fbpx
Logo
julkaistu 8 syyskuun, 2023 hiustrendit,Trendit,Kampaukset,Blogi

On tullut aika tarkastella tulevan kauden hiustrendejä ja päätimmekin koostaa upean katsauksen syksy / talvi 2023–2024 trendeihin kahdessa osassa. Ensimmäiseen osaan olemme koostaneet kauden syksy / talvi 2023–2024 hiustrendit näytöslavoilta ja toisessa osassa tulemme keskittymään kauden trendikkäimpiin hiusväreihin ja hiustenleikkauksiin.

Täällä voit myös inspiroitua viime kauden väri- ja leikkaustyyleistä, tai jos etsit inspiraatiota juhlalookeihin tutustu postaukseemme syksyn 2022 trendikkäimmistä kampauksista.

Dramaattiset nutturat

Tia Adeolan mallit esittelivät korkeita, monimutkaisia nutturoita, jotka korostuivat baby hair -kierteillä. Thom Browne lisäsi draamaa letityksillä, jotka oli taivutettu yksisarvisen sarven muotoon. Tämä trendi on osoitus siitä, kuinka hiukset voivat toimia voimakkaana lausuntona ja lisätä visuaalista kiinnostavuutta.

Q-hair
Q-hair

Ilmakuivatut hiukset

Proenza Schouler ja Ulla Johnson esittelivät ilmakuivattuja, ts. luonnollisesti kuivattuja, rennon näköisiä hiustyylejä, jotka korostavat luonnollista kauneutta. Tämä trendi on vastaus kiireiseen elämäntyyliin, jossa ei ole aikaa monimutkaisille hiustenmuotoilurutiineille.

Q-hair
Q-hair

Pienet nutturat

Alice + Olivia ja Christian Siriano esittelivät rentoja ballerina-nutturoita, jotka olivat löysästi sidottuja ja sisälsivät pehmeitä laineita. Tämä trendi on osoitus siitä, kuinka klassiset hiustyylit voidaan päivittää modernilla otteella.

Q-hair
Q-hair

Suurta volyymia

Sergio Hudsonin mallit esittelivät puoliksi auki olevia, runsaita kiharoita, jotka sopivat hyvin yhteen kirkkaan neonvärisen asun kanssa. Tämä trendi on osoitus siitä, että suuret, rohkeat hiustyylit ovat jälleen suosittuja.

Q-hair
Q-hair

Y2K-tyylit

Y2K-tyylit ovat tehneet paluun, ja ne ovat näkyneet muun muassa Givenchyn ja Versacen näytöksissä. Tämä trendi sisältää puoliksi auki olevat hiustyylit, jotka olivat suosittuja 2000-luvun alussa.

Q-hair
Q-hair

Märkä look /  Wetlook

Märkä look on ollut suosittu hiustrendi, ja se on nähty muun muassa Victoria Beckhamin näytöksessä, jossa Bella Hadid esitteli tätä tyyliä. Wetlook voi olla joko rantahenkinen tai punk-tyylinen riippuen siitä, miten hiukset on muotoiltu.

Q-hair
Q-hair

Rohkeat otsatukat

Kim Shuin mallit esittelivät suoria, piikkimäisiä otsatukkia, jotka eroavat pehmeistä verho-otsiksista. Tämä trendi on osoitus siitä, kuinka otsatukat voivat muuttaa ilmeen dramaattisesti.

Q-hair

Photos: GETTY IMAGES

Varaa aika tyylin päivitykseen

Mikäli olet aikeissa päivittää hiustyyliäsi, hae inspiraatiota näistä trendikkäistä hiustyyleistä, jotka varmasti herättävät huomiota. Jos erilaisten tyylien yhdisteleminen tai sopivan löytäminen tuntuu epävarmalle, ammattitaitoiset stylistimme auttavat sinua Q Hair -salongeissa. Varaa aika kätevästi online-ajanvarausestamme tai ajanvarausikkunasta alta.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 22 syyskuun, 2015 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset,varit

Pitkästä tukasta polkkaan

julkaistu 15 elokuun, 2018 Trendit,varit,hiustrendit,Blogi,Miesten hiustrendit

Väriloistoa syksyyn – Miesten vuoro irrotella

julkaistu 13 huhtikuun, 2022 Trendit,hiustrendit

Hiusasustetrendit kevät ja kesä 2022

julkaistu 13 tammikuun, 2021 Uncategorized @fi

Mallihaku supersuosittuun muuttujapäivään