Logo
publish February 6, 2017 Blogi,Hiustenhoito,Meikkitrendit,Trendit

Keväällä 2017 kauneussuuntaukset eivät ole pelkästään luonnollisia – useat niistä ovat myös melko rohkeita ja niissä on käytetty kirkkaita värejä. Erona on, että varjostukset ja huulipunat ovat lisätty nopeasti – esimerkiksi tarkoille huulirajauksille on annettu piupaut. Useimmat rohkeat värit ja funkit muodot pidettiin minimalistisilla alueilla, kun taas loput kasvoista oli tehty tämän sesongin voittatjayyliin eli mahdollisimman luonnollisesti.

Tämä kausi on laiskoille ja rohkeille meikkaajille, heille jotka lähtevät spontaanisti ovesta ulos ja kolme minuuttia ennen sitä päättävät sipaista neonluomiväriä luomelle

Ei meikkiä silti meikkiä

 Meikki, joka näyttää siltä kuin ei olisi meikattu ollenkaan, vaatii yhtä kauan aikaa, jos ei jopa kauemman aikaa kuin raskas iltameikki.

Tämä on enemmän kuin vain yksi kevään ja kesän trendeistä, tämä on ikuinen kauneusihanne.

Muotitalo Lanvin oli toteuttanut tämän meikkityyli täydellisen huomaamattomasti. Mallien meikkivoide oli täydellisesti sekoitettu ja heidän silmäripsensä eivät olleet kokkareiset liian paljosta maskarasta vaan silkkisen upeat. Se oli loistava suoritus, lopputulos oli kuulas ja tasainen.

Michael Korsin mallit olivat myös ehostettu meikkaamattoman näköisiksi. Meikkitaiteilija Dick Page “unohti” joskus jopa huulipunan ja poskipunan, näin tulos on erittäin nude.

Myös Stella McCartney ja Alexander McQueen luottivat catwalkilla tähän kevään ja kesän ykköstrendiin.

spring_summer_2017_makeup_trends_no_makeup_makeup_fashionisers

Ei puuteria ei ongelmia

 Suurin trendi oli se, että puuteri jätetään kokonaan pois. Lähes kaikilla catwalkeilla tänä vuonna, näkyi malleja, joiden iho oli kostea kuin kesäisen kasteen jälkeen – täysin ilman puuteria. Toivottavasti tämä trendi saavuttaa suosion, sillä se on kaunis ja helppo ja paksun pakkelin pois jättäminen antaa iholle mahdollisuuden hengittää.

Päätös kaihtaa puuteria näkyi hyvin Hugo Bossin näytöksessä, mallien ihot suorastaan loistivat. Pat McGrath todennäköisesti oli jättänyt myös meikkivoiteen kokonaan pois.

Pat McGrath teki saman tempun Givenchyn näytöksessä, hyödyntäen mallien virheetöntä ihoa, hän jätti puuterin ja meikkivoiteen kokonaan pois. Kaikilla ei ole tietenkään täydellistä ihoa, joten hieman peitepuikkoa ongelmakohtiin auttaa.

Jil Sanderin mallit olivat myös luonnollisia ihoineen, vain hiukan minimalistisia korostuksia ja huulet punattu persikalla ja vadelmalla.

Muut suunnittelijat, jotka hyppäsivät mukaan tähän puuterittomaan junaan olivat Isabel Marant, Missoni, Gucci ja monet muut.

spring_summer_2017_makeup_trends_no_powder_dewy_skin_makeup_fashionisers

Sano heido vahvoille varjostuksille

Osana tätä minimalistista trendiä taiteilijat ovat laittaneet lopun tälle contouring-meikki pakkomielteelle. Sen sijaan he haluavat korostaa kasvojen parhaita ominaisuuksia luonnollisesti antaen niihin eteeristä, kasteenomaista hehkua.

Roberto Cavallilla Pat McGrath suosi korostusta, joka oli tehty kasvojen keskelle, otsaan, nenään ja amorin kaareen – vaikutus oli eteerinen. Valentino toisaalta oli keskittynyt poskipäihin antaen siille hehkua, tämä hohto poistaa kokonaan tarpeen raskaille korostuksille.

