Logo
publish September 4, 2018 hiustrendit,Blogi,Trendit

KÄY LUKEMASSA UUSI BLOGIPOSTAUS KEVÄÄN JA KESÄN 2019 HIUSTRENDEISTÄ!

Hiustrendit kevät / kesä 2019

VAIVATTOMAT LOOKIT SEKÄ RENNOT AALTOILEVAT VIIMEISTELYT

On taas se aika vuodessa kun on syytä tarkastella hiustrendejä joita on nähty catwalkien lavoilla. Kuten aina skaala eri tyyleihin on laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain uutta omaan tyyliinsä sopivaa.

Vastoin paljon viime vuosina nähtyjä syyslookkeja, joissa hiukset ovat sliipattu ja suoristettu viimeisen päälle on tänä syksynä odotettavissa katukuvassa paljon rennoille aaltomaisille kiharoille viimeisteltyjä tyylejä, jotka ovat tavallisesti olleet yleisempiä kesän rantalookkeja. Halutessasi säästää hiuksiasi veronsa vaativalta jatkuvalta lämpökäsittelyltä on tämä tyyli siihenkin tarkoitukseen hyvä, hiukset vaan yöksi leteille ja avaat ne aamulla ja viimeistelet huolettoman oloiseen rantalookkiin ja olet valmis päivän askareisiin.

fall_winter_2018_2019_hairstyles_trends_tousled_wavy_hair

VERHO-OTSIKSET

Tämä 60-luvun tyyli viritettynä tähän päivään on mielenkiintoinen sekä käytännöllinen. Tyylissä on boheemisen tyttömäistä tuntua, josta ei katu-uskottavuutta puutu. Lookki on todella helppo viimeistellä. Tee keskijakaus jakaaksesi hiukset otsiksen kohdalta kahteen osioon kehystämään kasvot.

keskijakausotsikset

KESKIJAKAUKSET

Elegantti ja helppohoitoinen keskijakaus oli myös vahvasti esillä lukuisissa syksyn ja talven 2018 – 2019 näytöksissä. Pituudet oli monesti viimeistelty huolimattoman oloisiksi. Näin tämä tyyli toimii erinomaisesti moneen erityyliseen tapahtumaan. Tämä hiustyyli korostaa naisellista itsevarmuutta.

keskijakaukset

LETITYKSET

Letit ovat ikuinen ajaton klassikko. Lettien muoto muuttaa muotoaan ajassa ja tilaisuudessa erittäin monimutkaisista todella simppeleihin. Yksi mieleenpainuvimmista letitystyyleistä oli molemmin puolin kasvoja rennosti kehystävät letit.

letitykset1letitykset2

SIVUOTSIKSET

Sivuotsikset eivät ole olleet muutamaan vuoteen näin vahvasti pinnalla, kuin mitä nyt cat walkien perusteella on odotettavissa. Tästä upeasta kasvoja kehystävästä tyylistä on moneen. Se muokkautuu vaivattomasti kantajansa näköiseksi ja on urbaani sekä ajaton. Vaihtelemalla jakauksen sijaintia saat luotua erilaisia korostuksia kasvoihin sekä muotoilemalla jakauksen kulmaa saat siihen erilaista näyttävyyttä.

sivuotsikset

ROCKABILLYTÖTTERÖT

Rohkeammille tyylin kokeilijoille rockabillytötteröt ovat tervetullut tuulahdus tämän kauden trendeissä. Tämä tyyli on kaukana kiltin kotiäidin lookista. Tyyli ammentaa inspiraationsa moottoripyörällä huristavasta naikkosesta, joka viihtyy hämyisissä rokkibaareissa aamun tunteihin asti.

rockabilly

KESKIJAKAUKSELLA OLEVAT PUOLIPITKÄT POLKAT

Eräs vahvasti esillä ollut tyyli huolettomien lookkien joukossa olivat puolipitkät polkkatukat viimeisteltynä huolettoman oloisesti keskijakaukselle. Tämä tyyli on vaivaton ylläpitää ja todella helppo viimeistellä kiireisenä aamuna. Se tekeekin tästä tyylistä monelle suosikin lomien jälkeiselle paluulle opiskelujen tai työn pariin.

