Logo

Voit Varata ajan:

Unikan ammattilaiskampaajat ovat siirtyneet työskentelemään Q Hairiin ja heidät löytää jatkossa ajanvarausjärjestelmästämme. Koulutoiminta jatkuu samoissa tiloissa normaalisti ja opiskelijoille voi varata aikoja osoitteessa Unika.fi

Tiina – Q Hair Runeberginkatu

Jutta Q Hair Runeberginkatu

Jenna– Q Hair Runeberginkatu (äitiyslomalla)

Amanda – Q Hair Kortteli

Enni V. – Q Hair Runeberginkatu

Satu – Q Hair Runeberginkatu

Janika – Q Hair Runeberginkatu Noora – Q Hair Runeberginkatu

Ajanvarausjärjestelmässämme on esiintynyt ajoittain häiriöitä ja järjestelmä ei tarjoa aikoja. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettivarauksesta, niin soitathan meille ja pyrimme löytämään sinulle sopivan ajan

Kamppi – Malminrinne  09 25251100
Kamppi – Kauppakeskus – Kortteli  09 31544700
Runeberginkatu –  09 626670
Albertinkatu  09 31577555

Hiustenpidennyksiin sekä keratiinihoitoihin varaukset ja tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse info@Qhair.fi

Art Director on koko tiimiämme luotsaavaa ammatillisesti johtava hahmo. Hän toimii visuaalisena auktoriteettina, joka johtaa tiimiä tehden kokonaisratkaisut.

Creative Director on erittäin pitkän kokemuksen omaava ammattilainen, jolla on paljon kokemusta mm. haastavista muodonmuutoksista. Creative Director on työskennellyt monissa erilaisissa produktioissa liiketyöskentelyn lisäksi.

Style Director on erittäin lahjakas ja pitkän kokemuksen sekä vahvat näkemykset omaava alan huippuammattilainen. Style Director luo palvelumme laatustandardit ja johtaa tiimiä erinomaiseen työskentelyyn. Style Director on todistanut ammatillisen erinomaisuutensa pitkän uransa aikana.

Senior Stylisteilla on Stylistia pidempi kokemus he ovat luoneet laajan asiakaskunnan varmalla ja luovalla työskentelytavalla. Kaikilla Senior Stylisteillamme on vähintään seitsemän vuoden kokemus alalla.

Stylistimme ovat erittäin lahjakkaita ja monipuolisen koulutuksen ja kokemuksen omaavia nuorempia ammattilaisia, joilla on suuri intohimo työhönsä. Stylisteillamme on vähintään neljän vuoden kokemus alalla.

Junior Stylist on alalla verraten nuori tekijä. Hänellä ei ole kovin pitkää kokemusta alalta, mutta hän on osoittanut suurta lahjakkuutta niin teknisissä taidoissa kuin asiakaspalvelussa. Junior Stylistit saavat aina tarvittaessa apua kokeneemmilta tekijöiltämme.

Trainee on vastavalmistunut tai vielä alan opiskelujaan viimeistelevä kampaaja. Meille Traineeksi pääsevät vain erityisen lahjakkaat ja innostuneet henkilöt. Trainee saa aina tarvittaessa apua kokeneemmilta tekijöiltämme. Trainee-hinnat ovat noin -30% Stylistin hinnoista. Isoissa muutoksissa ja vaalennusprosesseissa olethan yhteydessä puhelimitse oikean mittaisen ajan löytymiseksi.