Logo
julkaistu helmikuu 4, 2019 varit,hiustrendit,Blogi,Kampaukset

HIUSTRENDIT KEVÄT / KESÄ 2019

Kevään ja kesän 2019 hiustrendit huokuvat yksinkertaisuutta. Viimeistelyistä suurin osa on helppo toteuttaa itse kunhan sinulla on perusvälineet ja oikeat tuotteet. Trendeissä on paljon boheemisia lookkeja sekä huolittelemattoman oloisia rantalookkeja. Myös formaalimpia rentoja hiuksia nähtiin näytöslavoilla.

1. ISOT & RUNSAAT HIUKSET

Tupeeraukset ja muut muhkeat viimeistelyt hiuksissa ovat kevään ja kesän virkistäviä trendejä. Niitä nähtiin seuratuimmilla lavoilla luonnollisempana sekä hyvinkin erikoisina versioina, eritoten iltapukunäytöksissä. Tyylit henkivät 60-lukua pienillä hauskoilla uudistuksilla.

Marc Jacobsin pastelliset tupeeratut hiukset saavuttivat ikonisen aseman ja maininnan jokaisessa muotilehdessä ja hyvästä syystä. Ne olivat tyylikkäitä, sileitä ja niissä oli upeat hillityt pastellisävyt tuomassa jotain uutta. Matty Bovanin näytöksen malleilla oli yllättävän samanlaiset tyvestä kohotetut kampaukset mutta värit olivat enemmän neonsävyisiä.

Richard Quinnin näytöksen hiustyyleissä oli volyymia ja luonnollista viilleyttä. Mallien hiukset olivat harjattu tupeerauksen jälkeen taaksepäin, missä ne saivat liehua vapaasti.

Giorgio Armanin runwayn tähtien hiuksien valtava volyymi tehtiin kihartamalla hiukset ja viimeistelemällä ne sitten pilveksi pään yläpuolelle, näin saatiin tarvittavaa näyttävyyttä ja korkeutta.

Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinkiHiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-1

2. VIIMEISTELEMÄTÖN WETLOOK

Niin tai näin kosteat hiukset olivat stylistien mieleen tänä sesonkina. Useimmat lookit olivat jopa hieman kampaamattoman näköisiä.

Altuzarran mallien wetlook henki rantalomatunnelmaa äärimmilleen. he näyttivät siltä, kuin olisivat nousseet suoraan merestä.

Calvin Kleinin säväytti kostean näköisillä rastamaisilla viimeistelyillä.Tyylissä hiusten pituudet oli tehty tehty märän näköisiksi ja viimeistelty rastamaiseen tyyliin.

Balmain tarjosi taas kostean näköistä tekstuuria huoliteltuna ja ryhdikkäästi taaksepäin kammattuna.

Hiusmuotoilijat lähettivät malleja kosteissa lookeissa lavalle myös Prabal Gurungin, Rochasin, Proenza Schoulerin & MSGM:n näytöksissä.

Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-2

3. KORKEAT NUTTURAT

Kevään 2019 muotilavoilla nähtiin yllättävän vähän nutturoita. Siksi nämä muutamat erottuivat hyvin näytöksissä. Pääosassa olivat pään yläpuolelle romanttisen leikkisästi kieputetut nutturat.

Fendin nuttura oli kiedottu romanttisen rennosti pään päälle, jättäen kaksi suortuvaa kehystämään kasvoja. Anna Suin nutturat taas istuivat aivan otsan yläpuolella.

Brock Collectionin nutturat olivat rakenteellinen vaativia, koska ne saatiin istumaan pään kruunualueelle, jättäen hiukset muuten vapaiksi.

Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-3

4. HUOLETTOMAT PONINHÄNNÄT

Nopeat, urheilulliset ja rohkeat ovat parhaita sanoja kuvaamaan näitä huolettomia poninhäntiä. Ne joille helppous ja vaivattomuus hiusten suhteen ovat tärkeitä asioita, arvostavat varmasti näitä näytöslavojen huolettomia ponnareita.

Elie Saab on tunnettu upeista iltapuvuistaan, joten oli rohkea valinta lähettää mallit runwaylle hiukset viimeisteltynä huolettomalle ponnarille, jossa oli jätetty paljon rennon vapaaksi. Kampauksen luoma tunnelma oli kuin malli olisi tanssinut ja juhlinut koko illan.