Tom Pecheaux suunniteli Marnin kiiltävät kohokohdat. Hän kiinnitti huomioita erityisesti otsan, nenän kaaren ja leua’an korostuksiin mutta laittoi myös ripauksen kiiltoa poskipäille. Näin hän loi luonnollisen ja pehmeän korostuksen ja kiinnitti huomion luonnon veistämiin ominaisuuksiin, ilman että niistä tuli liian terävät.

spring_summer_2017_makeup_trends_strobing_fashionisers

Sano tervetuloa pehmeille, lämpimille varjostuksille

 Vaikka useimmilla catwalkeilla nähdiin valtatrendinä korostukset niin muutamat meikkitaiteilijat eivät olleet vielä valmiita luopumaan varjostuksista. Kuitenkin he olivat luopuneet viileistä, vahvoista ja punertavista korostusväreistä ja niiden sijalle olivat tulleet selkeästi pehmeät keltapohjaiset pronssiset ja ruskeanharmaat värit.

Tibin lavan mallien varjostukset olivat hyvin keltapohjaiset ja todennäköisesti kaikista vahvimmat. Tämä mattaväri oli sivelletty vain poskipäiden alle ja se oli levitetty hyvin minimalistisesti. Joissakin tapauksissa tulos oli järjettömän vahva ja high fashion-henkinen. Huiskuta mutta harkiten keltaruskeaa aurinkopuuteria, se on täydellinen kesällä mutta hienovaraisuus on valttia tämän tyylin kanssa.

Guy Larochella näimme samanlaiset lämpimät varjostukset yhdistettynä persikkaiseen poskipunaan. Bottega Venetan malleilla oli kasvoilla neutraalit ruskeanharmaat varjostukset mutta ne olivat häivytetty hyvin. Näin syntyy paljon luonnollisemmat korostukset.

Toivottavasti tämä tyyli ohittaa vahvan contouring-meikin sillä se näyttää paljon paremmalta tosielämässä eikä vain Instagramissa. Top Shop Unique ja Giorgio Armani käyttivät myös pehmeitä varjostuksia.

 spring_summer_2017_makeup_trends_soft_warm_contouring_fashionisers

80-luvun villitys – poskipuna, luomiväri, mikä ero?

 Ripaus 80-lukua on tulossa takaisin keväällä 2017. Hämärtynyt määritelmä siitä voiko poskipuna ja luomiväri olla samassa pakkauksessa. Samaa väriä voi hipaista luomiin tai poskille. Jos väri on oikea mitä sen on väliä mihin sitä laittaa!

Max Mara oli tehnyt korostukset kirkkailla väreillä, kuten keltainen, punainen, vihreä ja sininen. Tom Pecheux malleilla oli maalattu sotamaalit poskipäille.

Kenzon kaikilla malleilla oli punaista väriä levitetty luomille ja silmien ympärille ympyrän muotoisesti jatkuen aina poskipäille. Huulet olivat myös saman sävyiset. Kokonaisvaikutus oli kuin jossain Kiinalaisen oopperan ja Moulin Rougen välimaastossa.

Adam Selmanin näytöksessä näimme paljon pehmeämmän version tästä tyylistä. Mallien kasvoilla oli vaaleanpunainen sävy luomilla, poskilla ja huulilla myös mallien kasvoja oli korostettu pehmeästi. Tämä on ylivoimaisesti kaikkein puettavin versio tämän kevään 2017 kauneustrendeistä, kerrassaan ihastuttava.

Myös Chanel ja Louis Vuitton olivat ottaneet tämän 80-luvun ilmiön omakseen kevään 2017 näytöksissä.

spring_summer_2017_makeup_trends_eighties_beauty_blush_draping_fashionisers1spring_summer_2017_makeup_trends_eighties_beauty_blush_draping_fashionisers2

Kuivatut kukat kasvoilla

 Meikkitaiteilijat kuten Val Garland ja James Kaliardos päättivät käyttää värikkäitä kuivattuja kukkia mallien kasvoilla. Garland teki Preen muotinäytöksen malleille teoksen, jossa herkät kukat kiemurtelivat pitkin kasvoja aina kaulasta otsaan asti. Rosie Assoulin catwalkilla nähtiin Kaliardoksen tekemänä hiukan hillitympi versio, siinä kukkien kuivatut lehdet olivat liimattu mallien silmien ulkokulmiin.

