Logo
julkaistu 13 huhtikuun, 2022 hiustrendit,Trendit

Kevään ja kesän 2022 näytöksissä hiusasusteita näkyi hillitysti, mutta ne muutamat trendeiksi nousseet yksilöt ovat houkutteleva ja mielenkiintoinen lisä luonnollisten hiustyylien joukkoon.

Useat asustetyylit ovat palanneet aikaisemmilta vuosilta, kuten hiushuivit ja rusetit, kun taas osassa trendeistä näkyi futuristinen tyyli hohtavilla yksityiskohdilla. Näillä asustetrendeillä pystyt lisäämään hiustyyliisi mielenkiintoista vaihtelevuutta.

Metalliset lehdet

Kukapa ei voisi olla ihailematta tätä taideteosta? Metallia saatetaan pitää usein hieman raskaana materiaalina, ja siksi se jätetäänkin usein pois hiusasusteista. Tänä vuonna metalli tuodaan rohkeasti mukaan tulevan kauden trendeihin, ja esimerkiksi Fendin näytöksessä metalliset lehdet hohtivat mallien hiuksiin kiedottuina vaaleanpunaista ja kultaista sävyä.

Q-hair

Rusetteja

Oliko se vasta viime kaudella, kun Chanel punoi ylisuuren mustan samettirusetin malliensa hiuksiin? Ehkä, mutta uudet rusettilookit ovat täällä taas. Klassisen feminiiniset ja jopa tyttömäiset rusettityylit olivat suosittu näky kauden näytöksissä, Giambattista Vallista Markarianiin.

Q-hair

Klipsillä kiinni

Pinterestistä tuttu tyyli jatkaa suosiotaan ja hainhammasklipsi pitää asemansa yhtenä trendikkäimmistä hiusasusteista. Hainhammas on samalla rento, mutta elegantti, ja siinä on ripaus pohjoismaista huoletonta tyylikkyyttä. Tämän lisäksi tulevan kauden trendeihin nousee klassinen hiussolki. Alice + Olivian näytöksessä mallien hiuksissa nähtävät hiussoljet olivat käsinmaalattuja, ja myös sekä Tom Fordin että Simone Rochan näytöksissä nähtiin tätä asustetrendiä hieman koristeellisimmilla hiussoljilla.

Q-hair
Q-hair

Jackie O

Hiushuivit tullaan aina muistamaan Jackie O:n ja Grace Kellyn ikonisista tyyleistä. Klassinen huivityyli on muovautunut ajan myötä, mutta olemme varmoja, että nämä kaksi naista arvostaisivat tapaa jolla huivit tuodaan edelleen kesän 2022 trendeihin mukaan.

Q-hair

Sisäinen prinsessa

Itsensä huolehtimisesta, ja omasta hyvinvoinnista puhutaan paljon, mutta ei varmasti ole liioittelua sanoa, että pari viimeistä vuotta ovat olleet kenelle tahansa rankkoja. Tällä kaudella suunnittelijat haluavat muistuttaa, että me kaikki olemme oman elämämme kuninkaallisia, joten malleille laitettiin kruunut päähän ja näin syntyi tämän kevään uniikki asustetrendi.

Vivienne Westwoodin näytöksessä mallin päässä nähtiin poikkeuksellinen kruunu, joka oli luotu roikkuvista hopeakelloista. Simone Rochan näytöksessä nähtiin kuitenkin kruunu, jota me kaikki epäilemättä himoitsemme todennäköisesti viimeiseen helmeen asti. Uskomme, että meidän kaikkien sisäinen kuninkaallinen arvostaa näitä lookkeja!

Q-hair

Pantoja

Gossip Girlin Blair Waldorfin ikoninen hiuspanta on tuotu takaisin 2020-luvulle. Vaikka Blair ei välittänyt hiuspantansa leveydestä, tänä vuonna suunnittelijat kiinnittivät siihen huomiota. Tämä johti siihen, että viime vuoden suositut muhkeat hiuspannat jäivät näytöksissä vähemmälle, ja tilalle tulivat ohuet hiuspannat molempiin Max Maran ja Nolchan näytöksiin.

Q-hair

Kukkaistyttö

Kukat ovat tuskin kenellekään yllättävä trendi kevätkaudella. Kukat voivat kuitenkin olla merkki uusista aluista, ja ehkäpä tämän vuoksi monet suunnittelijat käyttivät mallien hiuksissa voimakkaan värisiä kukkia. Sekä Naeem Khan että Yuhan Wang onnistuivat tässä taiteellisessa tyylissä täydellisesti, käyttäen kirkkaita kukkia korostamaan mallien hiuksia.

Q-hair

Hyppää kevään ja kesän 2022 trendeihin mukaan, ja varaa oma aikasi alta

Kuvat: Vogue ja Livingly

 

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 24 syyskuun, 2021 Muuttujat,Muuttujat,Tiimi

Syksyiset raidat afrohiuksiin

julkaistu 5 joulukuun, 2020 varit,leikkaukset,varit,leikkaukset

Itsenäisyyspäivän loistoa

julkaistu 17 marraskuun, 2020 Blogi,Uncategorized @fi,Blogi,Blogi

Huikea lahjakorttietu – lahjakortin ostajalle huipputuotteet veloituksetta

julkaistu 19 maaliskuun, 2016 Hiustenhoito

Uusi ylellinen Diamond Dust tuotelinja