Logo
publish January 26, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Kevään ja kesän 2017 hiustrendeissä on tällä kaudella kaksi eri leiriä. Toisella puolella taistelevat stylistit aseenaan kampa ja geeli, kun taas toisella puolella olevat ovat vapaampia kädessään pullo rakennesprayta ja piikkikampa. Jos olet tiukka nainen, niin vedä hiuksesi tiukasti taakse geelillä. Jos olet taas olet vapaampi nainen, anna hiustesi lentää.

KEVÄT/KESÄ 2017 HIUSVÄRITRENDIT

Tuhkainen- Tuhka on voittaja vaaleiden sävyjen joukossa. Monet muotinäytösten mallit olivat harmaa hiirulaisina catwalkeilla. Kevään ja kesän 2017 aikana tulevat hiusvärit ovat hienovaraisia, kevyitä ja hillittyjä. Lämpimiä sävyjä myös näkyy mutta viileitä me rakastamme juuri nyt.

spring_summer_2017_hair_colors_trends_ashy_blonde_hair

Syvä ruskea – Tummat hiusten värit ovat rikkaita, suklaisia ja herkullisia. Syvästi hohtavia hiuksia, tumman ruskea on kaikkialla mutta hyvä stailisti osaa rikkoa tätäkin sääntöä ja tehdä hiuksista kesäisemmät.

spring_summer_2017_hair_colors_trends_deep_brown_hair

Intensiivinen punainen – Punainen vaara! Hiusten väritrendit menevät kohti luonnollisempaa lookkia niin myös punainen. Erisävyisten punaisten joukossa oli myös mansikkablondeja.

spring_summer_2017_hair_colors_trends_red_hair

Pastellit – Erikoisemmat hiusten värit keväälle ja kesälle 2017 nojautuvat kohti kauniita ranskalaisten pastillien sävyjä. Pastellin väriset rastat erottuivat Marc Jacobsin näytöksessä samassa näytösessä näimme vaalean sävyjä kuten vaaleanpunaista, keltaista ja sinistä.

spring_summer_2017_hair_colors_trends_pastel_hair

Balayage raidat – Tämä kesä on balayage raitojen aikaa. Balayage on käsinmaalaustekniikka, jossa värjätään vain hiusten päälliosa ja myös juuret jätetään värjäämättä. Vaikutus on ikään kuin hiukset olisivat luonnollisesti vaalentuneet auringossa. Balayagella saat täydelliset hiukset kesän helteisiin.

spring_summer_2017_hair_colors_trends_balayage_highlights

VOLYYMIA & 80-LUKUA

Tämä on todennäköisesti kesän ylellisin kampaustyyli – isoja ylhäälle kerättyjä hiuksia tai vain osa hiuksista on kasattu ylhäälle. Jos haluat erottua kasaa hiuksesi kruunuksi pääsi päälle, tarvitset vain piikkikamman ja paljon hiuslakkaa. Erinomaista tällä kaudella on se että meillä on kaikenlaisia kampauksia erittäin muhkeita ja sotkuisia mutta myös puhtaampia ja tyylikkäämpiä lookkeja.

Anna Suin näytöksen varhaisen 60-luvun efektin stylisti Garren oli luonut otsatukalla ja voluumilla päälaella. Phillip Limilla oli samanlainen fiilis, mutta paljon sotkuisempi viimeistely.

Hiusmuotoilija Duffy teki Topshopin näytöksestä ainutlaatuisen, kanavoimalla 80-lukua sen sijaan niin, että mallien korkealle taivaisiin nostetut hiukset pyyhkäistiin huolettomasti sivuun. Reem Acra showssa kaikki volyymi oli poninhännissä, jotka olivat myös raivokkaasti kiharat, toinen tämän vuoden kampaustrendi.

