Logo
publish April 9, 2018 varit,hiustrendit,Blogi,Trendit

Hiusten värin muuttaminen voi olla hienovaraista vaikka vain muutamalla raidalla tai todella radikaalia värjäämällä hiukset vaikkapa kirkkaan violeteiksi. Olemme nähneet viime vuosina kaikki sateenkaaren värit hiuksissa.

Tänä vuonna hiusvärien osalta ollaan huomattavasti iisimpiä. Tämä ei tarkoita sitä, että tänä vuonna ei olisi värejä joita äitisi ei ehkä hyväksy mutta vuoden 2018 värit ovat hillitympiä verrattuna edellisiin vuosiin. Runsaat värit kuten esimerkiksi malavanvärinen suklaa on ihanteellinen niille, joilla on ruskeat tai mustat hiukset ja he haluavat jotain erilaista ainaiseen tummaan tukkaan. Blondeilla on aina hauskempaa koska heillä on mistä valita ruusublondi, butterblondi tai vaikkapa cream soda.

Jos et halua värjätä hiuksiasi kokonaan on tämän vuoden hiusväritrendit juuri sinulle tarkoitettu. Kuten vapaan käden balayage-värjäystekniikka, kasvoja kehystävät raidat ja babylights –raidat. Tämän vuoden hiusvärit ovat joko tummia ja aistillisia tai lämpimiä ja rauhallisia. Olitpa sitten rohkea tai haluat pelata varman päälle vuosi 2018 on sinun.

RUUSUINEN BLONDI

Listan kärjessä on ruusuinen blondi. Vaaleanpunainen on ottanut haltuunsa koko hiusmaailman. Tämä kultainen pinkki voi olla voimakkaampana tai vain pienenä efektinä hiuksissa. Se on hienon hieno säväys kultaa ruusunpunaisen rinnalla.

KASVOJA KEHYSTÄVÄT RAIDAT

Vapaalla kädellä maalatut ja ilman foliota tehdyt raidat ovat nyt todella in. Vaaleat raidat kehystävät kasvoja tuoden niille valoa. Ne ovat myös todella luonnollisen näköisiä.

HIILI

Jos alat luonnostaan harmaantumaan, älä masennu! Nyt on trendikästä olla harmaa. Utuiset harmaat ja hiileen taittuvat sävyt on helppo kirkastaa kampaajalla tähän päivään. Yksisarvisen sävyiset tukat väistäkää, olette liian kirkkaita meille, vaadimme lisää harmaata.

KANELIKARAMELLIKIERRE

Kuulostaa ihan leivonnaiselta tai loman aloitus drinkiltä. Mutta ei, se on väri, joka sopii bruneteille, jotka haluavat väriinsä jotain pientä päivitystä. Tämä raidoitettu väri yhdistää punaisen eri sävyjä ja karamellin toffeista vaaleaa.

HELMENVAALEA

Helmiäinen ei ole yhtä radikaali kuin valkaistu vaalea, jota on nähty julkkiksilla paljon viime vuosina. Helmiäinen on platina blondin pehmeämpi sisarversio. Tämä unenomainen sävy on loistava, se on kuin mummolta peritty helminauha korurasiassa.

BABYLIGHTS

Babylights eli hienostuneet ohuet raidat antavat hiuksiin moniulotteisuutta ja korostavat hiusten luonnollista lookkia. Niitä on nähty jo vuosia mutta nyt ne ovat kaikkialla. Nämä pehmeän, hienot raidat ovat kauniit ja sopivat hennoille hiuksille tuomaan runsautta.

CREAM SODA

Ei, se ei ole se amerikkalainen vaniljan makuinen virvoitusjuoma vaan kultainen hiusväri, jossa hunaja sekoittuu ruskeaan ja vaaleaan sävyyn. Tämä väri saa ihon hehkumaan.

BUTTERY BLONDE

Lämpimät, jopa hieman kellertävät vaaleat ovat vuoden 2018 tulevia suuntauksia. Tämä luonnollinen vaalea on raikas lisä valkaistuille blondeille, jotka ovat olleet suosiossa pitkään. Ylelliset vaaleat ovat ihanteellisia keväälle ja kesälle.

MALVANVÄRINEN SUKLAA

Tämä sävy on yksi vuoden 2018 suosituimmista hiusväreistä. Tämä hienovarainen sävy on ihanteellinen ruskea tukkaisille, jotka haluavat vain pikkuriikkisen sävyä ilman totaalista värin vaihtoa.

KUPARI

Palanut oranssi tai kupari kuka mitäkin sanaa haluaa käyttää. Tämä sävy on se juttu, kun puhutaan punaisista hiuksista. Brunetet ja mansikkaiset blondit voivat terästää lookkiaan tällä sävyllä.

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish October 22, 2015 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Kampaukset

“Yksinäinen Mies” – kuvakokoelma

 • 0
 • 0
 • Share

publish April 15, 2017 varit,hiustrendit,Blogi

Blondien oppikirja

 • 0
 • 0
 • Share

publish May 22, 2015 varit,hiustrendit,Blogi,Hiustenhoito

Olaplex kuvakooste

 • 0
 • 0
 • Share

publish June 30, 2017 Hiustenhoito

Q Hair verkkokaupasta toimitusmaksu 0€ koko heinäkuun

 • 0
 • 0
 • Share