keskijakauspolkat

”UNOHDETAAN HIUSHARJAT” TYYLIT

Tämä kategoria kuvastaa syksyn suurta trendiä huolettomista tyyleistä. Toki tässä suunnittelijat ovat menneet huomattavasti pidemmälle kuin luonnollisesti asettuvissa huolettomissa tyyleissä. Tämä tyylilinja edustaa fiilistä vastaheränneestä lookista jossa hiukset saavat jopa näyttää takkuisilta. Sopivilla vaate- ja asustevalinnoilla tämä tyyli edustaa sopivasti kapinnallista henkeä hauskalla tavalla.

unohdetaan hiusharjat

NUTTURAT ERI TWISTEILLÄ

Tämä usein hyvin elegantiksi mielletty tyyli sai syksyn ja talven 2018 – 2019 näytöksissä uuden vireen. Stylistit tarjosivat joukon luovia nutturoita. Nutturat sopivat luonteensa puolesta aamupalaverista hienoihin juhliin.

nutturat1nutturat2

VIIMEISTELEMÄTTÖMÄT NUTTURAT

Viimeistelemättömät nutturat ovat ajattomia. Verrattavissa hiusmaailman punaiseen huulipunaan; se toimii aina, ja on luotettava kumppani. Viimeistelemättömän nutturan vetovoima piilee juurikin sen epätäydellisyydessä. Täydellisen epätäydellinen nuttura syntyy kiupauttamalla hiukset huolettomasti nutturalle. Toki monien pyrkimys täydellisen epätäydelliseen nutturaan saattaa viedä useita kymmeniä minuutteja peilin edessä.

viimeistelemättömät_nutturat

WET-LOOKIT

Kauden wetlookit olivat todella märän näköisiä. Osa malleista näytti siltä kuin hiukset olisivat suihkunraikkaat, eikä pyyhettä oltu juurikaan ehditty käyttää; huolettomasti vetäisty sormin taakse tai harjattu päänmyötäisesti taakse.

wet_lookit

LUONNOLLISET TEKSTUURIT

Kuten tähän saakka listassamme olemme huomanneet on syksyn ja talven 2018 – 2019 hiustyyleissä isona linjana luonnollisuus. Sama luonnollisuuden linja jatkuu oman hiustekstuurin esiin tuomisessa. Jokaisella meillä on oikeus tuoda esiin oman hiustyylimme luonnollisuutta ja tekstuureita. Oli Oma hiuksesi karhea, taipuisa tai lasimainen se tyyli saa näkyä viimeistelyssä.

luonnolliset_tekstuurit

TAAKSEPÄIN KAMMATUT HIUKSET

Tämä tyyli muistuttaa paljon wetlook tyyliä. Taakse kammatut hiukset eivät tule oikeuksiinsa jokaisen kasvonpiirteille, mutta ne kenelle se sopii se yleensä toimii todella hyvin. Tyyli tuo kantajastaan esiin päättäväisyyttä ja yleensä tämän tyylin kantaja ei jää tilaisuudessa tai kadulla kulkiessaan huomaamatta.

taakse

PONNARIT

Ponnarit ovat ajattomia. Ei siis ole lainkaan yllätys, että niitä nähtiin myös tämän kauden näytöksissä. Ponnareita nähtiin eri korkeuksiin sidottuna. Yleisesti voimme todeta matalien ponnarien hallinneen catwalkeja tällä kaudella.

ponnarit

VOLYYMIA JA LIIKETTÄ

Vastakkaisena suuntauksena sliipatuille ja wetlookeille oli volyymiset hiukset. Yhteisenä tekijänä tässä tyylissä eri näytöksissä oli; enemmän on parempi. Jos halutaan hiuksiin volyymia sitä ei kannata säästellä.

volyymia_liiketta

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish March 6, 2020 varit,Pidennykset

Hiustenpidennyksillä upeat pitkät hiukset

 • 1
 • 0
 • Share

publish November 24, 2016 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi

Saaran uusi tyyli on huikea!

 • 0
 • 0
 • Share

publish March 17, 2014 hiustrendit,Blogi

Hiustrendit kevät / kesä 2014

 • 0
 • 0
 • Share

publish September 14, 2018 hiustrendit,Blogi,Trendit

HIUSVÄRITRENDIT 2018 – 2019 SYKSY / TALVI

 • 1
 • 0
 • Share