Lopuksi Guccin hiusten volyymi oli melkein peruukkimainen. Hiukset ja jopa otastukka olivat kierretty rullalle.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_voluminous_coif_80s_hair1spring_summer_2017_hairstyles_trends_voluminous_coif_80s_hair2

SIVUJAKAUS ON TULLUT TAKAISIN

Vielä vähän aikaa sitten sivujakaus ja keskijakaus olivat yhtä suosittuja. Nyt sivujakaus on voittaja!

Tällä kaudella Sam McKnigt loi pehmeämmän sivujakauksen kampaukseen, jossa idea oli alhaalla olevassa poninhännässä Dries van Noten näytökseen.

Lanvinin ja Louis Vuittonin näytöksissä 50% oli sivujakauksia ja 50% keskijakauksia. Salvatore Ferragamon malleilla oli sivujakaus joka oli yhdistetty lainehtiviin pitkiin hiuksiin, joissa oli vain hiukan geeliä, jotta ne eivät liikkuisi.

Tyylikkäitä sivujakauksia näkyi myös Pradalla, Balmainilla ja Jil Sanderilla.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_side_parted_hair

KESKIJAKAUS

Kuten jo aikaisemmin mainittiin, niin myös keskijakaus on vielä täällä. Eli jos olet juuri tottunut keskijakaukseen, niin ei ole vielä kiirrettä vaihtamaan sivujakaukseen. Kumpiakin nähtiin muotinäytöksissä.

Keskijakaus on pehmeämpi ja groovimpi 70-luvun tyyliin. Jos et ole vielä kokeillut keskijakausta, älä kokeile sillä sivujakaus on tulossa todella voimakkaasti.

Christian Sirianon ja Thierry Muglerin catwalkeilla, keskeltä jaetut hiukset olivat pitkät ja tyylikkäät ja huokuivat vakavampaa tyyliä. Keskijakaus oli super tyylikäs David Koman ja Tibin näytöksissä, niissä mallien hiukset oli vedetty taakse tiukalle poninhännälle.

Rag & Bonen näytöksessä, kampaaja Orlando Pita piti mallien hiukset höyhenmäisinä ja aaltoilevina, pysyi uskollisena 70-luvun tyyliin. Jill Stuart oli jossain sileän ja höyhenmäisen välimaastossa ,keskijakaus itsessään oli terävä, mutta hiukset laskeutuivat vapaasti olkapäille.

Jotkut muotitalot vuorottelivat keskijakauksilla ja ainutlaatuisimmilla jakauksilla kuten Chloe, Nicole Miller ja Mulberry.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_center_parted_hair

 KIHAROITA KAIKKIALLA

Kevät 2017 ei olisi mitään ilman mahtavaa kiharatrendiä. Tämän vuoden kiharat ovat isoja ja rohkeita. Kiharat ovat todella hauska hiusvalinta, varsinkin kun ne ovat tehty sotkuiseen ja luonnolliseen tyyliin.

Proenza Schoulerssa näimme kiharat pehmeinä. Ne eivät olleet liian isoja, eivätkä liian pieniä ja jotenkin hullunalailla eivät liian villejä mutta eivät liian tiukkojakaan.

Alexander Wangin mallien hiukset olivat kuin luonnostaan kiharat, ikään kuin heidän hiuksiinsa oli ruiskutettu hieman suolavettä ja ehkä rakennesprayta. Vain hieman märkää, hyvin kiharaa ja aaltoilevaa!

spring_summer_2017_hairstyles_trends_curly_hair

MÄRÄLTÄ NÄYTTÄVÄT HIUKSET

Kaikkista kevään ja kesän 2017 kampauksista helpoin on ehdottomasti märän näköiset hiukset. Riemuitkaa, kaikki te naiset, jotka vihaatte föönausta, koska tämä tyyli on super tyylikäs ja yllättävän helppo saavuttaa. Yksinkertaisesti kampaa hiukset vielä kun ne ovat märät joko kokonaan taakse tai osittain ja sitten kasa geeliä ja muotovaahtoa pitämään ne siellä.

Käyttämällä erilaisia hiusöljyjä saat hiuksiisi kosteutta, kiiltoa ja kauneutta!

