fbpx
Logo
julkaistu 30 huhtikuun, 2024 Trendit

Hiustenleikkaukset / mallit

Tässä blogiartikkelissa koostamme kaikki 2024 trendikkäimmät hiustyylien suunnat. Käymme läpi trendikkäimmät hiustenleikkaukset sekä hiusvärit. Toivomme lukijoidemme löytävän avullamme ideoita sekä näkemyksiä vuoden 2024 suosituimmista tyyleistä. Tämän lisäksi voit käydä kuuntelemassa Pinnalta Syvemälle -videopodcastista keskustelun, missä Q Hairin perustaja ja Creative Director Sedin Klapuh keskustelee Q Hairin stylistien Eveliinan ja Hannan kanssa vuoden suosituimmista lookeista. Kuuntele podcast Spotifystä tai katso Youtubesta.

Polkkatukat

Bob-leikkaus. Klassikko on ollut suosittu jo 1920-luvulta lähtien ja se on nähty lukuisissa muunnelmissa vuosien varrella. Viime vuonna näimme tyylin nousevan taas muodin huipulle, ja vuodelle 2024 odotetaan vielä enemmänkin variaatioita.

Hailey Bieberin BOB – Blunt Bob

Blunt bob on tullut trendikkääksi myös Hailey Bieberin suosimana mallina. Kyseessä on lyhyt bob, joka ulottuu leuan linjaan tai vähän sen alapuolelle. Tästä uskotaan tulevan suuri hiusmuodin trendi vuonna 2024.

Q-hair

Asymmetric Bob

Sivujakaus tekee hienovaraisen paluun epäsymmetrisinä polkkamalleina. Tunnusomaista epäsymmetriselle mallille ovat syvälle sivulle tehdylle jakaukselle ja niskaan kapenevalle muodolle. Mallia on nähty jo maailman luokan tähdillä, kuten Halle Berryllä ja Gabrielle Unionilla. Leikkaus tuo houkuttelevuutta perinteiseen polkkaan sen egdyn fiiliksen ja uniikkiuden vuoksi.

 

Q-hair

Long layers

Pitkien hiusten kerrokset tuomaan volyymia ja liikettä hiuksiin. Erilaisia kerroksia on nähty jo aiempina vuosina niin butterfly-kerroksina kuin 90-luvun trendaavina lookeina. Kerrokset on mahdollista toteuttaa hyvin vahvoihin ja pitkiin hiuksiin sekä myös varioiden myös hennompiin hiuslaatuihin.

Q-hair

Luxurious Volume

Luksus ja eleganssi ovat kuin asetettu trendaamaan laajasti vuonna 2024. Kun on kyse hiustenleikkauksista, vuodelle povataan enemmän rakenteellisia leikkauksia ja volyymia.

Luksuksen myötä aletaan todennäköisesti tehdä siirtymää kohti elinvoimaisempaa, kiiltävämpää, muotoa ja täyteläisyyttä korostavaa tyyliä. Keskipitkissä ja pitkissä hiuksissa tämä voi näkyä kerroksina, jotka eivät ole yli teksturoituja. Näin muodon ja kauniin liikkeen säilyminen on mahdollisempaa.

Runsasta volyymia nähdään myös muotoilussa. Tämä upea trendi tuo glamouria ja näyttävyyttä mihin tahansa lookiin. Tämän ylellisyyttä uhkuvan tyylin voit luoda itsellesi käyttäen hiuksillesi sopivia volyymia tuovia hiusten muotoilu tuotteita sekä muotoilurautoja tai rullia. Muotoilussa käytetään myös paljon trendikkäitä heatless curls -vaihtoehtoja.

Q-hair

Birkin-bangs

Jane Birkin -tyyppiset otsatukat. 1960- ja 70-lukujen ikoni teki tästä tyylipuhtaasta lookista kuuluisan. Tänä vuonna odotamme näkevämme edemmän luonnollisia, pehmeitä otsatukkia. Muun muassa Luis Vuittonin näytöksessä SS24 tämä tyyli oli vahvasti esillä. Birkin otsatukka on ajaton ja tyylikäs.

 

Q-hair

Mixie Cut

”Mixi” on uusin lisäys hiustrendien joukkoon. Mixie on sekoitus pixie-cutia ja mulletia. Tämä edgy leikkaus on saanut inspiraatiota 1980-luvun rohkeista tyyleistä ja modernista street style -ilmeestä. Mixie Cutia nähtiin muun muassa Chloe SS24 näytöksessä.