Kokeile rohkeasti vaikka vain muutamalla terälehdellä luomen ulkokulmaan tai poskiluuhun.

Tämä tyyli on odottamattomalla tavalla epätavallinen mutta niin pehmeä, kaunis ja luonnollinen. Miksi tätä ei voisi käyttää ihan jokainen meistä tänä kesänä juhannusjuhlissa.

spring_summer_2017_makeup_trends_floral_face_art_fashionisers

Rohkeat ja graafiset luomivärit

 Värikäs ja graafinen luomiväri antoi mahdollisuuden meikkitaiteilijoille esitellä luovuuttaan, vakaata kättään ja kykyä työskennellä värien kanssa. Tällä kaudella graafiset luomivärit olivat identtiset kaikilla lavojen malleilla, luoden näin erittäin vaikuttavan yhteenkuuluvuuden catwalkille.

Tämä yhteenkuuluvuus oli erityisen kaunis Haider Ackermannin catwalkilla, jossa kaikilla malleilla oli kirkkaan keltaiset nuolet, jotka lähtivät silmän ulkoreunasta ja valkoiset aksentit sisäkulmissa.

Emilio Puccilla malleilla oli hallitsevana tyylinä nudemeikki johon oli yhdistetty vain muutama graafinen viiva vihreänä, violettina tai mustana.

Maison Margielan meikkitaiteilija Pat McGrath antoi palaa, hän meni äärimmäisyyksiin ja unohti pidättyväisyyden. Mallit kävelivät lavalla graafisissa, kirkkaissa ja hohtavissa silmämeikeissä joissa väreinä loistivat laventeli, vaalean sininen, keltainen ja valkoinen.

spring_summer_2017_makeup_trends_bold_graphic_eye_makeup_fashionisers2

spring_summer_2017_makeup_trends_bold_graphic_eye_makeup_fashionisers1

Helmiäset luomivärit

 Monet kevään ja kesän 2017 meikkitrendeistä perustuvat rakenteeseen pikemminkin kuin väriin. Tällä kaudella yksi hallitseva luomiväri on pakkasen huurteiset helmiäissävyt. Toivottavasti tämä on merkki siitä, että virallisesti mattasävyt on kuolemassa ja takaisin tulevat paljon kaivattu kiilto, ylellisyys ja loisto.

Jill Stuartilla näimme vastakkain himmeitä oranssin punaisia ja jalokivimäistä sinistä mallien luomilla.

Armanilla oli erittäin pehmeä ja käyttökelpoinen meikki, siinä oli safiirin sininen eyeliner tehty epäselvästi ja paksusti avan yläripsien tyveen.

 Francois Nars suunnitteli meikin Marc Jacobsin näytökseen tänä vuonna, siinä malleille oli tehty smokey eye kauniilla granaatinpunaisella värillä, tämä sopii erityisesti vihreille silmille.

Anna Suilla näimme samanlaisen ilmeen, väri oli tosin huurteinen viininpunainen, joka kaukaa oikeastaan näytti kuparilta. Se oli hyvin naisellinen ja särmikäs smokey eye.

Lisää vain ripaus jalokivien loistetta meikkiisi. Vaikka safiirinsininen eyeliner ja rubiininpunainen luomiväri, niin tämän kevään ja kesän hittimeikki on valmis.

spring_summer_2017_makeup_trends_frosted_eyeshadows_fashionisers

Pastellinen silmämeikki

 Mattaluomivärit eivät ole täysin kadonneet meikkitrendeistä keväällä 2017 mutta edellisen vuoden sijaan tämän vuoden hallitsevat sävyt ovat pehmeitä 50-luvun tyylisiä pastelleja ja beigen ja taupen värejä.

Byblos Milanon mallit, joiden silmiä ei oltu peitetty valtavilla aurinkolaseilla luomilla oli iloisia pastellin sävyjä kuten turkoosia, keltaista ja vaaleanpunaista. Hermesin lavalla näkyi mattaluomivärejä kuten laventelia oli yhdistetty toisen tämän kevään trendin kanssa, eyeliner vain alaripsissä.

