Logo
julkaistu helmikuu 28, 2020 hiustrendit,Kampaukset,Trendit

Hiusasustetrendit Kevät / Kesä 2020

Helppo tapa muuttaa hiustyyliä on käyttää erilaisia asusteita hiuksissa. Jos verrataan edellisten vuosien hiusasustetrendejä tähän vuoteen, on kevät 2020 hillitympi ja konservatiivisempi kuin edeltäjänsä. Kukapa nyt voisi unohtaa kevään 2019 Dolce & Gabbanan säilyketölkkiä. Silti tänä vuonna on paljon mahdollisuuksia kuten nauhoja, huiveja ja kukkia. Myöskään glamouria ei puuttunut, sillä jalokiviä ja timantteja näkyi paljon. Käy kurkkaamassa ja poimi omaan tyyliisi sopiva lookki.

1. Kukat

Kukkia hiuksiin keväällä 2020? Ei ehkä maata mullistava idea, mutta aina se näyttää kauniilta. Sitten kun meillä on omat puutarhat ja ojan pientareet täynnä kukkia, niitä on helppoa napata ja pujottaa hiuksiin. Yksi, kaksi tai seppele, se on sinusta kiinni. Kauneimmat ja tuoksuvimmat hiuskoristeet olivat ehdottomasti Alice + Olivialla, he olivat käyttäneet rennoissa palmikoissaan laventelin oksia. Marnin tyyli oli ehkä uniikein, heidän malliensa hiukset oli maalattu kalkkimaalilla ja sinne tänne oli sijoitettu erilaisia kedonkukkia. Tällä tempauksella oli myös haluttu ottaa kantaa ilmastonmuutokseen.

Q-hair

2. Jalokivikoristeet

Kaiken kaikkiaan kesän 2020 hiuskoristeet olivat aika hillittyjä. Muutama suunnittelija tosin erottui näyttävämmillä vaihtoehdoilla. Affairin mallien pitkiin hiuksiin oli tehty keskijakaus. Keskijakaukseen oli liimattu mitä upeimpia jalokiviä, jättäen osan niistä roikkumaan otsalle. Khaiten hiuskoristeet muistuttivat kovasti Monacon prinsessa Stéphanien vuonna 1987 huomiota herättänyttä timanttikorua, joka oli hänen päänsä päällä hyväntekeväisyysgaalassa. The Blonds oli inspiroitunut Moulin Rougesta. Mallien hiuspanta, jossa oli lukemattomia kiviä, roikkui myös osaksi otsalla.

Q-hair

3. Huivit

Huivi on luultavasti kevään ja kesän 2020 suosituin hiusasuste. Tyyli vaihtelee retrotyylistä hippityyliin aina vaatekokoelmien mukaan. Näytöksissä huivilla oli myös peitetty koko pää, ja silloin voidaan ennemmin puhua hatuista kuin hiusasusteista. Dolce & Gabbana hämmästyttää aina monipuolisilla ja näyttävillä hiuskoristeillaan, eikä tämäkään vuosi ollut poikkeus. Heillä huivit oli puettu toisen maailmansodan tyyliin rusetilla päälaelle. Muuten tämä tyyli tarkoittaa kiharoita, punaista huulipunaa ja kissamaisia silmälaseja. Jonathan Cohen käytti värikkäitä kukkakuvioisia huiveja, ne oli kiedottu mukaan pitkiin letteihin, antaen lisävolyymia ja väriä.

Q-hair

4. Nyörit & narut

Jos et pidä söpöistä tai liian yliampuvista asusteista, voisit ehkä tykätä tästä lookista. Tähän voit käyttää erilaisia naruja tai nyörejä jotka voi myös sitoa monilla eri tavoilla. Nina Ricci erottui muista, sillä ohut elastinen kuminauha oli kiedottu useita kertoja hiuksiin pitäen ne siististi takana mutta ei kuitenkaan niin tiukasti, että hiukset olisivat olleet poninhännällä. Mary Ling oli sitonut valkoisen narun hyvin napakasti korkean poninhännän ympärille. Proenza Schoulerin hiusstylistit olivat sitoneet mallien poninhäntien ympärille ruskeaa nahkanarua supertiukasti. Se meni myös melkein alas asti, näyttäen hyvin yksinkertaiselta ja tyylikkäältä.