Q-hair

Oman luonnollisen hiustyypin korostaminen

(Embracing natural texture)

Viime vuosina olemme nähneet luonnollisten hiuslookkien nousun suosioon. Tämä liike on saanut alkunsa halusta korostaa jokaisen yksilöllistä kauneutta ja vähentää lämpömuotoilun käyttöä. Vuonna 2024 odotetaan vielä enemmän luonnollisia. käsittelemättömiä kiharoita ja laineita. Muun muassa Rokh esitteli tätä tyyliä vahvasti näytöksessä SS24.

Q-hair

The Buzz Cut

Buzz cut on lyhyt hiustyyli, joka leikataan hiustenleikkauskoneella tai trimmerillä. Se on erittäin lyhyt leikkaus, jossa hiukset leikataan tasaisesti koko pään alueelta, usein vain muutaman millimetrin pituiseksi. Buzz cut on ollut symboli itsenäisyydelle ja vahvuudelle, ja se on alun perin tullut tunnetuksi sotilastyylinä. Nykyään tyyli on suosittu niin naisten kuin miestenkin keskuudessa, ja se edustaa rohkeutta sekä modernia tyyliä. Buzz cut yhdistettynä voimakkaan sävyn power väriin tai esimerkiksi hempeään vaaleanpunaiseen, toimii todella upeana statement hiustyylinä.

Q-hair

Hiusvärit

Vuodelle 2024 ennustetaan erityisesti cool toned -brunetteja ja brondeja, eli bruneten ja blondin risteytyksiä, sekä rohkeita punaisia sävyjä sinertävällä alavivahteella.

Cool toned -brunette

Tämä väri on upea valinta, joka sopii erityisen hyvin vaaleaihoisille. Se tuo kasvoille syvyyttä ja korostaa piirteitä. On erityisen tärkeää muistaa, että tämä sävy vaatii säännöllistä ylläpitoa väriä ylläpitävillä tuotteilla.

Q-hair

Bronde

Bronde on hiusväri, mikä yhdistää vaaleat (blonde) ja ruskeat (brunette) sävyt. Tämä trendikäs väriyhdistelmä luo lämpimän ja luonnollisen näköisen lopputuloksen, joka on jossain vaalean ja tumman välissä. Bronde on erityisen suosittu, koska se tarjoaa monipuolisuutta joka sopii monille eri ihon sävyille ja hiustyypeille.

Q-hair

Syvät punaiset

Punaiset värit sinisellä alavivahteella ovat todella näyttäviä ja sopivat erityisen hyvin viileämmän ihon sävyn omaaville. Näitä sävyjä kutsutaan muun muassa nimillä burgundy, viininpunainen tai punavioletti – näitä voit pyytää kampaanjaltasi. Väri on rohkea valinta ja tuo esille vahvaa persoonallisuutta. Sävy kuitenkin vaatii huolellista värin ylläpitoa sekä säännöllisiä kampaajakäyntejä.

Q-hair

Low contrast roots

Tässä luonnollisessa tyylissä raidoitettu hius näyttää siltä, kuin siinä olisi ylikasvanut tyvi. Tämä tyyli on erinomainen valinta niille, jotka haluavat vähemmän huoltoa vaativan hiustyylin.

Q-hair

Subtle hightlights

Eli pehmeät raidat ovat erittäin hienovaraisia korostuksia hiuksissa. Niitä kutsutaan myös aurinkoraidoiksi tai aurinkosuudelmaksi. Tyyli tuo elävyyttä hiusväriin sekä ihanan elävyyden luomatta liiallista kontrastia.

Q-hair

Photos By: Getty Images

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 9 kesäkuun, 2021 varit,leikkaukset,Muuttujat,Tiimi

Metallin jäämät hiuksissa – näin pääset eroon niistä

julkaistu 29 toukokuun, 2017 Miesten hiustrendit,Blogi,hiustrendit

Kihara valloittaa taas

julkaistu 30 kesäkuun, 2017 Hiustenhoito

Q Hair verkkokaupasta toimitusmaksu 0€ koko heinäkuun

julkaistu 15 huhtikuun, 2017 Blogi,hiustrendit,varit

Blondien oppikirja