Näimme samanlaisia huolettomia hiuksia Mary Katrantzoun näytöksessä. Preen mallien hiuksissa oli vähän kaikkea, osa hiuksista poninhännällä, osa vapaana ja osa pienellä letillä.

Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-4

5. SILEÄT, MALTILLISET KAMPAUKSET & NUTTURAT

Tyylikkäät kampaukset tulkitaan usein vakaviksi tai tylsiksi, näin ei kuitenkaan ole. Kevään/kesän 2019 hiustyyli vaatii kuitenkin taitoa, että hiukset pysyvät paikallaan eivätkä lähde harhailemaan. Lavoilla nähtiin paljon kampauksia, jossa hiukset oli ensin kammattu tiukasti taakse ja sitten annettu mielikuvituksen lentää.

Useille Emilia Wicksteadin malleista oli tehty kampaus, joka oli yhtä hienostunut ja hillitty kuten hänen kokoelmansakin. Hiukset olivat kammattu taakse tiukalle poninhännälle, joka oli sidottu isolla mustalla rusetilla.

Max Maran malleilla oli tiukalle ponnarille kammattu hiukset keskijakauksella. Poninhäntä oli solmittu kiinni moninkertaisesti paksulla narulla.

Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-5Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-6Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-7

6. TAAKSE SLIIPATUT JA VAPAAT HIUKSET

Hiuslakalla & geelillä on suuri merkitys tehtäessä tätä lookkia. Tosin tämä kampaus ei vaadi aina tiukkaa poninhäntää kuten edellisissä tyyleissä. Nyt hiukset saavat olla takana vapaana, lähes luonnontilassa.

Tony Burchin & Victoria Beckhamin näytösten mallien hiukset oli harjattu taaksepäin mutta jakaus oli tehty tällä kertaa sivulle. Hiukset näyttivät näin samanaikaisesti tyylikkäiltä mutta luonnollisilta.

Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-8

7. PEHMEÄT, LUONNOLLISET LAINEET KESKIJAKAUKSELLA

Tämän sesongin boheemityyli huipentui 60-lukua henkiviin pehmeisiin lainekiharoihin ja keskijakaukseen. Tyyli sopi täydellisesti Etron värikkäisiin asuihin kuten myös Dolce & Gabbanan rennompiin vaatteisiin.

Alberta Ferretti ja Chanel luottivat luonnolliseen, hiukan lainehtivaan kiharaan, jossa on yksinkertainen keskijakaus. Aivan kuin hiukset olisivat kuivuneet kesätuulessa tällaisiksi, rentoa mutta hallittua.

Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-9Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-10

8. SIVUJAKAUS

Vaikka taakse kammatut hiukset ja keskijakaus ovatkin tämän kevät/kesä 2019 suurimpia trendejä, niin näimme onneksi myös kauniita sivujakauksia. Eritoten Escadan kiharatukkaisten mallien tyyli oli upea.

Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-11

9. KESKIJAKAUS & PONINHÄNTÄ

Suurin osa kevään/kesän 2019 hiustyyleistä ovat yksinkertaisia ja ne on helppo toteuttaa kotona. Alhaalla niskassa oleva poninhäntä ja keskijakaus antavat yksinkertaisuudessaan mahdollisuuden muun muassa yksilölliselle pukeutumiselle. Hiukset eivät vie kaikkea huomiota.

Oscar de la Rentan poninhännät olivat elegantteja. Hiuksia ei oltu sidottu kiinni liian tiukasti, näin saatiin aikaan luonnollinen mutta tyylikäs lookki. Paco Rabanne oli jättänyt paljon babyhiuksia valloilleen, näin syntyi taas samalla idealla boheemityyli.

Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-12

10. LYHYT OTSATUKKA

Futurismi oli kaikkien huulilla, kun oli nähty kaikki kevään/kesän 2019 otsahiukset näytöksissä. Lyhyt-, epäsymmetrinen ja taivutettu otsatukka, nämä kaikki näkyivät muotinäytösten lavoilla, kun taas aiempien vuosien suorat, pitkät otsatukat puuttuivat melkein kokonaan.

Tukkataituri Guido Palau oli suunnitellut Pradan ja Miu Miun muotinäytösten lyhyet otsatukat. Myös punk-rock -tyyli sekoittautui mallien otsiksissa ja nähtiin lavalla myös nukkemaisia otsatukkia.

Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-13

11. PAKSUT LETIT

Kevään ja kesän 2019 kampaustrendeissä näkyy niin tyylikkään sileitä kuin luonnollisen villejä lettejä. Muotinäytösten lavoilla oli naisellisia prinsessoja ja ylväitä sotureita. Letteihin oli sidottu naruja, huiveja ja kaikkea mahdollista, tuomaan jotain uutta.

