Logo
publish February 19, 2015 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Tulevan kevään ja kesän hiustrendit ällistyttävät monipuolisuudellaan. Niistä löytyy täydellinen vaihtoehto jokaiselle tyylistä tai kasvojenmuodoista riippumatta. Huippustylistit ovat todistaneet loputtoman luovuutensa luodessaan uusia tyylejä ajattoman luonnollisesta ilmeestä aina maksimaaliseen tekstuuri tyyleihin sekä liioiteltuihin otsiksiin, letteihin ja twisteihin.

VÄRITRENDIT HIUKSISSA KEVÄÄLLÄ / KESÄLLÄ 2015

Tärkein yksittäinen asia joka ratkaisee uuden trendikkään lookin luomisessa on hiusvärin ja -sävyn  valinta. Tulevalla kaudella luonnollisuus on valttia olipa luonnollinen hiussävysi sitten mikä tahansa mustan ja blondin välimaastosta. Tämä ei  kuitenkaan tarkoita tarkoita ”värjäämättömiä hiuksia” katukuvassa vaan, että valitusta väristä luodaan kantajalleen luonnollisen näköinen. Urbaanit edelläkävijät uskaltautuvat kuitenkin väreillä leikittelyyn. Parin vuoden takaiset pastellisävyt ovat myös muuttumassa syvempiin intensiivisempiin väreihin joita nähdään esimerkiksi revontulissa.

spring_summer_2015_hair_color_trends_fashionisers1

spring_summer_2015_hair_color_trends_fashionisers2spring_summer_2015_hair_color_trends_fashionisers3

TRENDI 1 KESKIJAKAUKSET

Keskijakauksia nähtiin lähes jokaisessa tämän kauden muotinäytöksessä joista päälimmäisenä mielessä ovat Isabel Marant, Valentino, Chloe, Dries Van Noten, Dolce & Gabbana, Tanya Taylor ja Emilio Pucci.

spring_summer_2015_hairstyle_trends_center_hair_parting

TRENDI 2 SIVUJAKAUKSET / SIVULLE PYYHKÄISTYT HIUKSET

Yber-trendikkään keskijakauksen ohella myös sivujakaukset ovat muodissa tulevalla kaudella ja hyvä niin, koska keskijakaus ei aina ole se imartelevin tyyli kaikille kasvonmuodoille tai päänmuodoille. Sivujakauksella voi luoda klassisen huolitellun lookin tai vaihtoehtoisesti hieman huolettoman ja rikotumman tyylin. Sivujakauksia nähtiin mm.  seuraavissa muotinäytöksissä: Tod’s, Max Mara, Philipp Plein, Badgley Mischka, Aquilano Rimondi, Chanel, Jason Wu, Fendi ja Jenny Packham

spring_summer_2015_hairstyle_trends_side_swept_hair

TRENDI 3: LUONNOLLISET LAINEET JA LÖYSÄT KIHARAT

Rennosti vapaat hieman tekstuuria sisältävät laineikkaat tai kiharat hiukset ovat helpoin ja yksinkertaisin tapa laittaa hiukset kauden trendin mukaisesti. Hieman pörröisiä huolettomia hiuksia nähtiin Badgley Mischkan ja Jenny Packhamin näytöksissä kun taas luonnollisesti taipuisia hiuksia nähtiin Misha NooNoolla. Romanttisia laineita ja kihoiraita käyttivät taas näytöksissään puolestaan Roberto Cavalli, Emilio Pucci, Mary Katrantzou, Anna Sui, Diane von Furstenberg ja Vera Wang.

spring_summer_2015_hairstyle_trends_wavy_curly_hairstyles1

TRENDI 4: SUORAT JA SILEÄT HIUKSET

Suorat  ja sileät hiukset ovat yksi ajattomimmista hiustrendeistä mitkä ovat aina muodissa oli sitten mikä vuodenaika tahansa. Eipä siis ihme, että tämä tyyli on edustettuna myös tämän kauden trendeissä. Tyylistä tekee trendikkään oikea värin valinta sekä pienet yksityiskohdat joilla todellakin on merkitystä kuten esimerkiksi jakauksen asettelu kauden trendien mukaisesti sekä hiuskoristeet.

