Logo
publish August 20, 2019 varit,hiustrendit,Blogi,Trendit

Tuntuuko siltä, että tyylisi kaipaa muutosta kesän jälkeen tai haluat vain fiilistellä uusia trendejä? Ehkä löydät inspiraatiota tästä kuvakavalkadista, jossa on hiustyylejä muotinäytösten lavoilta New Yorkista, Lontoosta, Milanosta ja Pariisista. Osa aika extremeä, osa iisimpää, kaikki loppu riippuu sinusta ja siitä mitä uskallat antaa tehdä hiuksillesi. Me olemme valmiina taikomaan sinulle suuretkin muutokset. Aloitamme kolmiosaisen trendien katselmuksen hiusväreistä. Miesten trendeistä tulee oma postaus.

SYKSY/TALVI HIUSVÄRIT 2019/2020

1. PUNAINEN

Sanotaan, että on vaikea unohtaa punatukkaista, ja siksi muotinäytösten suunnittelijat haluavatkin melkein aina muutaman punatukkaisen mallin muotiviikkojen lavalle. Tässä sesongissa näkyy sekä luonnollista punaista, että todella syvän punaiseksi värjättyä tukkaa. Tästä voi päätellä, että punainen on tekemässä comebackiä. Eteerinen punapää Sara Grace Wallerstedt oli yksi tämän sesongin buukatuimmista malleista, takanaan 30 muotinäytöstä. Sarah Dahlin punaruskeat hiukset edustivat taas toista variaatiota punaisista hiuksista, hän nähtiin muun muassa Givenchyn, Chanelin & Loewen näytöksissä.

fall_winter_2019_2020_hair_colors_trends_red_hair_color

2. PLATINA

Platinanvaaleat hiukset eivät ole tarkoitettu vain luonnostaan vaaleille, jotka sitten ylpeänä voivat sanoa, että tämä on minun luonnollinen värini. Ei, sillä nyt tämä look on enemmän sotkuinen Courtney Love -tyylinen blondi, jolla on tumma tyvi ja paljon asennetta. Tähän saatat tarvita muutaman kampaamokäynnin ja paljon Olaplexia, mutta se on sen arvoista. Malli Lili Sumner, joka nähtiin Eckhaus Lattan, Maryam Nassir Zadehin & Courregesin näytöksissä, edustaa täydellisesti tätä genreä. 90-luvun platinatukka nousi esiin myös Versacen, Etron & Ashley Williamsin näytöksissä.

fall_winter_2019_2020_hair_colors_trends_platinum_blonde_hair_color

3. MUSTA

Mustat hiukset, tai ainakin niin tummanruskeat, että ne paljain silmin katsottuna näyttävät melkein mustilta. Tämä on yksi syksyn ja talven ykköshiustrendeistä.  Sitä näkyi näytösmalleilla luonnollisena kiharana ja kiiltävän suorana.

Etelä-Sudanista kotoisin oleva mallitulokas Aliet Sarah pikimustalla tukallaan oli monen suosikki niin Miu Miun kuin Givenchynkin näytöksissä. Kiinalainen mallilupaus Chun Jin taas ihastutti lookillaan Pradan, Fendin & Saint Laurentin lavoilla. Entinen blondi, nykyinen mustatukkainen malli Lara Mullen sähköisti uudella tyylillään Chloén, McQueenin & Givenchyn näytöksiä.

fall_winter_2019_2020_hair_colors_trends_black_hair_color

4. BRONDE

Bronde on jotain blondin ja bruneten väliltä. Se on klassinen hiusväri malleilla, sillä hiusstylisti pystyy helposti tuunaamaan sitä tarvittaessa kumpaan tahansa suuntaan. Meillä suomalaisilla tämä on aika luonnollinen väri hiuksissa, jos uskaltaa mainita sanan maantienruskea, joka liippaa tätä syksyn trendiä todella vierestä, jos ei jopa osu ja uppoa.

fall_winter_2019_2020_hair_colors_trends_bronde_hair_color

5. SUKLAA

Täyteläinen ja lämmin suklaanruskea on yksi tulevan kauden väreistä. Tämän sesongin ruskeassa hiusvärissä on ripaus pehmeyttä ja se imartelee melkein kaikkia ihonsävyjä. Malli Kaia Gerberin, jonka äiti on ruskeatukkaisten jumalatar Cindy Crawford, hiukset olivat kiiltävän suklaiset. Hän edusti brunetteja Chanelin, Chloén ja Pradan näytöksissä.

fall_winter_2019_2020_hair_colors_trends_chocolate_brown_hair_color

6. PASTELLIT

Värikkäät hiusvärit ovat tässä sesongissa hillittyjä, lähinnä pastellisia versioita niistä väreistä, jotka ovat olleet trendeissä viime aikoina. Esimerkiksi Mary Katrantzoun väripaletti piti sisällään kalpeata sinistä ja persikkaa, jotka olivat kuin kesäinen taivas pilvineen ja auringonsäteineen.

fall_winter_2019_2020_hair_colors_trends_pastel_hair_colors

Seuraa Q Hairin blogia, sillä seuraava syksy/talvi 2019-2020 trendiblogi julkaistaan ihan pian.

Kuvat: Livingly, Vogue

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish November 14, 2014 varit,leikkaukset,Blogi

Väriä kaamokseen

 • 1
 • 0
 • Share

publish March 19, 2016 Blogi,Hiustenhoito

Uusi ylellinen Diamond Dust tuotelinja

 • 0
 • 0
 • Share

publish April 25, 2018 Blogi,Hiustenhoito

Tehokas hemmotteluhoito päänahan ja hiusten hyvinvointiin

 • 0
 • 0
 • Share

publish September 29, 2014 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi

Väriä syksyyn

 • 0
 • 0
 • Share