Alexander McQueenin mallien hiuksissa oli sileä keskijakaus ja kaksi lettiä.

Max Mara oli taas kieputtanut paksua narua poninhännän tyveen ja sitten letittänyt mallien hiukset aina loppuun saakka. Stella Jean taas oli letittänyt mallien lettien joukkoon silkkihuivin.

Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-14Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-15

12. PIKKULETIT & LETTIKAMPAUKSET

Pikkuletit ja lettikampaukset ovat nyt todella voimakkaasti tulossa taas trendeihin. Ne pitävät hankalimmatkin pörröhiukset kurissa. 90-luvun ranskalaiset letit ovat nyt kuuminta kampausmuotia. Puhumattakaan hollantilaisesta letistä, joka valmistuu samalla tavalla kuin ranskalainen serkkunsa, mutta tässä versiossa sivussa olevat hiusosiot viedäänkin keskimmäisen osion ali.

Tämä tyyli sopii sekä kihara että suorahiuksisille, se näkyi muun muassa Christian Sirianon näytöksessä. Osalla malleilla oli jätetty hiukset vapaaksi takaa ja osalla ne oli letitetty kauttaaltaan. Michael Korsin lettikampauksiin oli laitettu puuhelmiä, ne olivat upea lisä.

Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-16Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-17

13. LUONNOLLINEN KIHARA JA LAINEET

Näytöksissä näkyi myös se, että mallien hiuksia ei enää väkisin yritetty suoristaa, vaan niiden annettiin olla omassa luonnollisessa tilassaan. Hiukset näyttivät mukavilta, tyylikkäiltä ja kauniilta.

Suuret hiukset ja rohkeat kiharat hallitsivat ylivoimaisesti Escadan & Louis Vuittonin näytösten mallien hiuksia. Paul Costelloen näytöksessä näkyi kuinka kiharoista saa helposti tyylikkään kampauksen muutamalla pinnillä.
Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-18

14. PIXIE -LEIKKAUS

Taidokas leikkaus on raikas ja nuorekas ja ehkä yksi kesän parhaimmista hiusmuotitrendeistä. Se auttaa sinua pysymään raikkaana, vaikka olisi tulossa kuinka kuuma kesä tahansa. Lyhyt tukkaiset mallit erottuivat edukseen näytösten lavoilla.

Givenchyn näytöksen avasi malli Sohyun Jung, hänen pixiensä on todella ikoninen. Eddie Campbell loisti Versacen showssa sähäkässä blondissa tukassaan.

Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-20

15. POIKA- JA SIILITUKAT

Tämä kevään/kesän 2019 trendi haluaa, että leikkaat hiuksesi vielä lyhyemmäksi. Rohkeasti ihan siiliksi tai edes superlyhyeksi. Näytösten mallien siilitukat olivat pääosin pastellisävyissä tai hopean harmaita.

Pradan mallien lyhyet hiukset näyttivät naisellisilta ja tyylikkäiltä. Sportmax taas yhdisti blondatut hiukset, sivujakauksen ja lyhyen mallin täydellisesti.

Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-21Hiustrendit-kevät-kesä-2019-kampaamo-qhair-helsinki-22

Tiimimme auttaa sinua löytämään ja toteuttamaan itsellesi sopivan ajan trendeihin sopivan tyylin. Ajan palveluun voit varata alla.

Mikäli olet epävarma haluamastasi muutoksesta tarjoamme maksutonta konsultaatiota, joka ei velvoita mihinkään. Ajanvaraukset konsultaatioon vain puhelimitse siihen salonkiimme johon haluaisit tulla.

Q Hair Uudenmaankatu 09626670 – Q Hair Albertinkatu 0931577555 – Q Hair Malminrinne 0925251100 – Q Hair Kortteli 0931544700

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu maaliskuu 29, 2020 Blogi,Tiimi,Trendit

Etäkonsultaatio

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu toukokuu 18, 2018 Blogi,Hiustenhoito

Kellertyvätkö vaaleat hiuksesi – tässä apu!

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu maaliskuu 31, 2018 Media,Blogi,Tiimi

Tervetuloa Kortteliin uusi Salon Manager!!!

 • 1
 • 0
 • Share

julkaistu maaliskuu 29, 2013 Blogi

Urbaani liukuvärjäys

 • 2
 • 0
 • Share