Jeremy Scott käytti pastellisävyjä kuten laventelia, violettia ja oranssia, värit olivat maalattu mallien silmiin todella kissamaisesti. Utuista pinkkiä nähtiin Delpozolla kun taas Vanessa Seward luotti vaaleansiniseen silmämeikkiin.

Vältä näyttämästä liian imelältä kokeilemalla tätä meikkitrendiä joko kuten Jeremy Scott käyttämällä kissamaista silmämeikkiä tai käytä vain luomiväriä ja ripsiväriä jättämällä eyelinerin pois, näin vältät olemasta kuten ensimmäisen kauden Mad Men näyttelijä.

spring_summer_2017_makeup_trends_pastel_eye_makeup_fashionisers

Hienovarainen smokey eye –meikki

 Smokey eye on todellinen klassikko ja kyllä se näkyy myös kevään ja kesän 2017 meikkitrendeissä. Kuitenkin silmät olivat tällä kaudella meikattu kevyesti, hienovaraisesti ja enimmäkseen pidetty rajatusti ripsien linjoilla – näytti kuin smokey eye olisi hätäisesti piirretty autossa, käyty juhlimassa ja jatkettu samalla meikillä seuraavana päivä töihin.

Catwalkeilla Carolina Herrera ja Elie Saab smokey eyen vaikutus oli ehdottomasti silmän ulkokulmassa ja musta eyeliner levitettiin kynällä, jonka jälkeen se tuhritaan harjalla plus ripaus mustaa luomiväriä luomaan yksinkertaisen utuisen vaikutuksen. Jotta silmät pysyisivät suurina ja avoinna piti Tom Pecheaux Elie Saabin näytöksessä eyelinerin tiukasti ripsien ulkopuolella ja vain puoleen silmään.

Balmainin smokey eye vaikutus oli eyelinerissa, joka meni koko silmän ympäri sekä sisä- että ulkopuolella. Osa mallien silmistä pidettiin pyöreinä, kun taas osalla oli kissamainen lookki kuten Carolina Herreralla. Christopher Kane ja Rag & Bone uskoivat hienovaraiseen smokey eye –meikkiin.

spring_summer_2017_makeup_trends_subtle_smokey_eye_makeup_fashionisers1spring_summer_2017_makeup_trends_subtle_smokey_eye_makeup_fashionisers2spring_summer_2017_makeup_trends_subtle_smokey_eye_makeup_fashionisers3

Kiiltävä silmämeikki

 Putookohan tämä meikkilookki koskaan meikkitaiteilijoiden suosiosta pois? Tämä tulee olemaan yksi tämän kevään ja kesän trendeistä jälleen kerran. Se ei ole yllätys, koska kiilto tuo suorastaan lumoavan ja raikkaan vaikutelman. Sen ainoa haittapuoli, että sitä on vaikea pitää kauniina koko päivän.

 Nina Riccilla kiiltävä luomiväri oli varsin värikäs, mallien silmät olivat meikattu turkoosin, persikan ja violetin sävyillä. Missonin mallien silmät pidettiin lämpiminä ja kosteina, kiiltävä, oranssi luomiväri näytti hohtavan luomilla. Samanlainen valinta tehtiin Stella Jeanin näytöksen malleilla, toisilla tosin oli täysin kiiltävä nudemeikki.

Altuzazza antoi mallien luomien olla kiiltävät ja lisäsi silmiin mustaa eyelineria, näin esitellen kaksi isoa kevään 2017 kauneussuuntausta kerralla.

Marchesa ja Marni näyttivät malleillaan vain aavistuksen kiiltävää killtoa luomilla. Marnin tapauksessa, tämä sopi loistavasti mallien kasteisen ihon kanssa, kun taas Marchesan silmät olivat verrattavissa mattaan ihoon. Kiiltävä silmämeikki on monipuolinen koska se sopii sekä pehmeään että ärhäkäämpään tyyliin.

spring_summer_2017_makeup_trends_glossy_eye_makeup_fashionisers1spring_summer_2017_makeup_trends_glossy_eye_makeup_fashionisers2

Lämmin huomiota herättävä luomiväri

 Jos vihaa sinistä luomiväriä, niin saa olla todella kiitollinen, sillä nyt käytetään todella kirkkaita, neonvärisiä luomivärejä kuten punainen ja oranssi. Nämä lämpimät ja valoisat sävyt ovat super hauskoja!

