Logo
publish January 15, 2020 varit,hiustrendit,Blogi,Trendit

Vaikka tyylisi olisi mikä, niin varmasti löydät näiden trendien joukosta muutaman hiusvärin, josta pidät. Näitä tyylejä ja värejä nähtiin eri muotitalojen näytöksissä. Kaikki trendit eivät tietenkään sovi tai löydä katukuvaan, mutta aina voi katsella ja soveltaa.

1.Melkein mustat

Tumma, lähes musta mutta ei kuitenkaan. Tätä hiusväriä nähtiin lavoilla muun muassa Givenchyn, Alexander McQueenin ja monen muun näytöksissä, joissa esiteltiin kevään 2020 muotia. Hiuksissa voitiin selkeästi nähdä värien monimuotoisuutta enemmän kuin ennen. Aiemmin valta oli huomattavasti enemmän blondeilla.

Q-hair

2. Vaalennetut vaaleat

Vaalennetut hiukset näkyivät omana kannanottonaan ja kesä 2020 onkin monien eri variaatioiden aikaa. Näkyi niin maltillisesti blondattuja kuin harmaan tuhkan sävyjä, platinablondeja unohtamatta. Vaaleiden hiusten suosio kasvaa aina kesää kohti mentäessä, ja vaalentaminen kannattaakin aloittaa ajoissa, jotta hius pysyy mahdollisimman hyväkuntoisena. Huippumalli Maike Inga, avasi Chanelin shown lyhyessä platinaisessa Pixie-tukassaan kun argentiinalainen Iman Kaumann rokkasi pitkissä blondatuissa hiuksissaan Dries Van Notenin ja Charlotte Knowlesin lavalla.

Q-hair

3. Kuparihiukset

Jos tunnet tarvitsevasi lisää maustetta elämääsi, ja kun kerran lämpimämmät vuodenajatkin ovat tulossa, niin pidät varmasti kevään 2020 punaisesta hiusväristä. Hiustaiteilija Sam McKnight värjäsi kaikkien mallien hiukset punaiseksi Ashishin näytöksessä. Viimeistään silloin oli pakko uskoa, että punaista väriä pitää kokeilla keväällä.  Tietysti upeita punapäitä näkyi niin Givenchylla kuin Pradallakin.

 

Q-hair

4. Hunajaiset blondit

Hunajaisen vaalea on ”se” sävy blondeista, joka on tämän kevään ja kesän 2020 ykkönen. Tämä hiussävy on lohduttavan helppo pitää yllä, sillä se ei ole liian vaalea ja siinä on ripaus punertavaa, joka tekee siitä lämpimän ja syvän. Muotitalo Etron boho-chic -mallistoon nämä hunajablondiset sävyt mallien hiuksissa sopivat saumattomasti.

Q-hair

5. Neonhiukset

Neonhiukset ovat ehdottomasti villein kevään ja kesän 2020 hiusväritrendeistä. On kiinnostavaa seurata, miten ne sulautuvat katukuvaan. Jos olet miettinyt, että nyt on aika räväyttää, niin kokeile näitä hiusvärejä, olemme ehdottomasti puolellasi. Yuan BingBingin neonpunaiset hiukset pistivät silmiin muuan muassa House of Hollandin, Ronald Mouretin ja Ermanno Scervinon näytöksissä.

Q-hair

6. Tuhkanruskeat

Muotinäytösten mallien bookkaajat käyttävät mielellään malleja, joiden hiusväri ei vie kaikkea huomiota, vaan huomion saavat itse vaatteet. Siksi tällaiset hyvin sulautuvat sävyt kuten ruskea, jossa on hiukan harmaata seassa ovat yksi kevään ja kesän 2020 isoista hiusväritrendeistä. Tuhkan ruskea on hyvin imarteleva, kuten Brooke Robinsonilla, joka on yksi tämän hetken suosituimmista uusista malleista. Hän näkyi Miu Miun ja Proenza Schoulerin näytöslavoilla. Myös Pradan, Balmainin & Burberryn mallien hiukset olivat hillityn ruskeat.

Q-hair

Kuvat:

Vogue, Livingly

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish May 22, 2015 varit,hiustrendit,Blogi,Hiustenhoito

Olaplex kuvakooste

 • 0
 • 0
 • Share

publish May 16, 2018 Blogi,Kampaukset

Rennon romanttiset juhlakampaukset kesän juhliin

 • 0
 • 0
 • Share

publish March 10, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset,Meikki

Suvi-Pilvi on nyt ihan naistenlehden kansikuvatyttö!

 • 0
 • 0
 • Share

publish April 7, 2013 Blogi

Balayage!

 • 0
 • 0
 • Share