Logo
julkaistu 1 huhtikuun, 2021 hiustrendit,Blogi,Kampaukset,Trendit

Kevään ja kesän 2021 hiustrendit ovat pitäneet sisällään kauniita värejä kuten klassisia suklaanruskeita ja hempeitä mansikkablondeja, kuin myös mielenkiintoisia hiusmalleja raikkaista French bobeista rikottuihin otsahiuksiin ja pixie-malleihin.

Tässä kolmannessa trendipostauksessa käydään läpi millaiset asusteet tulevat siirtymään catwalkeilta katukuvaan. Nämä asusteet ovat hauskoja ja helppoja poimittavaksi omaan arkipukeutumiseen.

Kevään ja kesän 2021 hiusasustetrendit eivät olleet kovin runsaita, mutta ne olivat sitäkin voimakkaampia. Tämä sesonki oli erilainen ja hankalakin, joten monet suunnittelijat karsivat kokoelmiaan merkittävästi. Moniin näytöksiin ei päätynyt ollenkaan hiusasusteita, ja hiusten stailaukset olivat muutenkin melko yksinkertaisia, joten ei ihmekään.

Tästä syystä ne muutamat harvinaiseksi jääneet hiusasusteet erottuivat joukosta yksinkertaisuudestaan huolimatta oikein toden teolla.

KUKAT

Kukka-asusteet keväällä eivät ole mikään uusi trendi, ja joka kevät tekisikin mieli lainata kuuluisaa lausahdusta elokuvasta Paholainen pukeutuu Pradaan.

Tämän(kin) kevään hiusasusteiden tunnelmaan pääsee nopeasti ja helposti pujottamalla hiuksiin muutaman kukan! Aidot sekä kestokukat toimivat kummatkin oikein hyvin.

Rodarten näytökseen kukiksi valikoitui päivänkakkaroita, ja ne näyttivätkin todella ihastuttavilta pujoteltuina pitkien, hieman pörröisten laineiden joukkoon.

Ja mitä olisikaan Dolce & Gabbanan kokoelma ilman massiivisia romanttisia kukka-asusteita mallien hiuksissa. Kukilla enimmäkseen koristettiin päähän sidottuja huiveja, mutta joillekin malleille kukkia oli kiinnitetty pään keskelle eteen kauniin kukkakimpun tavoin.

Q-hair

MUSTAT NAUHAT

Erilaiset nauhat ovat tuttu näky näytösmallien hiuksissa, mutta tänä keväänä stylistit päätyivät erityisen usein mustiin nauhoihin vaaleampien kausivärien sijaan.

Kaikista merkittävimpiä mustat nauhat olivat Giambattista Vallin näytöksessä, jossa mallien korkeat poninhännät oli sidottu niillä suoraan pään päälle. Bevzan lookbookissa lookit olivat hieman yksinkertaisempia kun ponnarit oli vain sidottu matalalle niskaan mustalla nauhalla.

Ashley Williamsin näytöksessä nauhat oli sidottu hiusten sekaan jo tyvestä saakka ja ne saivat kulkea mukana pitkin ponnaria alas asti.

Q-hair

HUIVIT

Huivit toivat näytöksiin vanhan maailman glamouria ja rustiikkista viehätystä.

Christian Diorilla esimerkiksi huiveissa nähtiin viehättäviä kuoseja ja huivit oltiin kiedottu päähän hiuspannan tavoin. Keskelle jäi sievä solmu. Tämä ihastuttava ja yksinkertainen tyyli on helppo kopioida osaksi omaa arkipukeutumista.

Dolce & Gabbanalla huivit olivat räikeitä, jännittäviä ja värikkäitä, kuten koko heidän kokoelmansa muutenkin.

Q-hair

HELMET

Helmet nousivat monimuotoisina esille lähes kaikilla näytöslavoilla, ja ne lisäsivät hienovaraista glamouria erilaisiin hiusasusteisiin.

Acne Studiosin näytöksessä köysimäinen helminauha oli yhdistetty kostean näköisiin hiuksiin, ja siitä tuli lookiin merelliset merenneitotunnelmat! Simone Rochan näytöksessä helmien suhteen enemmän on ehdottomasti enemmän. Heidän näytöksessään nähtiin mm. upeita helmiverkkoja, jotka oli laskettu muhkeiden kiharoiden päälle luomaan kontrastia. Rodarten näytöksessä helmiä oli yhdistetty kovin erikoisiin hiuskoristeisiin, joita nähtiin monilla malleilla.

Q-hair

HIUSPANNAT

Lookbookeissa sekä näytöslavoilla nähtiin tyttömäistä eleganssia, joita tarjoiltiin ihanien ja aistikkaiden hiuspantojen muodossa.