Suorat ja sileät hiukset ovat ”se juttu” ! MCMG Max Azarian näytöksessä suoriin ja sileisiin hiuksiin oli yhdistetty keskipäänjakaus kun taas Victoria Beckhamin näytöksessä suosittiin sivujakauksia. Myös Christia Dior, Rodarte ja Ralph Lauren olivat valinneet malliensa hiustyyliksi suorat ja sileät hiukset.

spring_summer_2015_hairstyle_trends_straight_sleek_hair

TRENDI 5: PUOLIKAMPAUKSET

Puolikampaukset sijoittuvat  kampauksien ja rentojen  hiusten välimaastoon. Nämä vaivattomat ja helpot viimeistelyt tulevat isosti takaisin keväällä 2015 ja ovat oiva pelastus monelle kun iskee huono hiuspäivä. Tätä tyyliä käyttivät näytöksissään mm. Celine höystettynä ihanilla minimalistisilla metallisilla hiuskoristeilla, Just Cavalli joka yhdisti näihin kekseliäästi otsispinnit, Thakoon joka yhdisti tähän tyyliin suorat sileät hiukset ja wetlookin sekä Moschino, Miu Miu, Zac Posen, Valentino, Tibi ja monet muut. Kukin omalla twistillään toteuttaen.

spring_summer_2015_hairstyle_trends_half_up_half_down_hairstyles1spring_summer_2015_hairstyle_trends_half_up_half_down_hairstyles2

TRENDI 6: PONNARIT

Yksi monipuolisimmista kauden kampauksista on poninhäntä twistillä. Tämä suloinen ja kaunis kampaus on päivitetty kevääseen modernilla tavalla, jotta se vastaisi edelläkävijöiden standardeja.

Poninhäntä sopii kaikille pidempihiuksisille helpoksi arkipäivän kampaukseksi. Päivitä kampaus kevään trendien mukaiseksi geometrisillä muodoilla, hiuskoristeilla ja vaihtelemalla sen korkeutta. Tyylin voi toteuttaa Alexander Wangin, Roland Mouretin, Guccin tai Trussadin tavoin todella siistityllä, sileällä poninhännällä tai Fendin, Giambattista Vallin, Jason Wun ja Ann Yeen tapaan tekstuurisella huolettomammalla tavalla. Kaipaatko inspiraatiota ponihännän geometrisen rakenteen luomisessa? Sitä tarjoili Cushnie et Ochsin muotinäytös. Myös jakausta vaihtamalla päivität arkisen kampauksen tähän kevääseen. Kokeile esimerkiksi V- muotoista jakausta päälaelle Gilesin tapaan.

spring_summer_2015_hairstyle_trends_ponytails1spring_summer_2015_hairstyle_trends_ponytails2

TRENDI 7: KREPATUT HIUKSET

1990-luvun hitti, krepatut hiukset tekevät jälleen paluun. Tämä trendi näkyi erityisesti Stella McCartneyn näytöksessä, jossa matalaan poninhäntään luotiin extra volyymia kreppauksella. Tyyli toimii myös vapaaksi jätetyissä hiuksissä, kuten Emanuel Ungaro esitteli. Tyylin saavuttamiseksi kokeile kreppiraudan sijaan myös kireitä lettejä, jotka käytät suoristusraudan läpi muutaman kerran!

spring_summer_2015_hairstyle_trends_crimped_hair

TRENDI 8: WET EFFECT

Supervaivaton, helppo ja raikas suoraan suihkusta- effekti pysyy yhä hiustrendien pinnalla. Tätä tyyliä näytöksissään käyttivät mm. Alexander McQueen, Balmain, Miu Miu ja Holly Fulton.  Pidä lookki minimalistisena kampaamalla hiukset taakse.

spring_summer_2015_hairstyle_trends_wet_look_hairstyles

TRENDI 9: LYHYET HIUKSET

Kuka väitti tyylien liittyvän ainoastaan pitkiin hiuksiin? Lyhyitä hiuksia näkyi myös paljon kevään ja kesän näytöksissä, niin kampauksina kuin leikattuinakin. Lyhyet hiukset voivat olla David Koman näytösten tapaan urheilullisella wet-look efektillä höystettynä, tai Marc Jacobsin tyyliin tekstuurisen särmikkäät. Otsahiukset kuuluivat myös vahvasti lyhyeen tyyliin, kuten Tom Fordin ja Marc Jacobsin näytöksissä huomattiin.

Jos haluat kokeilla lyhyttä tyyliä leikkaamatta hiuksia, voit trendiä testata luovilla kampauksilla joilla saat aikaan illuusion lyhyestä tukasta.  Näin voit kokeilla futuristista, mangasta vaikutteita saanutta tyyliä Kenzon tai Issey Miyaken tapaan.

spring_summer_2015_hairstyle_trends_short_hairstyles1spring_summer_2015_hairstyle_trends_short_hairstyles2

TRENDI 10: MODERNI MEHILÄISPESÄ

Mehiläispesä-kampauksella voit luoda viehättävän Brigitte Bardotin tyyliä muistuttavan retrovaikutteisen modernin kampauksen. Jos tavoitteena on elegantti ja siisti look, voi kampauksen tehdä Corrie Nielsenin tyyliin sileäksi ja kammatuksi.  Rennomman lopputuloksen saavuttamiseksi yhdistele trendiä puolikampauksen kanssa kuten Moschino.