Balmain sai vaikuttavan ilmeen yhdistelemällä märän näköiset pitkät hiukset ja äärimmäisen sivujakauksen. Sillä aikaa Thakoon, kiitos hiusmuotoilija Odile Gilbertin joidenkin mallien hiukset oli läpimärkiä mutta useimmille niihin oli yhdistetty nuttura pään päälle ja vain muutama hiuskiekura edessä.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_wet_effect_hair

ÄÄRIMMÄISEN SILEÄT HIUKSET

Jos mielestäsi märkä lookki on liian erikoinen, on tämä tyyli enemmän sinua ja se on silti ihan yhtä trendikäs. Vain vähän muotovaahtoa ja kampa ja siinä se on kevään supertyyli.

Eugeine Souleiman teki Stella McCartneyn muotinäytöksen tyylin, jossa mallien hiukset kammattiin suoraan taakse geelillä, niin saatiin aikaiseksi tyylikäs, sileä mutta kuvioitu lookki. Stylisti Orlando Pita veti mallien hiukset tiukasti geelillä taakse mutta laittoi hiukset takana löysästi poninhännälle Carolina Herreran catwalkilla.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_sleek_hair

NISKA- JA SIVUPONINHÄNNÄT

Yksi kesän ja kevään helposti toteutettava kampaus on sivuponinhäntä. Siinä on vähän 80-lukua mutta ei niin mauton tosin silti mielenkiintoisempi kuin ihan tavallinen poninhäntä. Sam McKnight teki Chanelin näytökseen malleille sivuponinhännän joka sopi loistavasti yhteen tyylikkäiden hattujen kanssa.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_low_side_ponytails

ALHAALLE PUNOTTU NUTTURA

Yksi kevään ja kesän pehmeimmistä ja naisellisimmista tyyleistä on nuttura johon hiukset ovat ikään kuin punottu. Tämä on erinomainen hiustyyli juhlatilaisuuksiin. Tämä saattaa päätyä myös morsiuskampaukseksi. Qhair tarjoaa Fashion Fix kampauksia, joissa käytään myös tätä tekniikkaa vain 48€ hintaan. Loistava valinta budjettihäihin. Tällä tyylillä on helppo saavuttaa ajaton, romattinen tunnelma.

Tämä tyyli tuli kauniisti esille the Creatures of Comfort showssa jossa hiukset olivat liu’utettu taakse ja sitten punottu löysälle nutturalle. Kenzolla oli muuten samanlainen lookki paitsi siinä oli tehty hiuksiin sivujakaus eteen. Kun taas Erdemin näytöksessä nuttura oli punottu taakse hiusnauhalla.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_low_braided_twisted_buns_updos1spring_summer_2017_hairstyles_trends_low_braided_twisted_buns_updos2

KIERRETTY TUKKA

Toinen kesän kampaustrendejä on kierrettytukka. Tällä metodilla luot hiuksiisi ihanan vaivattoman bohotyylin. Näimme muutamia malleja Maison Margielan ja Louis Vuittonin näytöksissä, joiden hiukset olivat kierretty tiukasta ja laitettu poninhännälle.

Marissa Webbin catwalkilla, hiukset olivat erotettu kahdeksi eri kappaleeksi ja sitten kierretty niskan taakse yhteen löysäksi poninhännäksi.

Jil Sanderilla näimme kierretyn nutturan aivan niskassa, näin se antaa tyyllikkäämmän vaikutuksen.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_twisted_hair

KORKEAT, HUOLETTOMAT NUTTURAT

Keväälle ja kesälle 2017 on paljon tiukkoja kampauksia, tämä on niiden vastakohta, hauska jopa sotkuinen nuttura. Tässä taas tämä kahtia jako korostuu hyvin toinen on puhdas ja tyylikäs kun taas toinen on kuriton ja huoleton.