Huomattavimmat hiuspannat nähtiin tottakai Chanelin näytöksessä. Eikä olisi edes yllättävää nähdä Chanelin hiuspantoja kevään ja kesän 2021 myötä esimerkiksi Instagram-feedissämme.

Chanelin pannat olivat ohuita ja kiiltävän hopeisia, ja niiden keskellä oli Chanelin hyvin tunnistettava kahden C-kirjaimen yhdistelmä.

Erdemillä nähtiin oikein ihastuttavia kaksiosaisia hiuspantoja. Kaksi ohkaisempaa hiuspantaa näyttivät yhdessä täydellisiltä ja toivat hauskaa struktuuria kihariin, hiukan sotkuisiin kampauksiin.

Halpernilla oli hieman paksumpia, kiiltäviä hiuspantoja, jotka toivat tyylikkyyttä tiukasti taakse vedettyjen hiusten pariksi.

Q-hair
Q-hair

HIUSSOLJET

Monella ehkä onkin jo paketti hiuspinnejä odottamassa kylppärin peilikaapissa, ja onneksi kevään ja kesän 2021 hiustrendit antavat uusia ideoita niiden käyttöön!

Chanelilla hiuspinneillä taltutettiin siistiä sivujakausta pysymään paikoillaan, samalla kun takahiukset saivat roikkua rennosti takana joko ponnarilla tai täysin vapaana.

Dries Van Notenilla hiuspinnit oli ikään kuin pinottu rykelmiin vanhanajan vesilaineiden reunoille tuomaan särmää. Muissa näytöksissä ei nähty ihan näin runsasta hiuspinnien käyttöä. Koska hiuspinnejä saa ostettua lähes mistä tahansa, tämä tyyli-idea on helppo kopioida arkikäyttöön. Itse voikin päättää kuinka runsaina tai minimalistisina rykelminä pinnejä haluaa hiuksiinsa asetella.

Francesca Liberatorella olikin tästä hieman minimalistisempaa versiota, sillä heillä käytettiin yhdessä vain kolmea pinniä. Tuo pinnitrio siloitti hiukset siitä kohdasta ja rikkoi hiusten muuten hieman sekaisen kokonaisilmeen.

Versace, Chanel ja Blumarine tarjoilivat pinni-ideoita niille, jotka haluavat viedä hiusten stailauksen uudelle tasolle hyvin simppeleillä hiusasusteilla.

Q-hair
Q-hair

Alla voit etsiä itsellesi sopivaa aikaa tyylin päivitykseen. Q Hair palvelee myös tässä poikkeusajassa. Alla COVID-19 ohjemme.

COVID-19 ERITYISTOIMET

Noudatamme viranomaisten ohjeita ja olemme päivittäneet käytäntöjämme kaikkien turvallisuuden varmistamiseksi sekä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

  • Stylistimme käyttävät maskeja ja edellytämme maskin käyttöä jokaiselta asiakkaaltamme.
  • Asiakkaat ohjeistetaan pesemään kätensä saapuessaan asiakaspalvelutilaan.
  • Jos sinun ei ole terveydellisistä syistä mahdollista käyttää maskia, pyydämme olemaan yhteydessä puhelimitse, jotta voimme löytää sinulle ajan jolloin salongissa ei ole muita asiakkaita.
  • Olemme lisänneet pesupaikkojen väleihin suojapleksit.
  • Olemme poistaneet asiakaspaikkoja käytöstä ja turvavälit toteutuvat kaikissa salongeissamme.
  • Saavuthan salonkiimme yksin ja välttäen turhaan ennakkoon saapumista.
  • Jatkamme jo ennestään korkeaa ja tehostettua siivoamista ja pintojen desinfioimista.
  • Emme voi palvella kipeitä tai alle 14 vrk sitten ulkomailta palanneita henkilöitä.
  • Jos olet kipeä tai edes epäilet olevasi kipeä, olethan meihin yhteydessä niin etsitään sinulle korvaava aika.

Kuvat Vogue ja Livingly

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 17 marraskuun, 2020 Uncategorized @fi,Blogi

Huikea lahjakorttietu – lahjakortin ostajalle huipputuotteet veloituksetta

julkaistu 1 kesäkuun, 2018 hiustrendit,Blogi,Kampaukset

Lontoon vuoden kampaaja Indira Schauwecker kävi kouluttamassa Q Hairissa

julkaistu 22 syyskuun, 2015 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Pitkästä tukasta polkkaan

julkaistu 31 joulukuun, 2019 varit,leikkaukset,Blogi,Meikki,Muuttujat

Uusi vuosi, uusi tukka