Logo
publish September 2, 2020 varit,hiustrendit,leikkaukset

Syksyn ja talven 2020 – 2021 hiustrendejä voisi kuvailla vakaviksi, ja sanalla sanottuna ne ovat askeettisia. Tyylit ovat käytännöllisiä ja pitävät hiukset pois tieltä esimerkiksi urheilun tai fyysisen työn aikana.

Syksyn ja talven käytännönläheinen teema pitää sisällään niskaponnareita, taakse vedettyjä hiuksia sekä puoliksi ylös kiinnitettyjä hiuksia. Tyyleistä löytyy myös useita lyhyitä hiusmalleja niille, jotka eivät halua käyttää aikaansa pitkää tukkaa laittaen.

Kattauksesta löytyi myös fantasiaa, romantiikkaa ja jopa kaaosta heijastelevia hiustyylejä sekä monimutkaisia isoja hiuskoristeita, vintagekiharoita ja muutama hyvin sotkuinenkin kampaus.

Syksyn ja talven trendit on jaettu kahteen osaan. Tästä ensimmäisestä osasta löytyvät tulevan kauden trendikkäimmät hiusvärit sekä leikkaukset.

 

Hiusväritrendit syksy ja talvi 2020 – 2021

Jos mielessäsi on hiusvärin vaihto, saatat löytää inspiraatiota syksyn 2020 hiusväritrendeistä, jotka näkyivät näytöslavoilla.

Tuhkaisen vaalea

Platinaa syvempi, mutta saman sävymaailman kaunis vaalea väri on tämän syksyn himotuin blondiväri.

Givenchyn, Saint Laurentin ja Giambattista Vallin näytöksissä kävelleen Madeleine Fischerin hiukset ovat malliesimerkki siitä miltä tämän värin tulisi näyttää.

Q-hair

Mansikkablondi

Mansikkaisen vaaleat hiukset häilyvät lämpimällä ja leikkisällä värisävyllään blondin ja punaisen tukan välimaastossa. Luonnolliset mansikkablondit tämän kauden näytöslavoilla aiheuttavat akuuttia himoa pirteään ja iloiseen hiusväriin.

Q-hair

Espresson ruskea

Viileä, täyteläinen ja tumma ­– espressotukka on täydellinen kylmään talveen. Syksyn muodista täyttyneiden näytöslavojen tummahiuksiset mallit olivat kaikki upeita. Erityisesti joukosta erottui normaalia tummempana Lanvinin, Burberryn ja Todsin lavoilla astellut Bella Hadid.

Q-hair

Kirkkaat värit

Näytöslavoilla näkyi tänä syksynä mallien omia uniikkeja tyylejä ja peruukkeja. Kirkkaan eloisaksi värjätyt hiukset olivatkin huomattavassa roolissa.

Alexander McQueenin näytöksen hiusten pääväri oli punainen ja useimpien mallien hiuksiin oli kieputettu voimakkaan sävyisiä lisäkkeitä. Dries Van Notenin näytöksessä oli liimattu jopa neonvärjättyjä marabusulkia mallien hiuksiin.

Q-hair
Q-hair

Metalliset

Yksi tulevan kauden cooleimpia juttuja oli se, miten stylistit saivat mallien hiuksista metallinhohtoiset välttämättä värjäämättä niitä lainkaan.  Värjäämisen sijaan esimerkiksi maalinroiskeet ja glitter toivat metallisen säväyksen hiuksiin mm. Marnin ja Erdemin näytöksissä. Arjessa ei kuitenkaan voi niin helposti leikkiä maalilla ja glitterillä, mutta illan juhla-asuun voi tuoda särmää esimerkiksi hiuskalkilla tai poispestävällä hiusvärillä.

Q-hair

Hiustrendit syksy / talvi 2020 – 2021

Leikkaukset

Tulevan kauden hiustrendejä katsellessa saattaa itse kullekin tulla akuutti halu leikata hiuksiin uutta mallia. Jos ei koko tukkaa lyhyeksi niin vähintääkin otsatukka!

 

Epätasainen ja rikottu otsatukka

Jos haluat syksyksi otsatukan, niin tulevan kauden hiustrendeissä on paljon valinnanvaraa joista on hyvä valita itsesi näköinen versio.

Rikotut, sivuun vedetyt otsatukat Versacen näytöksessä olivat melko piikikkäitä, ja ne olivatkin Guido Palaun leikkaamia pidennyshiuksia, joihin oli haettua pirullista lookkia.

Fendin näytöksissä oli monimutkaisia lettikampauksia, jotka olisivat itsekseen näyttäneet hienostuneilta, mutta erittäin lyhyeksi leikattu otsatukka saikin kampauksen näyttämään särmikkäältä.

Myös Haider Ackermannin, Guccin ja Christian Diorin näytöksissä nähtiin paljon rikottua otsatukkaa.

Q-hair

Runsaat otsatukat

Myös runsaat ja voimakkaat otsatukat olivat laajalti nähtävillä näytöslavoilla. Erityisesti niitä näkyi malleilla joilla oli luonnostaan kiharat tai laineikkaat hiukset.

Vaikka suurimmalla osalla Saint Laurentin malleista oli hiukset vedetty tiukasti taakse, osalla paksu otsatukka sai kehystää kauniisti kasvoja. Paksut otsahiukset rikkoivat myös Chloén näytöksissä hallinneen keskijakaustyylin yksitoikkoisuuden.

Celinen ja Louis Vuittonin lavoilla oli myös paljon paksua otsatukkaa.

Q-hair

Pixie

Jännittävät pixie-tukat tuovat ripauksen mielenkiintoisuuutta näytöslavoille joilla on usein enimmäkseen pitkiä hiuksia. Diorin näytöksen avanneella Ruth Bellillä oli rikottu pixie-tukka, ja sitä tyyliä näkyi Diorilla muutenkin paljon. Myös Maike Inga oli upea näky Victoia Beckhamin, Stella McCartneyn sekä Paco Rabannen näytöksissä raikkaalla vaalealla pixie-tukallaan.

Q-hair

Ranskalainen polkkatukka

Entä olisiko toiveissa näyttää huolettomalta ranskattarelta? Syksyn ehdoton hitti on erittäin lyhyt ja rento polkka, johon sopii kaveriksi esimerkiksi otsatukka. Skarpin polkkatukan terävät linjat kiinnittävät huomion kasvoihin ja leukalinjaan. Nyt polkan saa rohkeasti leikata lyhyemmäksi kuin olit ehkä ajatellut.

Lyhyet polkat näyttivät suoristettuina tyylikkäiltä Loewen ja J.W. Andersonin näytöksissä, mutta myös Chloén ja Rochasin mallien laineet saivat polkan näyttämään aivan upealta.

Q-hair

Kuvat: Vogue, Livingly

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish October 17, 2018 varit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Siskosten Eveliinan & Julian upeat tyylimuutokset

 • 0
 • 0
 • Share

publish March 29, 2020 Blogi,Tiimi,Trendit

Etäkonsultaatio

 • 0
 • 0
 • Share

publish August 20, 2019 Blogi,Pidennykset

Hiustenpidennykset ja tuuhennukset

 • 0
 • 0
 • Share

publish February 4, 2019 varit,hiustrendit,Blogi,Kampaukset

Hiustrendit kevät / kesä 2019

 • 2
 • 0
 • Share