Adam Selmanin mallien hiukset olivat kerätty etteen ikään kuin otastukaksi. Jenny Packham catwalkin valinta oli korkeat nutturat loistava pari tyylikkäille juhlavaatteille, ihan kuin hiukset olisivat viime hetkellä päätetty laittaa huolettomasti nutturalle.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_high_buns1spring_summer_2017_hairstyles_trends_high_buns2

HUOLETTOMAT PUOLIKSI KIINNI OLEVAT HIUKSET

Melkein kuin vastapainoksi puhtaalle ja selkeälle hiustrendille kesällä 2017, monet suunnittelijat päättivät sen sijaan juhlia sotkuisessa tyylissä. Mallit catwalkeilla näyttivät ihan siltä kuin he eivät olisi nähneet hiusharjaa kuukausiin. Joskus hiukset olivat puoliksi laitettu kiinni.

Zac Posenin näytöksessä, mallien hiuksissa oli voimakkaasti volyymia ja tilavuutta, ne olivat osittain kiusoitellen edes takaisin vedetty takaraivolle. Vivienne Westwoodin showssa, näimme runsaita pään päälle tehtyjä nutturoita, ikään kuin mallien päässä olisi ollut pilven hattara, muutama irtonainen hiuskiekura siellä täällä ikuisti tämän lookin.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_messy_hairstyles1spring_summer_2017_hairstyles_trends_messy_hairstyles2

SÄRMIKKÄÄT MUTTA PUKEVAT OTSATUKAT

Muutamia erilaisia otsatukkia on tällä kaudella, mutta suosiksi nousi todella särmikäs ja vähän sotkuinen otsatukkamalli. Leikkaus ja ennen kaikkea otsatukan muotoilu tekee siitä vaikuttavan ja söpön jossa silti on paljon punkrock-asennetta.

Kuka tahansa voi saada tämän sotkuisen otsatukan hyvän stylistin avulla ja silti se näyttää kevyeltä ja modernilta. Useimmat näistä otsatukista nähtiin Alexander Wangin näytöksessä.

Kaikkein pukevimmat versiot tästä suuntauksesta nähtiin Chloen näytöksessä, ihan kuin mallit olisivat juuri heränneet.

Mary Katrantzou showssa näkyi vauvaotsatukkia jotka olivat ihan kuin leikattu partakoneenterällä ja otsatukkia jotka olivat hieman tyylikkäämpiä vaikutus oli samaan aikaan söpö mutta vaarallinen.

Mulberrylla näkyi sileäksi kammattua ja pidempää otsatukkaa ja lyhyempää vauvaotsatukkaa. Nicole Millerin otsatukat olivat kuin höyhenpeitteen alla, näin niiden vaikutus oli kevyt ja tyylikäs. Myös Versacella oli höyhenmäisiä sotkuisia otsatukkia.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_hairstyles_with_bangs1spring_summer_2017_hairstyles_trends_hairstyles_with_bangs2

AVANT-GARDISET OTSATUKAT

On niin monia tapoja käyttää otsatukkaa. Ne voidaan leikata suoraan poikki, ne voivat olla runsaita, kulmikkaita tai sitten ne vain pyyhkäistään huolettomasti toiselle puolelle kasvoja. Lisäksi käyttämällä ohennussaksia saadaan aikaiseksi hullumpia otsatukkia. Otsatukka tuo kevään ja kesän 2017 kampauksiin mukaan luovuutta!

Rochasin mallit olivat kaikki antaneet kiertää hiuksensa otsalle, tällä oli romattinen 20-luvun efekti varsinkin kun hiusten värit olivat pehmeitä. Jeremy Scott showssa, otsatukat olivat uskomattomia, epäsymmetrisiä ja reheviä.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_eccentric_bangs

HOLLANTILAINEN LETTI JA RANSKALAINEN LETTI

Ei ole yllättävää, että hollantilainen- ja ranskalainen letti ovat esillä yhtenä johtavista kampaustrendeistä keväälle ja kesälle 2017. Osa on enemmän moderneita kuin pässin sarvet päässä toiset taas asianmukaisempia ja klassisempia.

