Työtä kampaajalle

Toimintaperiaatteenamme on aina ollut palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla sekä huolehtia tiimimme osaamisesta ja hyvinvoinnista. 

Etsimme nyt uusia ihmisiä, uransa eri vaiheissa olevia henkilöitä jotka suhtautuvat hiuksiin ja asiakaspalveluun samalla intohimolla kuin me, liittymään Q Hairin tiimiin. 

Tiimimme halu kehittyä on suuri. Jos sinulla on halu ja intohimo kehittyä hiusmuotoilijana, laajentaa osaamistasi, tulla vieläkin taitavammaksi sinun kannattaa ottaa meihin yhteyttä. Olet tervetullut kertomaan meille taidoistasi ja itsestäsi ja me taas kerromme sinulle meidän tavasta työskennellä tiiminä ja yksilönä tiimissä.

Meille on erittäin tärkeää että tiimityöskentelijämme voi hyvin ja tästä syystä pidämme omalta osaltamme huolen tiimiläistemme hyvästä yhteishengestä. Haluamme tukea jokaista rohkeaa ja osaavaa hiusmuotoilijaa mm. moniulotteisilla ulkoisilla ja sisäisillä koulutuksilla, erilaisilla valmennuksilla, mielekkäillä arjesta poikkeavilla projekteilla sekä selkeällä ja kannustavalla urasuunnittelmalla. 

Olemmekin porrastaneet tiimiläistemme ammattitaidon; Junior Stylist, Stylisti, Senior Stylisti, Style Director sekä liikettä ja tiimiä luotsaava Salon Manager kannustavat kehittymään  ammattilaisena korkealle. Tästä asiakkaamme ovat myös olleet hyvin mielissään. Jokainen meistä voi kehittyä ja tulla paremmaksi hiusmuotoilijaksi. Tämä takaa sinulle myös toimeentulosi tulevaisuudessa. Jos tuntuu että olet kiinnostunut työskentelemään tiimissämme niin ota ihmeessä yhteyttä meihin.

 

Lisätietoja antaa Sami Ateek, puh 0405600619 tai sami@Qhair.fi

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

CV

Hakemus