen tyylit palaavat jälleen tällä kaudella. Tyylissä on vahvasti esillä korkeat kampaukset.

 

 

 

ponnariPonnarit, ja tällä kaudella ne ovat matalalla! Muokkaamalla ponnarin tekstuuria pääset leikittelemään ja saat uusia muunnoksia tyyliin. Hyvin helppoa ja nopeaa.

nuttura

Matalat nutturat, ilmaisevat romantiikkaa ja eleganssia

 

 

 

palmikkoLetitykset ovat näytöslavojen ehdoton kestosuosikit. Tulevalla kaudella tullaan näkemään paljon sottuisen oloisia rentoja lettejä. Letin tyyliä on helppo muuttaa vaihtamalla painopistettä.

 

 

 

 

VÄRIMAAILMA

blondi

Blondit sävyt tulevat olemaan edelleen suosittuja kevään ja kesän värimaailmassa. Tällä kaudella huomio kiinnittyy ultravaaleaksi vaalennettuihin osioihin.

brunetti

Brunetit sävyt ovat hyvin luonnollisia; mahonkia, kirsikkapuuta ja setriä.

 

 

 

balayage-highlights5Balayage värjäykset ovat syrjäyttämässä pitkään huippusuosiossa olleet ombre värjäykset. Balayage on ombrea pehmeämpi värjäys jossa kontrastit on häivytetympiä. Ombre värjättyjä hiuksia voidaan pehementää balayage tekniikalla. Balayage on mainio tekniikka vaalentaa hiuksia kevättä ja kesää kohti.

uskalias

Uskaliaat värjäykset. Asiakkaat ovat aina vaan halukkaampia kokeilemaan mitä erikoisempia sävyjä ja yhdistelmiä joten niitä tullaan näkemään.

 

 

 

 

MIESTEN TRENDIT

mies tekstuuri

Vahvat tekstuurit tuodaan esiin. Erityisesti jos on suotu luonnonkiharat niitä korostetaan. Hyvällä leikkauksella ja oikeilla tuotteilla mies saa helpon vähän laittamista vaativan looking.

klassinen

Klassiset leikkaukset, Holywoodin glamour sekä modernit ikonit kuten David Beckham inspiroivat tulevan kauden miesten lookkia. Leikkauksissa nähdään paljon vahvoja jakauksia sekä korkeakiiltoisia viimeistelytuotteita.

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 25 syyskuun, 2019 varit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Siskosten hiustyylin päivitys

julkaistu 4 toukokuun, 2016 Meikki,hiustrendit,Blogi,Kampaukset

Häät 2016

julkaistu 16 huhtikuun, 2015 leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Hiustenhoito,hiustrendit

Miesten hiustrendit 2015

julkaistu 16 kesäkuun, 2022 Yleinen,Tiimi

Aika toteuttaa unelmia – opiskele parturi-kampaajaksi