Q-hair

5. Helmet

Ei ollut väliä, oliko kyseessä massiivinen hiuskoriste tai pieni herkkä pinni, niin helmet ovat ehdottomasti tämän kevään ja kesän suloisin hiusasuste. Yksi suunnittelija erottui upeilla helmihiusasusteilla; Andrew Gn:n näytöksessä helmiä oli käytetty kalanruotoleteissä, päänmyötäisissä leteissä ja ballerinanutturoissa. Simone Rochan helmihiuspannoissa oli villejä metallisia piikkejä aina siellä täällä. Khaiten mallien hiuskorut olivat lumoavia, ne oli valmistettu pitkistä helminauhoista.

Q-hair
Q-hair

6. Erilaiset ja erikokoiset hiuspannat

Useimpina vuosina on voitu määrittää tietty hiuspantatyyli, joka on hallinnut muotinäytösten lavoja. Kevään 2020 hiuspannat olivat erimuotoisia, erikokoisia ja niiden avulla monet suunnittelijat tukivat omia vaatemallistojaan, ne olivat ikään kuin osa sitä. No. 21 käytti ohuita pantoja, jotka sävyiltään vastasivat mallien hiuksien väriä. Pannan avulla, hiukset oli saatu siististi pois kasvoilta. Ulla Johnsonin hiuspannoissa oli värikkäitä, kiillotettuja luonnonkiviä, jotka sopivat loistavasti hänen boho-tyyliseen mallistoonsa. Dolce & Gabbana tarjosi laajimman valikoiman erilaisia hiuskoristeita, mukaan lukien paksut mutta yksinkertaiset pannat. Ne olivatkin heidän vähiten huomiota herättävät asusteensa kevään 2020 näytöksessä.

Q-hair
Q-hair

7. Rusetit & nauhat

Rusetit ovat tyttömäisiä ja leikkisiä, siksi ne sopivatkin loistavasti kesän 2020 trendiasusteihin. Annakikin malleilla oli hiukset sidottu suurilla mustilla ruseteilla rennosti poninhännälle. Leikkisimpiä rusetteja olivat Sandy Liangin ohuet silkkinauhat, joita oli sidottu ympäri päätä. Giambattista Valli luotti myös mustaan simppeliin silkkinauhaan, joka oli puolihuolimattomasti sidottu pitämään poninhäntää kuosissa.

Q-hair

8. Hiuksiin pujotettavat koristeet

Kun säät lämpenevät ja annat mahdollisuuden tänä kesänä boheemille tyylille, niin pujottamalla hiuksiin erilaisia helmiä, strasseja ja kiviä lookkisi siirtyy ihan uudelle tasolle. Tämä olikin yksi kevään ja kesän 2020 hauskimmista hiusasustetrendeistä, etenkin kun koristeita oli pujoteltu palmikoiden uumeniin. Pyer Mossin mallien pitkiin, runsaisiin letteihin oli laitettu kaikenlaisia hienoja koristeita, eritoten kultaiset pääkallon muotoiset helmet jäivät mieleen. Christian Siriano luotti nutturoihin ja särmää niihin toivat eriväriset strassit.

Q-hair

Kuvat: Vogue & Livingly

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu lokakuu 29, 2018 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Meikki

Aina ajankohtainen polkkatukka

  • +3
  • 0
  • Share

julkaistu maaliskuu 10, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset,Meikki

Suvi-Pilvi on nyt ihan naistenlehden kansikuvatyttö!

  • 0
  • 0
  • Share

julkaistu maaliskuu 22, 2013 Blogi

Lyhyet hiukset kautta aikojen

  • 0
  • 2
  • Share