Logo
julkaistu 9 maaliskuun, 2022 Trendit,varit,hiustrendit,leikkaukset

Kevään ja kesän 2022 hiustrendeissä tyylien vaihtelevuus oli näytöksien tukipilari tulevalle kaudelle, ja myös oman luonnollisen hiusvärin suosiminen alkaa olemaan selkeästi yksi nousevista trendeistä. Trendikkäimpien hiusmallien keskeisenä tekijänä on yksinkertaisuus.

Tähän artikkeliin on koottu upeat hiustyylit, joihin jokainen meistä voi samaistua ja löytää itselleen inspiraatiota keväälle ja kesälle. Luonnollisten lookkien lisäksi mukana näkyy myös taakse sliipattua tyyliä ja jakauksista keskijakaus on tullut jäädäkseen.

Säväytä värillä

Päätitpä sitten pitäytyä omassa luonnollisessa hiusvärissäsi, tai lähteä kokeilemaan jotain uutta, sinulla on paljon erilaisia vaihtoehtoja joista löytää inspiraatiota tulevalle kampaamokäynnille.

Pitäydy luonnollisessa

Näytöksissä näkyy paljon kirkkaita hiusvärejä, mutta luonnolliset sävyt ovat selkeästi yksi vahvimpia hiustrendejä tulevalle kaudelle.

Radikaalit muutokset leikkauksissa on jätetty taka-alalle tulevana kautena, ja leikkauksissa näkyykin paljon hyvin luonnollista tyyliä. Leikkaustrendit ovat selkeästi kahden ääripään välillä, pitkät liikkuvaiset hiukset tai lyhyeksi leikattu polkka.

Q-hair

Punapäät

Punaiset hiukset ovat aina kääntäneet päitä, ja selvästi punainen on yksi kevään 2022 hiustrendeistä. Monet huippumallit ovat tehneet punaisista hiuksistaan hyvin tyylikkäitä, ja sävymaailma vaihtelee kirkkaan gingeristä intensiiviseen burgundiin.

Q-hair
Q-hair

Ruusunpunaisen monet sävyt

Vaaleanpunainen sävy hiuksissa oli suosittu näky muotiviikoilla. Sävyllä korostettiin myös näytösten vaatteita. Hennon ja hattaraisen sävyn lisäksi hiustyyleissä nähtiin myös säväyttävää kirkkaan pinkkiä.

Q-hair

Leikkaukset moneen tyyliin

Sano kyllä polkalle

Upea näky 20-luvulta on täällä taas, ja leikkaus sopii paremmin kuin koskaan tulevan kevään ja kesän hiustrendeihin. Polkka on hiusmalli, joka ei katoa koskaan trendeistä, ja mallia näkyykin vuodesta toiseen näytöksistä tuotuna kampaajanpenkille.

Q-hair
Q-hair

Oodi otsatukalle

Kevään ja kesän 2022 trendeihin nousee jälleen otsatukka.
Leikkauksissa näkyy useita erilaisia tyylejä tulevana kautena, ja stylistit rohkaisevatkin sinua leikkaamaan otsatukan oodina 90-luvulle.

Valentinon näytöksessä näkyi erittäin lyhyttä ja hapsuista otsatukkaa, ja Loewen näytöksessä vastakohtana tälle, pituus pidettiin yli silmien. Jos haluat omaksua tulevalle keväälle ja kesälle otsatukan, niin kulmakarvojen tasolla oleva malli on myös yksi kauden leikkaustrendeistä.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

Kerroksia

Huoleton kerrostettu leikkaus sopii mainiosti tulevalle kesälle sen helppohoitoisuuden vuoksi. Kesällä voit siis antaa hiusten olla omassa luonnontilassaan, sillä tämä leikkaus tuo hiuksiin automaattisesti kaunista liikkuvuutta ja mallia.

Q-hair

Lookit moneen makuun

Kuivat hiukset, mitkä ne ovat?

On aika ottaa esiin suoristusrauta ja napata käsiin hieman hiusgeeliä, ja antaa hiusten näyttää siltä kuin olisit juuri pulahtanut altaassa. Voit jättää geelillä korostetut hiukset auki sellaisenaan, pyöritellä hiukset nutturalle tai kammata kaikki hiukset sliipaten taakse.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

TikTokissa nähtyä Gen-Z -tyyliä

Keskijakaus on yksi kevään ja kesän 2022 suosituimmista trendeistä, ja ”Gen-Z” -sukupolvi on selkeästi hurahtanut tähän tyyliin sosiaalisessa mediassa. Kasvoja pidentävä, symmetrisen tarkka jakaus on stylistin suosikki, ja uskomme että moni meistä omaksuu tämän tyylin tulevalle kaudelle.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

Lettejä lettejä lettejä

Kasvoja kehystävät ohuet letit vievät takaisin 2000-luvun alkuun, ja yksi kesän trendeistä onkin erilaiset letit hiuksissa. Näytöksissä nähtiin stylistien luomia erilaisia lettikampauksia, ohuesti letitettyjä sekä paksuja lettejä.

Q-hair
Q-hair

Tekstuuria ja volyymia

Vaikka sinulla ei olisi pohjalla luonnonkiharaa, hiusten pitäminen luonnontilassa toimii tämän tyylin luomiseen. Voit unohtaa harjan kokonaan, ja antaa hiusten näyttää luonnollisen tekstuurin, missä pörröisyys saa näkyä. Jos haluat pitää leijailevat hiukset pois kasvoilta, voit käyttää hiussolkea tai sitoa huivin osaksi tätä hiustyyliä.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

Kampaa hiukset alas

Sinun ei tarvitse olla ballerina nauttiaksesi tämän hiustyylin tuomasta tyylikkäästä lookista. Fendin näytöksessä alhaalle pyöritelty nuttura näkyi useasti eri tyyleissä, ja tämä tyylikäs ja yksinkertainen lookki onkin selkeä hiustrendi tulevalle kaudelle.

Q-hair
Q-hair

Hyppää kevään ja kesän 2022 trendeihin mukaan, ja varaa oma aikasi alta

 

Kuvat: Vogue ja Livingly

 

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 29 joulukuun, 2014 Hiustenhoito

Tehohoito hiuksillesi

julkaistu 27 helmikuun, 2018 Miesten hiustrendit,varit,leikkaukset,Trendit,Blogi,Blogi,varit,leikkaukset,varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi

Miesten lyhyet hiustyylit 2018

julkaistu 19 maaliskuun, 2021 Muuttujat

Mervin upea muodonmuutos sai ryhtiä verho-otsatukasta