Cristian Diorin showssa mallien hiukset olivat nostettu ylös urbaanisti hollantilaisella letillä ja laitettu nutturalle korkealle päälaelle.

Emporio Armanin malleilla oli kaksinkertainen ranskalainen letti, jolla luottin vakava tyttömäinen tyyli – tämä tiukka tyyli sopisi vaikka tyttökouluun.

Detacherin vaikuttavat punokset olivat silmiinpistäviä, niissä malleilla oli 4 hollantilaista lettiä kummallakin puolella päätä.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_French_Dutch_braids1spring_summer_2017_hairstyles_trends_French_Dutch_braids2spring_summer_2017_hairstyles_trends_French_Dutch_braids3

PIENET SATUNNAISET PUNOKSET

Pienet satunnaiset letit ovat helppoja tuomaan kesän 2017 kampauksiin oman bohotyylisen efektin ja ne ovat todella helppo toteuttaa.

Preen näytöksessä mallien hiukset olivat ositettu pieniin osiin ja ne oli punottu sotkuisesti luoden boho-vaikutuksen.

Roberto Cavallin letit olivat ehkä helpompia toteuttaa. Siinä letit kurkistivat mallien korvien takaa.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_small_accent_braids

PAKSUT MUHKEAT LETIT

Ikään kuin vastapainoksi pienemmille ja herkemmille punoksille, muutamat suunnittelijat varmistivat, että merenneitomaiset isot letit ovat myös kesän 2017 antia.

Simone Rocha malleilla oli kaksi isoa punottua lettiä luoden näin nuoremman ilmeen. Valentinon lahjakas Guido Palau loi eeppisen, massiivisen palmikon, joka sopi kauniisti romanttiseen kukkakokoelmaan.

Yllätävää, että ainoat suunnitelijat jotka käyttivät kalanruotolettiä olivat Alice + Olivia, heidän mallinsa näyttivät siltä kuin he olisivat tulleet suoraan merestä.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_thick_braids

AFROT JA LUONNOLLISET HIUKSET

Catwalkeilta tällä kaudella puuttui monimuotoisuus, niin kuin aiempina vuosina. Kuitenkin, muutama upeat hiusten värit olivat esillä joillakin malleilla ja stylistit päättivät antaa mallien hiusten olla luonnollisia. Siksi paljon kauniita afrohiuksia näkyi erilaisissa esityksissä.

Londone Myers, Lineisy Montero, ja Selena Forrest erottuivat Coach 1941 showssa, joka oli yksi tämän kauden monipuolisimmista. Proenza Schouler näytöksessä, näimme samat mallit luonnonkiharoissa.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_Afro_hair

ARKKITEHTUURISET HIUKSET

Haider Ackermannin näytöksessä näimme joitakin äärimmäisiä hiusvalintoja, voimakkaasti geelillä muotoiltuja hiuksia. Mallien hiukset oli jaettu kappaleiksi ja sitten ne on silitetty ja kastettu geelillä, niin että niistä tuli arkkitehtuurisia teoksia.

Jos tämä tyyli tuntuu liian paljolta, niin voit varmasti kokeilla enemmän puettavaa versiota. Vedä hiukset taakse geelillä korkeaksi poninhännäksi, näin saat graafisen, puhtaan lookin jossa on rupaus avant-gardea.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_architechtural_hairstyles

Photos courtesy of Vogue, Livingly

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish November 22, 2015 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Hiustenhoito,Kampaukset

Lontoon koulutus Toni & Guy

 • 0
 • 0
 • Share

publish September 25, 2019 varit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Siskosten hiustyylin päivitys

 • 0
 • 0
 • Share

publish December 6, 2016 varit,leikkaukset,Blogi,Yleinen

Suvin omin sanoin – elämä navetasta estradeille on alkanut!

 • 0
 • 0
 • Share

publish January 22, 2020 Blogi,Tiimi

Olemme ehdolla Vuoden Mesoajaksi!

 • 0
 • 0
 • Share