spring_summer_2015_hairstyle_trends_beehive

TRENDI 11: ELEGANTIT KAMPAUKSET

2015 trendeihin kuuluu suuri valikoima kampauksia huolettomista ja viimeistelemättömistä kampauksista klassisiin nutturoihin, jotka sopivat esimerkiksi hienompiin tilaisuuksiin.  Niskanutturan voi tehdä rusettimaiseksi Altuzarran tapaan tai käyttää koristeena ruusuja ja kukkia kuten Dolce & Gabbana. Futuristisemman lookin nutturaan saat käyttämällä graafisuutta ja wet effectiä kuten Alexander McQueen, tai luo kampaus tuulenpyyhkäisemän näköiseksi Emporio Armanin tapaan.

spring_summer_2015_hairstyle_trends_updos1spring_summer_2015_hairstyle_trends_updos2spring_summer_2015_hairstyle_trends_updos3

TRENDI 12: NUTTURAT JA SOLMUT

Siistien kampausten ohella myös arkisemmat, huolettoman näköiseksi jätetyt nutturat ja solmut kuuluvat kevät-kesäkauden trendeihin. Nämä kampaukset sopivat arkeen, kun haet rennompaa lookia. Nutturoita näkyi esimerkiksi Nanette Leporen, Phillip Limin ja Calvin Kleinin näytöksissä. Marc by Marc Jabocs, Antonio Marras ja Vivienne Westwood olivat vieneet tyylin astetta kapinallisemmalle tasolle yhdistämällä päälealle tehdyt solmut wet effectiiin.

spring_summer_2015_hairstyle_trends_buns_knots_and_twists1spring_summer_2015_hairstyle_trends_buns_knots_and_twists2

TRENDI 13: GRUNGELETIT

Letit ovat nyt räväkämpiä, kapinallisempia ja kuvastavat itsevarmaa luonnetta heiltä joka uskaltavat erottautua joukosta. Inspiraatiota letteihin voi hakea Masha Man dramaattisista wetlook-leteistä, Maria Ke Fishermanin mutkikkaista leteistä tai Bibhu Mohapatran särmikkyydestä.

Uskaliaimmat voivat kokeilla Roberta Bellazzin tyyliä käyttää hiustenpidennyksiä eri sävyissä saadakseen leteistä näyttävämpiä ja kiinnostavampia.

spring_summer_2015_hairstyle_trends_grunge_braids1spring_summer_2015_hairstyle_trends_grunge_braids2spring_summer_2015_hairstyle_trends_grunge_braids3

TRENDI 14: MUUT LETIT

Grunge- tyylisten lettien lisäksi myös muut lettien muodot  kuuluvat kesän trendeihin. Lettejä löytyy joka lähtöön eri tyyleille ja luonteille. Klassista lookia voi kokeilla Tadashi Shojin tyyliin matalilla, niskaan letitetyillä nutturoilla. Modernimpaa ja luovempaa lopputulosta hakeva voi kokeilla kiinnostavia köynnöslettejä Donna Karanin tapaan tai moderneja kalanruotolettejä kuten Laura Biagiottin ja Sunon näytöksissä nähtiin. Lettejä eri muodoissa näkyi myös Mara Hoffmanin, Michael Korsin, Marco de Vincenzon, DKNY’n, ja Vera Wangin näytöksissä.

spring_summer_2015_hairstyle_trends_braided_hairstyles1spring_summer_2015_hairstyle_trends_braided_hairstyles2spring_summer_2015_hairstyle_trends_braided_hairstyles3

TRENDI 15: SULOISET OTSAHIUKSET

Vaikka suurimmassa osassa lavalla nähdyistä trendeistä ei ollut otsahiuksia, oli kuitenkin joukossa mukana myös varmoja tyylejä joihin ne oli luotu tuomaan suloista ilmettä mallien kasvoille.  Vuonna 2015 etuhiukset vaihtelevat klassisista, täydellisistä otsahiuksista ultra moderneihin ja futuristisiin tyyleihin, kuten Kenzo näytöksessään osoitti. John Gallianon, Marc Jacobsin, Tom Fordin ja Debbie Harryn näytöksillä nähtiin myös useita eri tyylejä otsahiuksista.
spring_summer_2015_hairstyle_trends_hairstyles_with_bangs1spring_summer_2015_hairstyle_trends_hairstyles_with_bangs2

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

publish March 27, 2013 Blogi

Lettinuttura kampaus

 • 0
 • 1
 • Share

publish June 30, 2017 Hiustenhoito

Q Hair verkkokaupasta toimitusmaksu 0€ koko heinäkuun

 • 0
 • 0
 • Share

publish July 30, 2014 hiustrendit,leikkaukset,Blogi

Mannan uusi tyyli – pitkästä lyhyeksi

 • 1
 • 0
 • Share

publish February 28, 2020 hiustrendit,Kampaukset,Trendit

Hiusasustetrendit Kevät / Kesä 2020

 • 0
 • 0
 • Share