Logo
publish September 19, 2014 Blogi,Hiustenhoito

KERATIN COMPLEX SMOOTHING THERAPY

Keratiinihoidot ovat tällä hetkellä nopeiten kansainälisesti suosiotaan kasvattava hiustenhoitopalvelu. Keratin Complex Smoothing Therapy -hoito on alkuperäinen yhdysvaltalaisen Coppolan kehittämä keratiinihoito jossa luonnonkeratiinia syötetään syvälle hiusten pintakarrokseen. Tämä mullistava hoito vähentää hiusten karvasuutta ja kihartuvuutta ja muuttaa hiukset välittömästi kiiltäviksi ja silkkisiksi.

Karvaset, kiharat tai muuten vaikeasti hallittavat hiukset muuttuvat välittömästi hoidon jälkeen helposti hallittaviksi ja muotoiltaviksi.
Hoito sopii kaikille hiustyypeille riippumatta mitä käsittelyjä niille on aikaisemmin tehty. Esimerkiksi vaalennuksen seurauksena hauraiksi menneet hiukset saavat aivan uutta eloa tällä käsittelyllä.

Hoito on pitkäkestoinen. Se tarvitsee uusia noin 5kk välein jos haluaa hiusten silkkisyyden ja hallittavuuden säilyvän. Hoidon kestoaikaan vaikuttaa olennaisesti hiustenpesutiheys; mitä useammin peset hiuksiasi sitä nopeammin hoito on uusittava.

Hoito voidaan tehdä heti värikäsittelyjen jälkeen samalla käynnillä. Hoito myös edesauttaa värin kestoa ja kiiltoa.

Keratiinohoito tapahtuu siten että keratiiniaine levitetään kampaamossa pestyihin kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 30min ajan. Tämän jälkeen keratiini pinnoitetaa hiuksiin lämmön avulla föönaamalla sekä erityisellä lämpöraudalla käymällä jokainen hiusosia läpi 1-10 kertaa. Tästä prosessita johtuen Keratin Complex Smoothing Therapy -hoito kestää toteuttaa hiustesi pituudesta ja paksuudesta riippuen 2-6 tuntia.

Hoidon vaikutusten maksimoiseksi suosittelemme tälle hoidolle ehdottomasti Keratin Complex Infusion RX kotihoitotuotetta, jota tulisi käyttää noin kahden viikon välein hoitotuloksen ylläpitämiseksi. Hoidon jälkeen on myös erittäin tärkeää käyttää pesutuotteita jotka eivät sisällä natriumkloridia.

Lukuisilta muilta valmistajilta on tullut vastaavia tuotteita kuin Keratin Complex Smoothing Therapy. Olemme testanneet näistä lukemattomia ja voimme 100% varmuudella todeta että alkuperäinen Keratin Complex on täysin ylivoimainen hoito muihin kilpailijoihin verrattuna. Q Hair tuo itse maahan tuotteet ja on ainoa kampaamo joka tarjoaa Keratin Complex Smoothing Therapy palvelua suomessa.

HINNASTO
HENNOT HIUKSET NORMAALIT HIUKSET PAKSUT HIUKSET
LYHYET 160€ 180€ 210€
PUOLIPITKÄT 220€ 250€ 300€
PITKÄT 300€ 350€ 420€
ERITTÄIN PITKÄT 400€ 450€ 520€

KERATIN COMPLEX INFUSION / REPAIR THERAPY

Mikäli hiuksesi eivät ole pahimmasta päästä karheat tai kiharat saattaa Keratin Complex Infusion / Repair Therapy olla sinulle oikea hoito. Tämä hoito on nopeahko, koska keratiinia ei pinnoiteta hiuksiin suoristamalla osioittain vaan aine pinnoitetaa hiuksiin föönaamalla ja mahdollisella kevyellä suoristuksella.
Hoidon vaikutus näkyy ja tuntuu noin kuukauden ajan. Suosittelemme tälle hoidolle Keratin Complex Infusion RX kotihoitotuotetta, jota tulisi käyttää noin kahden viikon välein hoitotuloksen ylläpitämiseksi.Keratin Complex Infusion / Repair Therapy hinta muun kampaamopalvelun yhteydessä on
lyhyisiin hiuksiin 35€
puolipitkiin hiuksiin 50€
pitkiin hiuksiin 60€
erittäin pitkiin hiuksiin 75€
Keratin Complex infusion RX kotihoito on 59€

KONSULTAATIOKÄYNTI

Mikäli sinulle ei ole ennen tehty meillä keratiinihoitoja olet hyvin tervetullut meille konsultaatiokäyntiin. Tällöin voit keskustella stylistimme kanssa sinulle parhaiten sopivasta hoidosta sekä saat tarkan hinnan hoidosta omiin hiuksiisi. Konsultaatiokäynti ei velvoita mihinkään eikä maksa mitään. Voit lähettää yhteydeottosi sähköpostitse info@Qhair.fi tai palautelomakkeellamme tästä tai soittamalla meille. Puhelinnumeromme löytyvät yhteystiedot sivulta.

 

Ohessa alan ammattilaisille suunnattu video Keratin Complex hoidoista. Saat sitä kattavan kuvan hoidosta.

Kuvat: Sedin Klapuh Hiukset: Erica Söderlund Meikki: Maria Markkanen Teksti: Sami Ateek

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish November 12, 2018 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi

Face Framing -värjäystekniikka

 • 0
 • 0
 • Share

publish May 22, 2018 varit,leikkaukset,Blogi

Muutos väsyneestä kotiäidistä räväkäksi rokkimimmiksi!

 • 0
 • 0
 • Share

publish September 8, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Yrittäjän syksyinen muutos

 • 0
 • 0
 • Share

publish February 11, 2019 varit,hiustrendit,Blogi

Hiusväritrendit kevät / kesä 2019

 • 1
 • 0
 • Share