Salvatore Ferragamon malleilla oli luonnollinen nudemeikki mutta siihen oli laitettu kiiltävä kirkkaan punainen raita yläluomelle vastakkainasettelulla, saatiin upea kokonaisuus.

Wunderkidin meikkitaiteilijat sovelsivat appelsiinia ja punaista vain silmän ulkokulmaan luoden näin hieman futuristisen vaikutuksen.

Voit kanavoida tämän lookin käyttämällä vain hieman punaista ja oranssia luomiväriä tai sitten mennä överiksi käyttämällä myös kirkasta ripsiväriä luomivärin kera.

spring_summer_2017_makeup_trends_warm_statement_eyeshadows_fashionisers

Eyeliner vain alaripsissä

 Tämä meikki näyttää sanovan “älä ryppyile minulle”, tumma eyeliner on laitettu vain silmän alaosaan. Tämä on ihana lisä kesän 2017 meikkitrendeihin, koska se luo suuren vaikutuksen ja on erittäin helppo toteuttaa.

Narciso Rodriguez toteutti Dick Pagen johdolla hieman ystävällisemmän tyylin tästä lookista, pitämällä eyelinerin silmän ulkopuolella, uloimpien ripsien linjalla. Tämä teki vaikutuksen, se teki meikistä tumman ja salaperäisen mutta se myös avasi silmiä todella kauniisti

Hermesin malleilla oli täysi grunge-lookki, kiitos raskaan eyelinerin joka oli sekä silmän sisällä että ripsien alapuolella. Yhdistettynä laventelin pastelliseen luomiväriin, näin pimeys pehmentyi loistavasti.

 spring_summer_2017_makeup_trends_eyeliner_on_the_lower_lashline_fashionisers

Upeat korostetut silmäkulmat

 Yksi luonnollisen kauneuden trendin eduista keväällä ja kesällä 2017 on se, että saamme fiilistellä hieman glamouria siellä täällä. Se on syy miksi korostettu silmäkulma on kaikkein hohdokkain kausimeikki tänä keväänä ja kesänä. Tällä kertaa ei ollut shampanjaa tai kultaa vaan meikkitaiteilijat valitsivat hopeanhohtoa ja huurteista beigen sävyä niiden sijaan.

Versacen meikkitaiteilija Pat McGrath käytti viileän hohtavaa hopeaa saaden näin mallien silmät todella suuriksi. The Band of Outsidersin näytöksessä oli myös käytetty samaa sävyä mutta vain silmän kulmaan ja se oli yhdistetty ohuella mustalla viivalla, joka oli silmän sisäpuolella.

Tällä kertaa Jason Wun shown mallit eivät olleet siunattu punaisilla huulilla, sen sijaan heidän meikkinsä oli hohtavan beige.

spring_summer_2017_makeup_trends_cool_highlight_on_the_inner_eye_corner_fashionisers

Ei maskaraa kalpeille naisille

 Ne joilla on herkät silmät, iloitkaa! Osana minimalistista meikkitrendiä monet meikkitaiteilijat jättivät kokonaan ripsivärin pois, varsinkin malleilta, joilla oli luonnostaan vaaleat silmäripset.

Acne Studios ja Vera Wangin näytöksen vaikutus oli maaginen ja satumainen, blondit ja punatukkaiset mallit olivat ilman maskaraa. Myös Guccilla oli sama meininki ja se oli vielä silmiin pistävämpää koska kulmakarvat olivat valkaistu.

Vivienne Westwoodin päätös jättää mascara pois erottui, koska kalpeilla malleilla oli musta sotkuisen näköinen eyeliner ja musta luomiväri, tämä todennäköisesti toimii vain catwalkilla. Alexander Wang oli myös jättänyt ripsivärin pois.

spring_summer_2017_makeup_trends_no_mascara_fashionisers

Paksut kulmakarvat harjattuna ylöspäin

 Meikkitaiteilijat tällä kaudella, pitivät kulmakarvat vahalla lempeinä ja pehmeinä. Idea ei ole niiden pelkkä tuuheus vaan myös niiden luonnollinen kaltevuus.

 Avain on kevään ja kesän 2017 kulmakarvatrendiin on harjatut, luonnolliset ja paksut kulmat, niiden idea on näyttää ei kovin maalatuilta vaan luonnollisen reheviltä. Tämä on linjassa minimalistiseen teemaan, joka on nyt se tämän hetken juttu.

Esimerkiksi Giambattista Vallin mallien kulmakarvat olivat harjattu ylöspäin, näin korostaen niiden paksuutta ja täyteläisyyttä. Peter Philips noudatti samaa kaacaa Christian Diorin näytöksessä malleilla oli puhtaat ja harjatut kulmakarvat, niihin oli sipaistu kevyt kerros puuteria.

Meikkitaiteilija Diane Kendal piti Thakoonin näytöksessä mallien kulmat paksuina, harjattuina ja sotkuisena, lisäksi sipaisu vaaleanpunaista poskipunaa ja smokey eye niin look oli täydellinen.

Tällä kaudella unohda kulmakarvojen nyppiminen, vahaaminen ja anna niiden rehottaa.

spring_summer_2017_makeup_trends_natural_bushy_eyebrows_fashionisers

Punaiset huulet

 Punaiset huulet ovat klassiset mutta toisin kuin aikaisempina vuosina jolloin mattapunaiset huulet olivat trendi, niin nyt tulevat voimakkaasti kiiltävät punat – satiinin kiilto jatkuu siis myös huulissa kuten kaikkialla kasvoilla tällä kaudella.

Tärkeimmän punaisen huulilookin muotoili supertähti Pat McGrath Dolce & Gabbanalle, siinä punaiset huulet olivat selvästi viileät, yhdistettynä kapeaan yläluomen tyvessä olevaan eyelineriin syntyi romanttinen fantastinen meikki.

Vaikka useimmat Giambatti Vallin ja Simone Rochan malleista kantoi luonnollista lookkia erottuivat heidän marjanpunaiset huulensa, joissa oli hitunen kiiltoa. Jason Wulla oli samanlainen meikki mutta huulet olivat oranssinpunaiset.

Meikkitaiteilija Lynsey Alexander ei osannut valita, joten Mary Katrantzoun mallit kävelivät catwalkilla oransseissa, omenanpunaisissa tai purppuranpunaisissa huulissa.

spring_summer_2017_makeup_trends_red_lips_fashionisers1spring_summer_2017_makeup_trends_red_lips_fashionisers2

Glitteriä ja kiiltoa huuliin

 Viimeisenä kevään ja kesän 2017 meikkitrendi on monipuolinen. Riippuen siitä mitä päätät tehdä, kimaltavan hohtavat, hyvin avant-gard –henkiset tai kasteiset ja hullunkuriset huulet

Äärimmäisin versio oli glitterhuulista oli DKNYn lavalla, jossa mallien huulet oli kokonaan peitetty suurilla glitter paloilla. Maison Martin Margielalla näkyi joitakin malleja joilla oli huulilla hienoa kimmalletta, he näyttivät hohtavilta scifi-olennoilta.

Fendi esitteli kaikkein helpoimman itse toteutettavan tyylin, jossa ripaus kultaa hohtaa amorin kaarella ja muuten huulet ovat viininpunaiset, luoden näin kauniin 3D vaikutuksen.

spring_summer_2017_makeup_trends_glittering_lips_fashionisers

Photos courtesy of Vogue, Livingly

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish September 14, 2018 hiustrendit,Blogi,Trendit

HIUSVÄRITRENDIT 2018 – 2019 SYKSY / TALVI

 • 1
 • 0
 • Share

publish May 24, 2013 Blogi

Katsaus tulevaan syksyyn

 • 0
 • 0
 • Share

publish December 15, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Tanjalta lähti raskas taakka muutoksen mukana

 • 0
 • 0
 • Share

publish November 12, 2018 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi

Face Framing -värjäystekniikka

 • 0
 • 0
 • Share